Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Holky udelal se mi bily povlak na patre v ustech a uz druhy den mam takovou zvlastni pachut v puse.. Kloktani a vyplachy Colgatem nezabiraji… Docetla jsem se, ze to muze byt moucnivka. Nemate s tim zkusenost? Co ted v tehotensrvi muzu? Jsem 38tt
Radši bych se zeptatala doktora, ale kdyžtak můžeš zkusit Neocide gel, ten se může v těhu, je i pro malé děti
Hele ja s tim zkusenost nemam ale mala na ni trpela hodne dokrotka nam davala recept na michany Nistatinovy gel za dva dny byla pryc, ten neocid jw mentolovy a stipe
Mám zkušenost jen s dítětem. Každopádně pokud to moučnivka je, kromě použití připravku viz výše vynech všechno sladké ze stravy. Cukry hrozně podporují kvasinky. A Dr. bych se zeptala. Též nemám zkušenost, tak vůbec nechci strašit, ale napadá mě, jestli nemůže být souvislost s těhu cukrovkou…???
Holky diky. Poptam se a uvidim jak to bude vypadat dal… Hlavne nemam potvrzeny, ze je to moucnivka.. Tehu cukrovky bych se nebala… Ranni cukr mam ok a na utz chodim co 14 dnu kvuli jinemu problemu a mimco je spis malinke..:)
Neocid vůbec neštípe, dávala jsem ho na moučnivku mimču, tak jsem ochutnala
Je to takový ovocný, nepálí, mě to teď pomohlo i na afty (je sprej a gel - do úst je ten gel)
@aleba jo jo ja si to zase splectla s Octenidolem ten stipe, ten nam davaki v nemocnici mala rvala slintala a zvedal se ji z toho zaludek
Ja jsem mela moucnivku v tehotenstvi z leku, ktery jsem brala a bylo mi doporuceno vyplachovat pusu hermankem…tak vyzkousej ![]()