TP - jak jste prožívaly den D?

355
7.7.14 08:46

TP - jak jste prožívaly den D?

Ahoj všem,

tak dnes nastal ten kýžený den D. Vím, že termín porodu je pouze orientační, ale nevím, jak vám - mně to nedalo spát a každou chvíli očekávám, co se bude dít…

Křížové bolesti, tlak na konečník a občasné podání do podbřišku a menstruační bolesti jsou posledních pár týdnů, ale malému se u mě asi stále líbí.

Tak se jen chci zeptat, jak jste prožívali den, který vám gynekolog v TP označil, jako termín porodu?

A ještě další - oznámil se vám porod předem, nebo to přišlo, jako blesk z čistého nebe? A v kolik hodin,,to" začalo? (říká se, že už z dob dávnověku porody začínají v noci, nebo nad ránem, tak mě zajímá, jestli je to pravda)

:)

Příspěvek upraven 07.07.14 v 09:08

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Tunrida
7.7.14 08:50

V oficiální den D jsem měla druhý den v tahu bolesti :lol: Jinak jsem ho strávila s porodnickou vložkou v kalhotkách s mojí mamkou po nákupech :lol: Jsem se snažila to rozchodit :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
16744
7.7.14 08:52

U mě se nic v den termínu nedělo, byla neděle, takže v poklidu doma, za pět dní jsem plánovaně nastoupila na vyvolávačku, doktoří nechtěli čekat víc jak týden kvuli placentě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
7.7.14 08:53

Já jsem ho strávila úplně normálně, ale držela jsem se raději v blízkosti domova, kdyby „něco“. :mrgreen: O týden později jsem šla na vyvolání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
355
7.7.14 08:55

U mě to vypadalo, že porodím dřív a nakonec se malému ven nechce a nechce… :-/ Koukám, že těch, které přenášely je tu většina…

Chjo, já se snad nedočkám. :D Měly jste vidět dnešní noc - každou chvíli jsem se budila, jestli se náááhodou něco neděje. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1547
7.7.14 08:56

Já měla TP na Štědrý den, takže jsem ho prožívala bez stresu a vánočně..nic se nedělo..v den porodu (30.12) jsem byla na kontrole a že se nic neděje, tak jsem jela na nákup a tam mě dostihly nepěkné kontrakce :cert: :mrgreen: no a večer byl malej na světě..takže asi blesk z čistýho nebe :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1134

V den D jsem v 8:55 porodila syna :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725

TP jsem prožila v porodnici :mrgreen: od rána pohodička, ve 12 takové zašimrání, ve 13 zašimrání, pak cesta na ozvy a mladý byl v 15:15 venku :mrgreen: :lol: teď prožívám zítřek.. byť TP daleko, možná půjde mimčo dřív :think: :mrgreen: a nervní jsem jak sáňky v létě. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
7.7.14 08:58

Já na den TP už doma držela v náruči svého prcka :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
995
7.7.14 08:58

Prvni TP uz jsem u sebe mela mesic a pul miminko, druhy TP jednodenni holcicku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
355
7.7.14 08:59

@Anushka @lucenka a nemůžete mi dát návod, jak se to dělá? Já už bych taky chtěla miminko v náručí, spíše než v bříšku. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
355
7.7.14 09:01

@martina.se a po tom zašimrání si poznala, že se něco děje? :D já mám občas pocit, že to poznat nemůžu. :D

Protože i na základě prý ověřeného postupu, že poslíčci po sprše přejdou - u mě se tak nikdy nekonalo, ale žádné díťátko taky ještě nebylo. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sao
1827
7.7.14 09:01

Poprvé jsem den D trávila zkoušením babských rad, jak si vyvolat porod, ale nopomohlo to. Podruhé jsem den D trávila s jednodenním synem v náruči, a potřetí jsem den D prožila s týdenním mimčem a dalšíma dvěma malýma dětma sama doma :D Počtvrté mě to čeká nejspíš příští jaro a sama jsem zvědavá :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
355
7.7.14 09:02

@sao A po jak dlouhé době po TP přišlo první miminko? :) A jak se porod ohlásil?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
7.7.14 09:02

@Markouš přežrat se sladkostma :mrgreen: ale pak hrozí, že si kontrakce spleteš s normální bolesti břicha a do porodnice přijedeš necelé 2 hodiny před porodem :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky