Poradna duly
Jana Čurdová
@Pavlyynka já jsem si o tom trošku četla a usoudila jsem, že je to vlastně zbytečný. Radši počkám až do konce zda se to celé nerozjede samo a pokud ne, tak pak už bude jedině vyvokavacka.
@Majinka7 to by fakt koukali ![]()
@Pavlyynka záleží jaký máš prach bolesti, nepříjemné to je, bolí to taky, ale dá se to vydržet, nechci tě děsit, záleží jak snášís bolest, ale oproti porodu nebo bolesti zubů to nic není
@Ajka90 až je mi líto, že jsem zatím měla všechny porody rychle a neužila si ty vymoženosti
třeba vanu, balón, atd.
@Majinka7 z toho si nic nedělej, já si to taky ještě neužila
![]()
@Ajka90 ale ve výsledku to ráda ozelim 😁 a raději budu za rychlí porod
@Ajka90 @Majinka7 no tak bolest si myslim, ze vnimam dost
:/ tak jeste popremyslim, poctu něco a uvidim co mi zitra reknou. No holky myslim, ze by mohli o vikendu detatka vylezt ne ![]()
@Pavlyynka no ja doufám že si dají říct, dneska se chci teda vyspat, ale zítra ať se klidně narodí, hlavně zase nechci podstupovat monitor, už vidím jak tam mimco hodinu nahání
![]()
@Pavlyynka přečti a uvidíš
každopádně se neboj zeptat doktora, od toho tam je. Jinak si začínám trochu myslet, že to naše mimčo vyleze 1.12. ![]()
Ahoj holky, tak někdo směr porodnice? já už začínám mít pocit, že mi špatně vypočítali termín ![]()
@Majinka7 u mě nic
noc taky nic moc, tak jsem zvědavá jaký bude den ![]()
@Ajka90 @Majinka7 ja směr porodnice ale jen kontrola. Spalo sr mi dobre alr chvilku v noci mi bolelo v podbrisku s hodne mi tvrdlo bricho. Tak jsem si rikala tyjo tak, ze by uz konecne…a prd usla jsem ![]()
@Pavlyynka takhle jsem to zaspala předevčírem, jsem si měřila bolesti až mě to uspalo
včera už i manžel domlouval miminku, že by bylo fajn vylest, ale to nás má na háku ![]()
@Majinka7 ze me si manzel dela srandu kdyz me videl jeden den v leginach a podprsence a od te doby mi pousti pisnicku s Obelixem
pako
![]()
Mě pořád odchází ta zátka, kolik jí tam může ještě být?
kdyby z toho alespoň něco bylo