TP Listopad 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2499
2.12.19 11:37

@Pavlyynka tak co? doufám, že už to máš za sebou :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1461
2.12.19 12:21

@Pavlyynka jak jsi na tom? :think: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
161
2.12.19 12:31
@Anonymní píše:
Ahoj holky, předem se omlouvám, nemám v tomhle vláknu co dělat, ale potřebuji se zeptat na malé info a doufala jsem, že mi poradíte. Jsem aktuálně 35tt, miminko mám otočené hlavičkou dolů už asi od 30, 31tt. Jde mi o to, že jsem cca od 32tt začala občas (jednou denně, jednou za dva dny) cítit, jak se mi hlavičkou cpe dolů. Ze začátku pomáhalo se jít vyčůrat a zas byl klid. Ale cca od nějakého 33tt se mi hlavou dolů cpe několikrát denně, kolikrát mám pocit, že ho mám až v kalhotkách, nepomáhá wc ani kolikrát si lehnout, po krátkým gaučinku přijde úleva jen zase než se zvednu a začnu něco dělat. Na delších procházkách mám pocit, že ho cca po dvou kilometrech mám mezi nohama 8o
Dneska poprvé jsem začala i cítit jakoby šílené píchání u čípku, ale přešlo to. Poradnu mám až za týden, naposledy jsem byla nekdy v tom 31tt, nechce se mi zbytečně plašit, tak jsem si myslela, že by jste mi mohly poradit, jestli bylo tohle zhruba ke konci těhotenství normální. Doteď úplně bezproblémové moje první těhotenství, jen se chci ujistit, že je to OK.. Děkuji

Měla jsem to podobně, malý byl hlavičkou dole a nízko už někde od 28. týdne. Ta bolest na čípku začala kolem 35. týdne myslím. Taky jsem kolikrát měla pocit, že mi dítě vypadne. Jestli se ti ale něco nezdá, taže intenzita je třeba hodně nepřîjemná, vždycky je lepší aspoň zavolat doktorovi a zeptat se, jestli se nemáš radši ukázat dřív.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
602
2.12.19 14:07
@Majinka7
@Majinka7 píše:
@Ajka90 @Pavlyynka @Lenikoule @Lea491 @Lisianne tak holky, asi v 11 když už jsem konečně usínala, ve mě něco ruplo a jak jsem si sedla na WC, už tekla plodovka a co jí bylo :mrgreen: do porodnice jsme s malinkými bolestmi přijeli o půlnoci, dostala jsem klystýr a pak už to byl fofr, porodila jsem v 1:43 naši krásnou Stazinku, sestřičky říkali, že jsme přijeli akorát, jinak by to bylo po cestě, fakt to bylo zase rychlí, během 15 min jsem se ze 4cm otevřela na 10 a skoro ani na lůžko nestihla vylest, malá byla venku na 2-3 zatlačeni :mrgreen: a ani šitá nejsem

Moc gratuluji k holčičce Stazince, at jste obě holky zdravé. Mějte krásné vánoce. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
3.12.19 04:19

Ahojte holky, bylo to neskutečně dlouhy a narocny. Bouzel a bohu dik jsem skoncila cc kolem 16 hod na cisari. Vsichni jsme delali co proto aby vylezla ale ona holka ma svoji hlavu a proste ne a ne sestoupnout ta hlavicka niz. Je to milacek krasnej Laurinka, 3175 a cca 50 cm. Jsme zdrave. Vsem moc ještě dodatecne gratuluju a přeji hlavne zdravicko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1461
3.12.19 09:24

@Pavlyynka tak hlavně že to máš už za sebou :-) a cacorku máš u sebe. Gratuluji ať dělá jen radost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2499
3.12.19 10:27

@Pavlyynka tak hurá, už ji máš u sebe princeznu :hug: :srdce: velká gratulace :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
161
3.12.19 11:22

@Pavlyynka Gratuluji, ať se vám daří :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1461
5.12.19 04:35

Hojda děvčata, tak jak se máte a co drobečkove :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
161
5.12.19 04:54

@Ajka90 Teď jsme dokrmili. Včera spal celou noc, dneska to nevyšlo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2499
5.12.19 06:23

@Ajka90 ahoj,dneska by nás mohli pustit domu, ale uvidí se jak bude spokojený doktor z dětského, malá má žloutenku a ještě včera ráno jsem nebyla rozkojena, teď už bašti za dva a večer ji hodnoty žloutenky klesli, tak snad to dopadne, pokud se jim nebude líbit ještě něco jiného :( já jsem po porodu ok, trochu ještě bolí rozkrok, jako bych se tam narazila, ale jinak dobrý, no až na ty otoky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2499
5.12.19 06:26

@Lea491 ale i tak super, alespoň někdy se vyspíš, já jsem za poslední dny naspala pár hodin, dokud spala malá, brečela tu jiná miminka a teď když jsem zůstala na pokoji sama, musím kojit aby nás pustili domů a to má malá ještě takový režim že od 6 večer do půlnoci chce krmit pořád, pak odpadne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1461
5.12.19 08:26

@Lea491 taky jsem akorát dokojila :mrgreen: ale bradavky mám teda chudinka pěkně rozpraskane :zed: :pocitac: zkusím koupit puralen nebo co to je :mrgreen:

@Majinka7 též doufám, že nás dneska pustí :mrgreen: ale nic nenasvedcuje tomu, že ne. Jen doufám, že stihnu ještě nakrmit pinďu před vizitou aby měl přírůstek váhy a měli jsme to tím pojištěné :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4299
5.12.19 09:07

@Ajka90 a co v bene? Vše ok?

Je tu někdo přes homeopatii? Mužů brát 14den po porodu homeopatika na kojení? Už sem je brala v porodnici ale teď mi přijde, ze mám málo mlika..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1461
5.12.19 09:08

@Kariss úplně v pohodě :) dostával se balíček k narození mimca? Vím, že loni jsem dostala, ale teď nic. Ne že bych ho nutně potřebovala, jen se ptam :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí