Poradna duly
Jana Čurdová
@Lisianne kdyz si vzpomenu, sipkovym olejem, je na jizvy. Jizva pekna bez problemu. Druhy cisar.
Ahoj děvčata, tak co Vaši drobečci, jak rostou
ten náš otesanek má na 6ti týdnech 4330g což tedy nevim kam to dává
![]()
@Ajka90 Náš měl v 7 týdnech 5078 g. Začínám se poohlížet po nosítku, protože nosit ho i s korbou nebo ve vajíčku 2 patra už fakt není brnkačka ![]()
My jsme navazily ve 2 mesicich 5200 g. Stellinka roste jako z vody. ![]()
@Lea491 taky pěkný kus. Nositko je fajn. Kupovala jsem na dceru.. Prdola je strašně zvědavý, tak se těším až bude mít 3 měsíce abych ho tam mohla stoupnout. Mám od fidelli a naprosto super. Dcera dostala k Vánocům taky nositko na panenku, tak jsem zvědavá
![]()
@Ajka90 Já si aktivně pořídila šátek, ale vztekáme se u toho já i prcek
Teď mám vyhlídnutou Monilu Uni, ta je od 2 měsíců. Snad se mi povede nastavit ku spokojenosti nás obou, protože jinak je malý zvědavka a nosící typ ![]()
@Lea491 jo, taky jsem byla u dcery aktivní a pořídila šátek, navázala jsem ho párkrát a byla spokojená, ale vzala jsem si moc krátký
tak jsem měla bobky ho vázat když už byla větší proto jsem pořídila nositko
chlapík je taky velká zvědavka, nejlíp mu je když je,, hozeny,, přes rameno a on cumakuje všude okolo ![]()
Ahoj holky!
Tak jak se vsechny mate? Dlouho jsme se neozvali, ale je to kolotoc
Mame spokojene miminko, ale k tomu zivou dvouletou sestricku, tak to je celkem sranda😅Zacli jsme tedy bohuzel prilrmovat, ale jen vecer, tak snad se to zase srovna. Kazdopadne jsme zkusili Kendamil a bohuzel nam vubec nesedl, takze mam doma jedno otevrene baleni a je mi lito ho vyhodit.Tak kdyby jste byl nekdo z Prahy a chtel ho, tak rada prenecham😊Samozrejme za nej nic nechci🙏🏻
Ahoj holky kdyby mě někdo přebytky mléka, v Podolí shání akutně dárkyně..
https://www.facebook.com/podoli/?…
@jezz1e upřímně, mám plný mrazák, už nevím kam to dávat. Jako dárce jsem registrovaná u nás a vyřadili mně kvůli injekcim na ředění krve, podmínky mají nehorázné, dokonce musíš podepsat, že ti smějí domů přijít na kontrolu a kompenzace je 70kc za litr… To se nehlo od dob, kdy jsem dávala přebytky od prvního syna, což je 13 let skoro. Nedivím se, že nemají darkyne… Mně řekli, že pro moje dítě si skladovat můžu, ale oni to nechtějí. Nic ve zlým, ale pokud matka nedonosence byla taky na injekcich jako já, tak mám defacto stejné mléko, kterým ho bude kojit jeho matka. Proč tedy nemůže dostat moje? I když je jen pro užší kruh miminek. A pak pláčou a shánějí dokonale zdravé matky a kompenzace výsměch. Každopádně jim ale přeji ať najdou…
Jooo a s krví to mám stejně, roky jsem byla dárce a jednoho dne mi řekli, že už tu mou nechtějí a nazdar. A člověk by tak rád pomohl… No nic. Vajíčka nedám ![]()
@Vrabuska Pokud vím, ÚPMD platí 250 Kč/litr. Ale injekce by byly problém i tam. Předpokládám, že důvodem je fakt, že banka nemůže evidovat jednotlivě, které mléko může být ovlivněné jakými léky a u některých nedonošenců by to pak mohlo fakt něco způsobit. Pokud by byla ve stejné situaci matka, třeba by jí lékaři taky doporučili nekojit vlastním mlékem
@jezz1e nehadam se
Mě jen řekli, že mojemu to nevadí, nikdo mi ani náznakem nedoporucil nekojit… Tak to ber jenom jako můj duševní pochod. Holt nedostanou smetanu ![]()