Poradna duly
Jana Čurdová
vesper píše:
taková obyčejnápro kluka Míšu, nebo Adámka (ale toho moc nechce manžel) a pro holčičku asi Kristýnka nebo Lucinka (po mamince
tu chce manžel, ale já moc nechci aby se jmenovali děti po nás…) no už aby jsme to věděli a mohli se rozhodnout
ono je to nekdy lepsi nevedet, co se tyce jmen, protoze uz se potom vubec neshodnete…my jsme malem skocili u losovani:D
alsem píše:vesper píše:ono je to nekdy lepsi nevedet, co se tyce jmen, protoze uz se potom vubec neshodnete…my jsme malem skocili u losovani:D
taková obyčejnápro kluka Míšu, nebo Adámka (ale toho moc nechce manžel) a pro holčičku asi Kristýnka nebo Lucinka (po mamince
tu chce manžel, ale já moc nechci aby se jmenovali děti po nás…) no už aby jsme to věděli a mohli se rozhodnout
taky pěkný a kdo „vyhrál“
?
tak zatím se kvůli tomu nepereme, ale možná to ještě přijde ![]()
Pěkné, Kristýnka se mi moc líbí, taky jsem o ní přemýšlela, akorát asi čtyři moje kamarádky mají Kristýnky tak jsem od toho upustili.
A jména po rodičích, to jsme my zavrhli rovnou, me se to moc nelibi a je to takovy matouci, doted si vsichni pletou myho tatku s mym dedou ![]()
no preci ja:D s klukem jsme meli jasno, ale u holky snad 15 jmen, no a copak to bude? holka
Tak vyhralo to nejrasnejsi a hned to prvni co me napadlo, kdyz jsme se tu krasnou zpravu o miminku dozvedeli:) Bude to Viktorie
A mimichodem muj pritel uz zacal vymyslet jmena hned na druhy den, takze 4 mesice ,,hadek" ![]()
catherine100 píše:
Pěkné, Kristýnka se mi moc líbí, taky jsem o ní přemýšlela, akorát asi čtyři moje kamarádky mají Kristýnky tak jsem od toho upustili.
A jména po rodičích, to jsme my zavrhli rovnou, me se to moc nelibi a je to takovy matouci, doted si vsichni pletou myho tatku s mym dedou
jojo, přesně tak, je to matoucí…manžel je Honza a můj brácha je taky Honza, a už je v tom zmatek, to je vždycky když mluvím s mamkou - můj Honza, náš Honza
a ještě kdyby přibyl malej Honzík,tak to už fakt nevím…proto sem mu řekla, že pokud na tom vyloženě netrvá tak musíme dát jiný jméno
alsem píše:
no preci ja:D s klukem jsme meli jasno, ale u holky snad 15 jmen, no a copak to bude? holkaTak vyhralo to nejrasnejsi a hned to prvni co me napadlo, kdyz jsme se tu krasnou zpravu o miminku dozvedeli:) Bude to Viktorie
A mimichodem muj pritel uz zacal vymyslet jmena hned na druhy den, takze 4 mesice ,,hadek"
tak se hlavně nepoperte
ale tak já myslím, že se taky nějak domluvíme..snad bez újmy ![]()
Ahoj.ten samý případ mám i já,jen hubnu.Dělá mi to starosti.Já jsem jak malá jarinka,stojím před zrcadlem a zkouším jak bych vypadala s bříškem.Já se těším až budu mít pořádný pupek:-))
tak to já jsem v 19.tt a buben už mám pěkný
ale váha zatím taky stojí ![]()
me včera poštou dorazily těhu silonky a teplý legíny…no…a mám tam fakt veeeeeeeeeelkou rezervu
![]()
vesper píše:
me včera poštou dorazily těhu silonky a teplý legíny…no…a mám tam fakt veeeeeeeeeelkou rezervu![]()
A na jaký stránce hledáš těhu oblečení?
lucieSe: tohle bylo jediny co jsem zatim kupovala, protoze mi jinak je moje obleceni,tak ani nevím jaký mají výběr, ale objednavala jsem to na http://www.tehulka-trinec.cz/ a ty legíny jsou fajn ![]()
no mě právě už rifle tlačí trošku ,tak nechci ať mi to pak někde rupne.:-)ale legíny nosím normální a určo chci i těhu.Jinak už maminy kupujete výbavičku?My si chceme zítra jít pro kočárek a postýlku:-)
já si objednala dlouhý a zimní, vevnitř jsou trochu vyteplený,takže na zimu ideální a ikdyž mám zatím jen mini bříško tam si sedí
do výbavičky ještě nic nemám, přijde mi to brzy ![]()
jo a co jsem tak nakoukla, tak i ty svetříky tam nejsou špatný a možná oproti jiným eshopům levnější ![]()
Luci a můžu se zaptat koho tím myslíš že my půjdeme?půjdeš s nějakou kamarádkou?