Poradna duly
Jana Čurdová
v kolikátém týdnu jsi, že už víš co to bude??? my se to doufám dozvíme před Vánocema.
jinak me prekvapuje ,jak nektere maminy maji sileny brisko a ja porad nic.. ![]()
ahoj z toho si nic nedělej jsem v 22 tt a vypadám spíš že jsem se přejedla, než na to že jsem těhotná
Alespoň zatím nemám problém s oblečením ![]()
ahojky, tak ja jsem 20+5tt a rada bych nevypadala jako sud
zatim si to uzivej, ze nemas brisko, taky jsem po nem strasne touzila a dockala jsem se velmi brzy…ted mam s tim jen potize (dychani, oblekani, bolest zad…) a kde jsou jeste ty 4 mesice
![]()
ahojky, taky se hlásím
dneska jsme 18+6 a pohlaví zatím neznáme
snad příští týden, protože to bych měla mít i výsledky z plodovky…
jinak bříško taky nic moc, ani jsem nic nepřibrala, zatím jen zhubla ![]()
tak to my budeme mít prý kluka, tak doufam, že se nespletli, už plánujem vše modro bílé a to by se k holčičce moc nehodilo ![]()
Vybrané jméno máme Benjamín, nebo možná jen zkráceně Ben
rodičům se to moc nezamlouvá, ale nám se to s přítelem moc líbí ![]()
a co byste si přáli vy? kluka nebo holčičku?
tak to my budeme mít prý kluka, tak doufam, že se nespletli, už plánujem vše modro bílé a to by se k holčičce moc nehodilo ![]()
Vybrané jméno máme Benjamín, nebo možná jen zkráceně Ben
rodičům se to moc nezamlouvá, ale nám se to s přítelem moc líbí ![]()
a co byste si přáli vy? kluka nebo holčičku?
já bych maličko radši holčičku, ale od začátku si myslím, že to bude kluk, tak uvidíme příští týden jestli se pletu nebo ne, ale v podstatě je mi to jedno, na miminko jsme nějakou chvíli čekali,takže hlavně aby už bylo na světě a zdravý ![]()
já jsem spíš pro obyčejná jména, ale tak asi hodně záleží na příjmení, protože třeba fotbalist Benjamin Vomáčka to má trochu za trest
(snad jsem neurazila)
No Vomáčka to nebude, mě se to spojení líbí (nechci ho tady prezentovat
ale je to trošku delší proto raději asi bude jen zkráceně Ben ![]()
Taky jsem trošku toužila po holčičce hlavně kvůli těm krásným oblečkům a tak ![]()
ale jak píšeš hlavně aby mimi bylo zdravé
jo přesně, dřív mi to bylo úplně jedno co to bude, ale jakmile jsem začala pátrat po kočárkách a oblečkách atd,tak prostě holčička vede. Mají na ně prostě hezčí věci.. ![]()
a kdyby to byla holčička? co by jste dali za jméno? jen tak pro zajímavost ![]()
Kdyby to byla holčička tak jsme měli varianty Natálie, Viktorie a Sofie
žádná klasika ![]()
catherine100 píše:
Kdyby to byla holčička tak jsme měli varianty Natálie, Viktorie a Sofiežádná klasika
to jsou moc pěkná jména
Natálku jsem měla v seznamu taky…ale manžel mi ji vyškrt ![]()
taková obyčejná
pro kluka Míšu, nebo Adámka (ale toho moc nechce manžel) a pro holčičku asi Kristýnka nebo Lucinka (po mamince
tu chce manžel, ale já moc nechci aby se jmenovali děti po nás…) no už aby jsme to věděli a mohli se rozhodnout ![]()