Poradna duly
Jana Čurdová
@Vetenet
Ahojky a nespletla sis pojmy? Ono totiž triple test by měl byt normálně na pojišťovnu a okolo 11000 obvykle stojí NIPT, což je neinvazivní test na genetické nemoci z krve matky. Takže jsou to dva různé testy. Zkus pohledat na internetu, ale myslím, že ty triply budeš mít normálně zdarma. Pokud by te objednali na NIPT, určitě by ti o ceně řekli, navíc v Čechách k tomu musí byt obvykle indikace. A gratuluji k negativnímu prvnímu screeningu
![]()
Ahojte dravim my termin 13.4.2021 a ještě nevíme co to je na screeningu jsem nebyla
![]()
@yogina píše:
@Vetenet
Ahojky a nespletla sis pojmy? Ono totiž triple test by měl byt normálně na pojišťovnu a okolo 11000 obvykle stojí NIPT, což je neinvazivní test na genetické nemoci z krve matky. Takže jsou to dva různé testy. Zkus pohledat na internetu, ale myslím, že ty triply budeš mít normálně zdarma. Pokud by te objednali na NIPT, určitě by ti o ceně řekli, navíc v Čechách k tomu musí byt obvykle indikace. A gratuluji k negativnímu prvnímu screeningu![]()
Jé, tak děkuju moc za info, pro mě je to všechno nové, tak je velká pravděpodobnost, že jsem si pojmy spletla
Ve zprávě mám psáno, že mě posílají na „trojitý test s integrací“, tak jsem hledala info na jejich stránkách a zaměnila jsem to asi s Trisomy vyšetřením
Moc děkuji ![]()
Ahojky
my máme termín 24. 4.
Pohlaví zatím nevím, mimčo při I. screeningu křížilo nožičky ![]()
@Tina.Es
My máme termín 31.3. a čekáme chlapečka miláčka ![]()
@Tina.Es já mám termín 21.4. pohlaví také nevíme, ale my ho nechceme vědět chceme se nechat překvapit
A já ze screeningu nemam ani fotku, protože se nám mimčo nechtělo pořádně ukázat
![]()
@kveta112 Jé
závidím, že už víte.. to naše asi chce zůstat inkognito
snad v prosinci na II. screeningu už si dá říct… ![]()
@lus-s fakt? já jsem hrozně zvědavá a jakmile mi doktorka řekne, že už to jde poznat, určitě si to říct nechám
ale nechat si to jako překvapení je super… když to člověk vydrží ![]()
Čau holky, ani jsem nevěděla, že tato skupinka existuje. Já mám tp.17.4.,čekáme holčičku (snad
)
Ahojky, tak jsem vás konečně našla
já mám termín 21.4., zatím nevím, co to bude, ale to je stejně zbytečně brzy, protože to je stejně jen 60-70%
jinak já mám doma už jednoho dvouletého chlapečka 👦
@weric
Náš tedy je. Upřímně závidím tolik děti. Já bohuzeljeste žádné nemám ![]()
@weric taky na moje narozeniny my čekáme jinak 13.4 kéž by ale vedržel/a na moje narozeniny ![]()
@Vetenet
Vítej. My rodime 31.3.A čekáme chlapaka