TP květen - červen 2014

24.2.14 10:22

TP květen-červen 2014

Ahoj holky,
mám termín 30.5.14 a druhý 4.6.14, je to naše první mimi a pohlaví jsme si říct nenechali jsem asi 27tt..je někdo kdo se taky nemůže dočkat a je na tom podobně..kolik jste přibrali a co na to mažel/přítel..jak jste daleko s výbavičkou? těšim na pokec :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1302
24.2.14 11:15

Ahoj, termíny máme úplně stejně :-)
je to moje druhé mimi a zase holka, takže výbavičku už mám a budu už jen něco málo dokupovat. Merino zavinovačku, pleny, drogérku a ještě pár zbytečností. Miminkovské oblečení si začnu prát a chystat asi někdy v osmém měsíci, i když mě už popadá šílenství a nejraději bych to udělala hned :-)
Zatím jsem přibrala asi 3kikla, ale já měla velký základ. Na rozdíl od prvního těhotenství, to manžel nijak neprožívá, což mě dost štve!
Pohlaví u prvního mimča jsem si nechala říct asi až v 30tt. S manželem jsme to nechtěli vědět, ale já to nevydržela :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
24.2.14 12:23

Ahoj, já mám termín porodu 15.5.2014. Čekáme první mimčo, a nechali jsme si to říct, já jsem překvápko nechtěla :) Budeme mít chlapečka :) Výbavičku už mám skoro všechnu, oblečků spoustu, už stačí jen dokoupit nějakou drogerku a takový ty prkotiny :) Oblečky budu prát až nastoupím na mateřskou, takže někdy v dubnu, myslím, že to bohatě stačí :)) Postýlku budeme sestavovat taky těsně před, přijde mi to teď ještě zbytečně brzy :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
24.2.14 23:40

Ja mam termin 9.6. Je to nase druhe dite - holka. Vybavu dokupuju na jare. Manzel to proziva vic jak u prvniho, ja tolik ne.

• Citovat
  • Upravit
25.2.14 11:41

Co se týče výbavičky myslim, ze to hlavní mám..nakupuju vsechno nový..nebo z bazu, ale prostě upln všechno. od tchyně mám 3 krásý zavinovačky jestě po manželovi jinak po nás nic nezbylo a asi by to ani nebylo ve stavu použitelném :think:
asi jsem pitomá a histerická, ale co koupim tak zrovna vyvářím a mam plnou skříň hadříku a plinek, rozhodla jsem se používat klasický látkovky..mám jich 50.papíráky k doktorce a na navštěvy..
manžel ne že by se netěšil ale spíš šílí..je to první vnouče z jeho i me strany takže se mele porad dokola jen o mimi a už toho má po krk..jen doufám že se to zlepší, protože já toho mám taky dost, ale to je až druhotný..klasika :roll:
jo a mám navrch 10kg takže ty 3 od krystal nepobírám a zááááávidííííím!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
17.3.14 20:50

Ahoj holky, taky se přidávám;-) termín mám 31.5. a 5.6., zaregistrována jsem v UPMD, je to naše první miminko a je to holčička ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
18.3.14 09:01

Ahoj Marturko, ty jo, třetí mimco, tak to obdivuji:-) já zatím chodim ještě do prace, tak mám o zábavu postaráno, a hodně věci do vybavicky nakupují pres internet nebo o vikendu… Já už pribrala 14 kg, ale před otěhotněním jsem byla zvykla cvičit 6× týdně, tak doufám, ze to půjde zase vše pryč ;-) já chodim na procházky kombinované s během a až nastoupim na MD, tak pridam i těhu cvičení, které máme jen dopoledne;diskriminace pracujících;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
18.3.14 13:26

Já z toho pribirani mela taky hrůzu, ale říkám si, ze s tím ted stejně nic moc neudelam… Taky si myslim, ze už dost zadrzuju vodu: dřív jsem mela otekle kotníky jen večer, ted už mi to pres noc ani nezmizelo…musím se jít projít, aby zas otok zmizel:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
19.3.14 07:46

Taky chodim hlavně v teniskach, i když v práci to nevypadá moc hezky;-) dnes jdeme do divadla, s překvapením jsem zapla šaty, tak ted jen trnu jaké boty si budu moci vzít;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
19.3.14 08:46

Děkuji! To je škoda, ze večer nikam nemůžeš… Já chci chodit do prace co to půjde, paní doktorka mi nabízela už 5.4,ale já doufám, ze ji presvedcim od 22.4. doma bych se cely den asi nudila a akorát jedla;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
19.3.14 09:56

To znám, byla jsem ted dva víkendy sama doma, takže mám taky vygruntovano, vypráno, vyzehleno a upřímně tašku do porodnice už si taky promyslim;) az budu doma tak si planuju udělat pořádek ve fotkách, vše máme jen v počítači, tak projdu jednotlivá alba a dam některé vyvolat;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
19.3.14 09:58

A taky si chci udělat pořádek v receptech:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
19.3.14 12:20

No to sama nevim;-) ale asi je dam do průhledných desek a rozdelim do sanonu dle typu apod…musím to ještě promýšlet a taky se chystam odmrazit mrazak a uklidit sklep, tak snad me to na chvilku zabaví..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
19.3.14 12:38

Jj na těžké věci si dávám pozor, ty bude mít na starosti tatínek ;-) taky me honi mlsna, horka čokoláda je v pohodě, z te bych výčitky neměla… Asi je venku nějaký špatný tlak či co…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
19.3.14 13:32

:lol: bude to holčička a naše první, takže jsem z některých věci celkem vyjukana… Např. Jsem tu objevila balonky se kterými jde trénovat na porod (epi-no nebo aniball) tak o tom hodně přemýšlím, začíná se měsíc před porodem, tak mám ještě čas na rozmyšlenou… Naštěstí mám dvouletou neterinku, tak nějaké zkušenosti s miminkem mám, tak se ted bojím hlavně toho porodu :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí