TP - jak jste prožívaly den D?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
72725
7.7.14 09:03
@Markouš píše:
@martina.se a po tom zašimrání si poznala, že se něco děje? :D já mám občas pocit, že to poznat nemůžu. :DProtože i na základě prý ověřeného postupu, že poslíčci po sprše přejdou - u mě se tak nikdy nekonalo, ale žádné díťátko taky ještě nebylo. :D

néé, nepoznala. Já jela na 13:30 na ozvy. Kdybych nejela, tak porodim doma. Protože bolesti sice jo, ale jen poslední půl hodinu poté, co mi prdli vodu. Do té doby takové nic - mám bolestivé ms, tohle nebylo ani třetinové intenzity :think: teď se taky obávám, jak to bude, porodnice je přes celé město, cca hodina - ve špičce i dýl :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
7.7.14 09:06

Já svůj den D prožívala na porodním pokoji a následně na porodním sále s přítelem a naší holčičkou v náručí :srdce: Porod začal den před termínem a přesně na termín se malá narodila :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
355
7.7.14 09:06

@martina.se Tak teď mě trochu děsíš. :-O já totiž také vždy trpěla na bolestivé ms, že jsem se nemohla ani hýbat a vždy hledala úlevové polohy, stočená v klubíčku… a do porodnice to mám 50 km, s cestou přes město je to taky na hodinu…

A to pořád všichni říkají - neboj, porod určitě poznáš. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9989
7.7.14 09:08

Na TP jsem v 4:10 porodila :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9989
7.7.14 09:10

@Markouš Neboj, daleko větší pravděpodobnost je, že opravdu porod poznáš ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
7.7.14 09:10
@lucenka píše:
@Markouš přežrat se sladkostma :mrgreen: ale pak hrozí, že si kontrakce spleteš s normální bolesti břicha a do porodnice přijedeš necelé 2 hodiny před porodem :mrgreen:

Však to je taky sen :lol:

• Citovat
  • Upravit
lucenka
7.7.14 09:12
@RadkaCh píše:
Však to je taky sen :lol:

tenkrát bych tam radšila strašila už den předem, než jet v šílené chumelenice ve 4 ráno (20 km jsme jeli asi hodinu a já už nevěděla jak sedět).

• Citovat
  • Upravit
11370
7.7.14 09:13

@Markouš no já jsem byla nervozní a pořád jsem se pozorovala jak debil :D každý píchnutí a tlak. Pak jsem seděla na hajzlu, tlačila a doufala, že mi prdne voda. Poslíčci, bolesti, otoky nebo spadlé břicho, co by naznačoval porod nebyly. Ve 41+6 jsem nevrlá nastoupila na vyvolávačku a za 2 dny jsem šla na císař. Malej se zakousl a nepustil. Vůbec nesestupoval a já se neotvírala. Tak se to vyřešilo sekci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1110
7.7.14 09:13

V den D byl malé už týden :D…jinak, praskla mi voda pozdě večer, takže na tom možná něco bude :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
7.7.14 09:17
@lucenka píše:
tenkrát bych tam radšila strašila už den předem, než jet v šílené chumelenice ve 4 ráno (20 km jsme jeli asi hodinu a já už nevěděla jak sedět).

To jsou ty osobní zkušenosti :lol: Já jsem tam tvrdla půl dne a pak šla stejně na císaře. Už jsem měla dost po 3 dnech :roll:

• Citovat
  • Upravit
355
7.7.14 09:18

@Almira-Alm to mi říkají všichni, ale ruku do ohně bych za to nedala… nejvíc se bojím toho, že porodnice je fakt hodinu cesty… takže to musím poznat zavčasu. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1531
7.7.14 09:18

Já jsem ho strávila v posteli a koukala jsem na oblíbený filmy :lol: TP 1.10. a porodila jsem až 13.10., prckovi se ven extrémně nechtělo :lol: jinak mi furt drnčel mobil, všichni mi volali, jestli už se něco děje :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
7.7.14 09:19

Nic zvláštního, rodila jsem až víc jak 14 dní poté. Vyvoláváně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
230
7.7.14 09:21

Bylo to 12.6. a kdyby mi muž nepřipoměl, že mám termín asi bych na to zapoměla :mrgreen: Ten den byl od rána hrozně hektický. Nebyl čas nad tím vůbec přemýšlet, prostě jsem říkala až to příjde tak to příjde. Jeli jsme nakoupit, já si dřepla na terasu, slupla půlku melouna a vlastně jsem nedělala nic :think: :mrgreen: Další den ráno už mi do smíchu nebylo - první kontrakce začaly ale prcek se narodil o tři dny dýl :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
355
7.7.14 09:21

@nunik A to bylo samovolně, nebo ti ho už vyvolávali?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí