Slabě pozitivní test v půlce cyklu

Anonymní
22.2.14 16:16

slabě pozitivní test v pulce cyklu

Ahoj chci se zeptat zda měl někdo pozitivní těhu test v pulce cyklu, Je to vubec možné? Že by byla ovulace po MS?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6257
22.2.14 16:26

Tak to nevim, vis kdy mivas ovulac? mohla si ti pusunout :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4637
22.2.14 16:31
@Anonymní píše:
Ahoj chci se zeptat zda měl někdo pozitivní těhu test v pulce cyklu, Je to vubec možné? Že by byla ovulace po MS?

Mela jsem, nejspis to byl vadny test. Carka byla normalne slabe ruzova.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69109
22.2.14 16:31

Tehotensky test?
Vzhledem k tomu, ze tehotenske i ovulacni testy reaguji na hodne podobne hormony (LH a hCG) a hojne se tu doporucuje testovat tehotenstvi testem ovulacnim, nelze vyloucit, ze by i tehotensky test reagoval na zvysene LH kratce pred ovulaci (ktera je v pulce cyklu pravdepodobna). Melo by byt celkem spolehlive test s pardennim odstupem zopakovat, pokud by to byla reakce na LH, test by byl negativni. Popr. v pripade pichybnosti si nechat nabrat primo hCG v laboratori, ale osobne bych tomu proste ten tyden dala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
22.2.14 17:39

Ja nasla na netu nedavno toto, je to vesmes to co pise UGLUK

V krvi i moči se lehce zvyšuje hladina hCG i v období ovulace anebo těsně před menstruací a oba tyto jevy nemají s těhotenstvím nic společného. I v této době lze najít slabě pozitivní těhotenský test a přitom důvod k radosti (či obavám) není.

Zvýšená hladina hCG se může objevovat i u některých onemocnění, které nemají s normálním těhotenstvím nic společného, přesto mohou pozitivně ovlivnit test. Například cysty na vaječnících a nebo se v moči nachází přítomnost bílkovin a krve

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
23.2.14 06:12

@Hanka79 ahoj taky jsem četla o zvýšení hCG při nemoci, dost Mě to vyděsilo.. Jelikož jsem už 3 týdny nedostala MS, a vyšli Mi silně // na tehu testu.. Ale nemám žádný příznaky.. Tak mám i strach, že je to způsobeno něčím jiným… V listopadu, Mi byla zjištěna přítomnost bílkovin a krve v moči..
A následně diagnostikován zánět ledvin:/ tak se i bojím, miminko si mooc s přítelem přejem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
23.2.14 07:06
@Missaelka píše:
@Hanka79 ahoj taky jsem četla o zvýšení hCG při nemoci, dost Mě to vyděsilo.. Jelikož jsem už 3 týdny nedostala MS, a vyšli Mi silně // na tehu testu.. Ale nemám žádný příznaky.. Tak mám i strach, že je to způsobeno něčím jiným… V listopadu, Mi byla zjištěna přítomnost bílkovin a krve v moči..
A následně diagnostikován zánět ledvin:/ tak se i bojím, miminko si mooc s přítelem přejem…

Ahojky, a pozitivni test mas porad? pokud ty carky mas silne a tri tydny nemas MS tak bych rekla, ze jsi spis tehulka, nez ze ti je neco jineho :hug:
U te krvi v moci apod. bych rekla, jsou testy spis slabounce pozitivni…tak se neboj, k doktorovi nejak jdes nebo jsi uz byla?
Jinak tehu priznaky mit zadne ani nemusis, vzdyt nektera ani nevi, ze je tehotna treba tri mesice…:)ja taky zacala treba zvracet az na zacatku tretiho mesice :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
23.2.14 07:22

@Hanka79 jojo pozitivní jsou pořád, ne ještě jsem u dr nebyla.. Mám jít až 5.3 ale chtěla bych dřív, kvůli práci.. Dělám směny, což jestli jsem teda těhotná moc dobrý není… Mě prostě matou i ty příznaky, že zatím žádný nejsou.. A to jsem měla MS naposled 5.1.2014.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
23.2.14 07:27

@Missaelka Ja delala taky na smeny :) ranni - odpoledni, nijak to miminku neublizilo, ale delala jsem i s nebezpecnyma latkama, takze jsem pak u doktorky odostala neschopenku a byla doma, protoze by to pro miminko bylo nebezpecne…takhle to fungovalo u kazde holky co tam zjistila, ze je tehu :)tak driv by jsi asi k mudr mohla jit, ale zase takhle uz uvidis miminko a srdicko a nebudes se nervovat, zda srdicko ma nebo ne :)znas to jak to je, nektera jde moc brzy a pak se nervuje do dalsi kontroly :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
23.2.14 07:39

@Hanka79 já dělám ranní a noční, právě proto chci jít k dr dřív, kvůli těm noční.. Tak já už jsem nervózní od ty doby co jsem to nedostala :D ale je to spíš taková ta nervozita, že člověk neví co se děje..A hlavně dělám v provozu a krátký-dlouhý týden…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
23.2.14 07:46
@Missaelka píše:
@Hanka79 já dělám ranní a noční, právě proto chci jít k dr dřív, kvůli těm noční.. Tak já už jsem nervózní od ty doby co jsem to nedostala :D ale je to spíš taková ta nervozita, že člověk neví co se děje..A hlavně dělám v provozu a krátký-dlouhý týden…

Tak te nemuze nejak preobednat? ty nocni jsou na prd no… :think: jinak te chapu, ze jsi nervozni, byla bych taky…a to ze nemas a nebudes mi tedka MS, si uzivej, mne to vubec nechybelo… :mrgreen: ted se s tim clovek trapi zase kazdy mesic :zed: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
23.2.14 07:50

@Hanka79 to jsem zkoušela, ale mám tak neochotnyho dr že mám v plánu od něj odejít.. Tak to že nemám MS, tak to Mi nevadí :D spíš jsem nervózní, z toho že to ještě nemám potvrzený, pak bych byla klidnější

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
23.2.14 07:52

@Missaelka Tak to bych se na nej taky vyprdla :) ted uz preci jenom nepujde jen o tebe, ale i o prcka…tak at pri kontrolach v pohode :)Tak kdyz uz jsi to vydrzela, tak uz to snad utece rychle a bude tu 5.3. :-) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.8.18 19:47

Ahojte..včerA 6+2 a dost slabá čárka, dnes už silnější (6+3) je to možné měli jste to tak nebo se mám bát… mám asi 16 dní po vynechání menstruace ..dekuji za anonym nechci aby to někdo vedel že jsem těhu když to třeba nevyjde..

• Citovat
  • Upravit
21091
27.8.18 19:52
@Anonymní píše:
Ahojte..včerA 6+2 a dost slabá čárka, dnes už silnější (6+3) je to možné měli jste to tak nebo se mám bát… mám asi 16 dní po vynechání menstruace ..dekuji za anonym nechci aby to někdo vedel že jsem těhu když to třeba nevyjde..

Jasně že jsi :lol: gratuluji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky