TP Duben 2021

• Fotoalbum (21)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1633
15.8.20 16:04
:kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140
15.8.20 17:26

Holky, musím se s Vámi rozloučit. Od včerejšího večera krvácím, takže je konec. :,( Budeme se muset snažit znovu. Jsem z toho dost špatná. Dvě děti už mám. Otěhotnět se nám podařilo vždy okamžitě, a tento rok už podruhé konec těhotentsví v průběhu 6. týdne. Nemáte s tím některá zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1097
15.8.20 18:57

@Simonati Ahoj, já jsem se dneska dozvěděla na pohotovosti stejnou zprávu :,( jen jsem nezačala krvácet, ale měla jsem velké bolesti břicha a teď už mě chytá i kříž. Prý je těhotenství neprosperující a je vidět jen gestační a žloutkový váček, a to ještě v hodně malé velikosti. No a já jsem na konci 7 tt…takže to už by bylo jinak i embryo se srdíčkem :,(. Mám teď vysadit Utrogestan a buď se to spustí samo, nebo mi další týden dají pilulku na vyvolání.
Jinak, tenhle rok už jsem taky jednou potratila a musela jsem tedy na kyretáž, jinak otěhotnění bylo taky pokaždé ihned. Takže nevím, doufám, že je to jak u mě, tak u tebe, pouze špatná náhoda :nevim:
Musíme věřit, že se brzo zadaří a už to bude naprosto v pořádku a my ty mrňousky mít budeme :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140
15.8.20 19:24

@Gedžitka22 Mně se to poprvé stalo v lednu. Ani už nevím, bylo to možná v 7tt. Když jsem byla na prvním ultrazvuku, doktorka nic neviděla, a ani se jí nelíbila hladina hcg. Tenkrát jsem nejprve začala špinit a měla velké bolesti v podbřišku. Dostala jsem nějakou injekci, a pak jsem asi týden krvácela. Tenkrát jsem to přijala celkem dobře. Dokázala jsem si to i vysvětlit. Před otěhotněním jsem měla několik viróz a brala i antibiotika, tak jsem si říkala, že bylo dobře, že se nenarodí postižené dítě, a že se s tím tělo dokázalo vypořádat brzy a samo. Tentokrát jsem si ale říkala, že to vyjde. Oba jsme zdraví a v psychické pohodě. Nějak jsem nepočítala s tím, že by mohl opět nastat problém. Navíc v úterý jsem byla na ultrazvuku, a něco vidět bylo. Doktorka mi hned nasadila kyselinu listovou a také utrogestan. A nakonec přišel konec ještě dřív. Včera mě nejprve jen mírně bolelo v podbřišku, jako kdyby měla přijít menstruace, a pak to začalo krvácet hodně. Pořád si teď o tom dohledávám informace. Vypadá to, že se jedná o biochemické těhotenství. Jak čtu, je to dost častý problém. No, já jsem o tom až doteď neměla ani potuchy. Otěhotněla jsem vždy při prvním pokusu. Těhotenství vždy bez problémů, tak jsem čekala, že teď to bude stejné. Nějak jsem nepočítala stím, že se může něco stát. Jsem z toho úplně vykolejená. Ale máš pravdu. Musíme věřit, že je to jen náhoda a miminka budou. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1097
15.8.20 19:55

@Simonati Naprosto tě chápu a moc mě mrzí, že si tímhle taky procházíš. Je docela náhoda, že jsme na tom dneska obě takhle, vlastně i v podobném týdnu.

Taky teď googlím jako blázen. Má doktorka má týden dovolenou a jdu k ní na kontrolu až 24.8.. doufám, že se to do té doby spustí samo.

půjdete na nějaká vyšetření? Já o tom hodně uvažuju. Nechci, aby se tohle opakovalo potřetí. Jistě, že tomu nikdo nezabrání, jestli to tak má být, ale chci vědět, že jsem udělala vše, co jsem mohla.

Vše bude v pořádku, teď to chce jen to už mít za sebou :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140
15.8.20 20:37

@Gedžitka22 Já měla jít na kontrolu v úterý. Teď budu muset počkat, až skončí krvácení, ale pak se určitě zeptám, jestli by byla možnost nějakého vyšetření. Mám ale obavy, že mi řekne, že máme bohužel i vyšší věk, tak co bychom chtěli. Mně je 39.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1296
17.8.20 06:54

Ahoj holky, mohu se k vam přidat? jsem 5+4 a jsem teprve pred první kontrolou :roll: :srdce: žádost jsem poslala :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
865
18.8.20 11:48

@Simonati ahoj. Neboj. Bude dobre. Priroda si sama vybera a ak miminko nebolo vporiadku radšej teraz než za pár mesiacov. Som maminka 2 anielou (2012,2013) a krásnej dcerky. Tento rok sme v lednu a kvetnu cca 6-7tt potratily. Berem to tak že miminka neboli vporiadku a to pravé zdravé na mňa čaka. No a dnes idem na 2 kontrolu. Snaď bude vše vporiadku a v dubnu sa naša rodina rozrastie. V září mi bude 39. Drž sa a ver!! :srdce: :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140
18.8.20 15:00

@lilli.c Děkuji za podporu. S manželem jsme se domluvili, že se ještě o miminko pokusíme. Když to nepůjde, tak to tak asi holt má být. Stará se ještě necítím. 39 mi bude příští týden a chtěla jsem miminko stihnout před 40. Uvidíme. Přeji Ti bezproblémové těhotenství a zdravé miminko!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5453
18.8.20 16:40

Ahoj, můžu se přidat do soukromé skupiny? Mela bych být 4+2 tehotensky test sili :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
865
18.8.20 19:59

@Simonati ďakujem. Uvidíme u mna je to 50/50. Posledna MS 6.7. ale na ult nič vidieť nieje. Mám cyklus 28-38 niekedy len 14 dní tak uvidime. Zajtra na krv a buď hodnoty porastu alebo nie. Ak nie už na to prdim. Jednu krásnu zdravu cacorku mám. Časom sa jej to vysvetli. Teraz furt otravuje a chce mimi. Je ešte malinká.. tebe prajem nech sa skoro zadari a nech je všetko vporiadku. Keď sa na to človek cítí kludne nech má děti i v 50. Já by som to asi už psychicky nedala. Pokojný večer. Drž sa. :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140
18.8.20 20:03

@lilli.c Moc držím palečky! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1001
21.8.20 03:43

Ahoj holky, mohu se k vam pridat? Podle MS mi vychazi termin duben.
Taky uz jsem starsi mamca :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1233
21.8.20 09:14

@AQUILEA přidej se k nám do skupinky :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3191
22.8.20 07:02

Ahoj holky, poslala jsem zadost o přidání do skupinky. Par z vás znám ze snažících diskuzí, akorát jestli to klapne jak má, tak mám o proti vám tak třítýdenní skluz 😂. Teď teprv bych měla dle poslední MS byt 4+0, je mi 39 a mám doma dva raubíře, hodné, 11 a 13 let 😊.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí