Poradna duly
Jana Čurdová
@Denisa2104 Jak si užíváš miminko? Je to holčička nebo klouček? A jaké měl míry? Od 20tt mi doktoři říkali, že je větší, takže se trochu obávám cvalíka, když mám po termínu. ![]()
@lll2220 je to naše vysněná holčička a měřila 51 cm a 3160gramu
a užívám jak jen to jde dneska nás pouští tak čekáme na tatínka ![]()
@Denisa2104 Má krásné míry.
Jsem klidnější, že u mě to může být také tak.
Myslela jsem si, že vás dnes propustí. Užívejte si to.
Já čekám třetí holčičku a podle porodu a jejího spánku se rozhodneme, jestli zkusíme ještě kloučka. ![]()
@lll2220 tak to máte dobré my jsme doma a zatím je strašné hodnoucka tak jsem zvědavá na další dny ![]()
@Denisa2104 píše:
@lll2220 tak to máte dobré my jsme doma a zatím je strašné hodnoucka tak jsem zvědavá na další dny
Přeji vám, ať jí to zůstane.
Jak se jmenuje?
@Denisa2104 Ahooooj. To je krásné jméno.
Ano, pořád se mě drží jak klíště.
Jsem 9. den po termínu. Včera na kontrole přemýšleli, že by vyvolávali už zítra, ale ozvy a vše na UZ je v pořádku a já jsem se přimlouvala, aby ještě počkali. Takže mám kdyžtak nástup v neděli. Vnitřní nález je jak kdybych ani nebyla těhotná.
Jak ses cítila pár dní před porodem? Mně totiž přijde, že se porod vůbec neblíží. Včera mi udělala Hamiltona, měla jsem celý den růžový výtok, ale nevím, jestli to byl výtok nebo zátka… Kéž by aspoň ta zátka.
Začínám být smířená s vyvoláním…
@lll2220 možná že už to byla zátka
jinak pěkně se tě teda drží
já jsem se cítila pár dní po termínu už nedočkavě chtěla jsem to už mít za sebou pobolivalo mě kolikrát bříško i průjmy jsem měla pak zase jsem na WC pořádně nemohla už jsem si říkala ať vyleze ty konce byly nedočkavě a dlouhé
tak držím palce aby si se rozrodila sama a nemusela si na vyvolání ![]()
@Denisa2104 Deni, teď už nepochybuji, že mi odešla zátka.
Byla jsem ve sprše a po sprše ze mě odešlo něco, co nic jiného nemohlo být.
Večer to podpořím pálivým jídlem, horkou sprchou, sexem a kdyžtak si nad ránem udělám i slaboučký ricinový koktejl.
To vyjde! ![]()
Ahoooj. Dorka je na světě.
![]()
Já jsem si pořád nebyla jistá, jestli rodím, ale kontrakce mi začaly už v pátek večer a trvaly i během soboty. Jenže nebyly v přesných intervalech a já nechtěla být za hysterku, že nepoznám porod.
Ve 21:15 mi praskla voda a už jsem věděla, že je dole a můžu tlačit, tak Zdenda zavolal záchranku (ve 21:17), která přijela (ve 21:30), vyjeli jsme asi za deset minut, okolo 22:00 jsme byli na sále a ve 22:13 se narodila.
Váží přesně 4000 g. Být menší, tak jsem jí porodila ještě doma ![]()
@lll2220 píše:
Ahoooj. Dorka je na světě.![]()
Já jsem si pořád nebyla jistá, jestli rodím, ale kontrakce mi začaly už v pátek večer a trvaly i během soboty. Jenže nebyly v přesných intervalech a já nechtěla být za hysterku, že nepoznám porod.
Ve 21:15 mi praskla voda a už jsem věděla, že je dole a můžu tlačit, tak Zdenda zavolal záchranku (ve 21:17), která přijela (ve 21:30), vyjeli jsme asi za deset minut, okolo 22:00 jsme byli na sále a ve 22:13 se narodila.
Váží přesně 4000 g. Být menší, tak jsem jí porodila ještě doma
Tak to velká gratulace že to máš konečně za sebou ![]()