TP Listopad 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1461
28.12.19 17:42

@stiskoch připadám si jak prvorodicka :zed:, buď jsem to zapomněla nebo jsem to v takto málem věku s dcerou nezazila :roll: ještě se zeptám. Při měření v zadečku jsme v porodnici neodecitali, jak je to teď? Co článek tak je to jinak. Už se odecita, že :think: jinak moc děkuji ;) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2499
31.12.19 14:39

@Ajka90 ahojky,asi píšu pozdě, ale v porodnici mi říkali, že u takhle malých miminek se nic neodecita a teplota kolem 37 je normální

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2499
31.12.19 14:40

Holky všem vám přeji jen to nejlepší a nejkrásnější do Nového roku, hlavně zdraví a ať miminka krásně rostou :hug: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2499
31.12.19 14:43

A novinky od nás, malá se dnes opravdu pořádně usmála, kouká úplně po všem, krásně pase koníčky a občas i povídá a to jsme teprve 4tyden :D takže to malinké, spící miminko nám moc dlouho nevydrželo, zatím to vypadá, že na půl roce bude chodit jako její starší sestřička :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
742
31.12.19 16:04

Taky přejeme šťastný nový rok :hug: :srdce:
My už máme 7 týdnů a taky se směje, je to úžasný pohled. Koničky pase jen když má náladu, ale už hezky udrží hlavičku :srdce:
Je to radost :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
161
1.1.20 20:21

Já taky přeju vám všem úspěšný nový rok 2020 a ať vám prckové dělají samou radost :potlesk:

Malej má taky skoro 7 týdnů. Snažíme se pást a jde mu to, pokud se zrovna nevzteká :D A směje se už pár týdnů, jen poslední dobou si u toho dost brouká :) Zrovna řešíme nepovinná očkování. Zítra jdeme na kontrolu k doktorce a máme to přinést vyplněné, ale pořád váháme :nevim: Tak třeba nám ještě doktorka poradí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2499
2.1.20 15:08

@Lea491 a co vám za nepovinné nabídli? mě se jen ptali, jestli vůbec budem očkovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
161
2.1.20 15:58

@Majinka7 Meningokoky a rotaviry. U obou byl výběr ze dvou vakcín, z čehož hradí pojišťovna jen tu základní na meningokoka. My nakonec zvolili Prevenar 13 za 1500 Kč. Na rotaviry jsme se vykašlali, tam to bylo myslím za 3300.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1461
3.1.20 07:17

Trochu opožděně, ale přeci jen přeji též jen to dobré v novém roce :) :srdce:
Malý 4 tydny a kousek :D koníčky pase krásně, ani se moc nevzteka na bříšku. Mám pocit, že cíleně se směje jen na ségru :think: :mrgreen: :lol: nebo to tak aspoň vypadá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2499
4.1.20 09:30

@Ajka90 u nás je na malé vidět největší radost, když si rozepínám podprsenku před kojením 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2499
4.1.20 09:33

@Lea491 tak to jsem zvědavá, co nabídnout nam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1461
4.1.20 11:15

@Majinka7 taky dobrý :lol:
Co se očkování týče, tak nechám dát to stejné co u holky a to je povinna hexa + navíc synflorix(pneumokoky) a rotateq(rotaviry). A musím říct, že jsme zatím spokojení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
161
4.1.20 13:11

@Majinka7 Taky jsme si říkali, že se nejvíc směje, když ukážu podprdu. A jelikož máme chlapa, tak mu to už nejspíš i zůstane :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
742
4.1.20 13:18

Náš vykulí oči a začne si cpát ruce do pusy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
602
18.1.20 10:02

Ahoj Holky, kdo jste po císaři - máte již zahojeno? Čím mažete jizvu? Já měsíčkovou mastí na bázi sádla a boky ještě dezinfikuju Detolem.Na kontrole po šestinedělí zjistila vpravo hematom, tak to trochu řeže a občas něco maličko vyteče, nic strašnýho. Jizva kratoucka cca 15 cm, vevnitř zhojeno. Ale je to už paráda, první měsíc to bylo peklo. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí