TP Duben 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6
22.11.11 17:34

v kolikátém týdnu jsi, že už víš co to bude??? my se to doufám dozvíme před Vánocema.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
22.11.11 17:36

No jsem v 18 tt,ale vim uz to delsi dobu.V kterym jsi ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
22.11.11 17:38

jinak me prekvapuje ,jak nektere maminy maji sileny brisko a ja porad nic.. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30556
22.11.11 17:50

ahoj z toho si nic nedělej jsem v 22 tt a vypadám spíš že jsem se přejedla, než na to že jsem těhotná :-)Alespoň zatím nemám problém s oblečením :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11522
22.11.11 18:25

ahojky, tak ja jsem 20+5tt a rada bych nevypadala jako sud :lol: zatim si to uzivej, ze nemas brisko, taky jsem po nem strasne touzila a dockala jsem se velmi brzy…ted mam s tim jen potize (dychani, oblekani, bolest zad…) a kde jsou jeste ty 4 mesice :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
22.11.11 18:25

ahojky, taky se hlásím :mrgreen: dneska jsme 18+6 a pohlaví zatím neznáme :-) snad příští týden, protože to bych měla mít i výsledky z plodovky…

jinak bříško taky nic moc, ani jsem nic nepřibrala, zatím jen zhubla :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30556
22.11.11 18:47

tak to my budeme mít prý kluka, tak doufam, že se nespletli, už plánujem vše modro bílé a to by se k holčičce moc nehodilo :-D
Vybrané jméno máme Benjamín, nebo možná jen zkráceně Ben :-) rodičům se to moc nezamlouvá, ale nám se to s přítelem moc líbí :-)
a co byste si přáli vy? kluka nebo holčičku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30556
22.11.11 18:47

tak to my budeme mít prý kluka, tak doufam, že se nespletli, už plánujem vše modro bílé a to by se k holčičce moc nehodilo :-D
Vybrané jméno máme Benjamín, nebo možná jen zkráceně Ben :-) rodičům se to moc nezamlouvá, ale nám se to s přítelem moc líbí :-)
a co byste si přáli vy? kluka nebo holčičku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
22.11.11 19:17

já bych maličko radši holčičku, ale od začátku si myslím, že to bude kluk, tak uvidíme příští týden jestli se pletu nebo ne, ale v podstatě je mi to jedno, na miminko jsme nějakou chvíli čekali,takže hlavně aby už bylo na světě a zdravý :srdce:

já jsem spíš pro obyčejná jména, ale tak asi hodně záleží na příjmení, protože třeba fotbalist Benjamin Vomáčka to má trochu za trest :) (snad jsem neurazila)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30556
22.11.11 19:57

No Vomáčka to nebude, mě se to spojení líbí (nechci ho tady prezentovat :-)) ale je to trošku delší proto raději asi bude jen zkráceně Ben :-)
Taky jsem trošku toužila po holčičce hlavně kvůli těm krásným oblečkům a tak :-D
ale jak píšeš hlavně aby mimi bylo zdravé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
22.11.11 20:02

jo přesně, dřív mi to bylo úplně jedno co to bude, ale jakmile jsem začala pátrat po kočárkách a oblečkách atd,tak prostě holčička vede. Mají na ně prostě hezčí věci.. :palec:

a kdyby to byla holčička? co by jste dali za jméno? jen tak pro zajímavost :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30556
22.11.11 20:30

Kdyby to byla holčička tak jsme měli varianty Natálie, Viktorie a Sofie :-) žádná klasika :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
22.11.11 20:45
catherine100 píše:
Kdyby to byla holčička tak jsme měli varianty Natálie, Viktorie a Sofie :-) žádná klasika :-)

to jsou moc pěkná jména :-) Natálku jsem měla v seznamu taky…ale manžel mi ji vyškrt :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30556
22.11.11 20:53

a jaká jména máte tedy vybraná?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5158
22.11.11 21:11

taková obyčejná :-) pro kluka Míšu, nebo Adámka (ale toho moc nechce manžel) a pro holčičku asi Kristýnka nebo Lucinka (po mamince :mrgreen: tu chce manžel, ale já moc nechci aby se jmenovali děti po nás…) no už aby jsme to věděli a mohli se rozhodnout :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí