Poradna duly
Jana Čurdová
@Denisa2104 to je pěkné. No uvidíme kdy se mu nakonec bude chtít ![]()
@lus-s no uvidíme ale kéžby to vyšlo to bych měla radost velikánskou
![]()
Ahoj holky, také se k Vám přidám. Termín podle poslední menstruace sice mám 3.5.2021 ale na velkém screeningu bylo mimco o týden větší a tak mi posunuli termín.
Nemůžu se dočkat. Díky Bohu že už mám zasebou první trimestr. (Momentálně 14+1) ![]()
@Anna1997 gratuluju
já mám TP podle MS 21.4.2021 a podle screeningu by měl být 23.4.2021 a doktor říkal že jelikož to je jen o 2 dny tak mě nechal ten podle MS a 10.11. jdu na kontrolu už se nemůžu dočkat až ho zase po měsíci uvidím
Dneska jsem 15+0
Ahoj holky můžu se k vám taky přidat? Jsem v tt 17+2 a termín mám 8.4.2021 čekám třetího prcka. První trimestr byl hodně náročný, ale teď už se to zklidnilo. Cítím už jak se tam prďolka vrtí…
@petule250
Je. Tolik desticek. Závidím.
Já čekám prvního ve vyšším věku 31.
@kveta112 gratuluji. Mi je 32. Syn se mi narodil když mi bylo 20 a dcerka ve 24, obě těhotenství bez potíží.
@petule250
To je hezké. Já bych ráda stihla holčičku do 35. ![]()
@Anna1997 píše:
Ahoj holky, také se k Vám přidám. Termín podle poslední menstruace sice mám 3.5.2021 ale na velkém screeningu bylo mimco o týden větší a tak mi posunuli termín.Nemůžu se dočkat. Díky Bohu že už mám zasebou první trimestr. (Momentálně 14+1)
Já mám termín 29.4.-1.5. a jsem teď 14+0. ![]()
Ahoj holky mám dotaz když jsem nebyla na screeningu kdy se z utz od své doktorky můžeme dozvědět co čekáme…
Teď jsem 18tt a k dr jdu 10.11 Děkuji vám za odpověď a přeji hezký den ![]()
Ahoj, ráda vám sem dám inspiraci na téma VÝBAVIČKA , třeba to některé z vás pomůže. přeji klidné těhotenství a veselé Vánoce
![]()
Ahojky, dlouho jsem tu nebyla 😊 jsem 26tt a cekame chlapecka ( doma už máme 5leteho Deniska a 2letou Lilianku) termín 9.4