Poradna duly
Jana Čurdová
@stiskoch připadám si jak prvorodicka
, buď jsem to zapomněla nebo jsem to v takto málem věku s dcerou nezazila
ještě se zeptám. Při měření v zadečku jsme v porodnici neodecitali, jak je to teď? Co článek tak je to jinak. Už se odecita, že
jinak moc děkuji
![]()
@Ajka90 ahojky,asi píšu pozdě, ale v porodnici mi říkali, že u takhle malých miminek se nic neodecita a teplota kolem 37 je normální
Holky všem vám přeji jen to nejlepší a nejkrásnější do Nového roku, hlavně zdraví a ať miminka krásně rostou
![]()
A novinky od nás, malá se dnes opravdu pořádně usmála, kouká úplně po všem, krásně pase koníčky a občas i povídá a to jsme teprve 4tyden
takže to malinké, spící miminko nám moc dlouho nevydrželo, zatím to vypadá, že na půl roce bude chodit jako její starší sestřička ![]()
Taky přejeme šťastný nový rok
![]()
My už máme 7 týdnů a taky se směje, je to úžasný pohled. Koničky pase jen když má náladu, ale už hezky udrží hlavičku ![]()
Je to radost ![]()
Já taky přeju vám všem úspěšný nový rok 2020 a ať vám prckové dělají samou radost ![]()
Malej má taky skoro 7 týdnů. Snažíme se pást a jde mu to, pokud se zrovna nevzteká
A směje se už pár týdnů, jen poslední dobou si u toho dost brouká
Zrovna řešíme nepovinná očkování. Zítra jdeme na kontrolu k doktorce a máme to přinést vyplněné, ale pořád váháme
Tak třeba nám ještě doktorka poradí.
@Lea491 a co vám za nepovinné nabídli? mě se jen ptali, jestli vůbec budem očkovat
@Majinka7 Meningokoky a rotaviry. U obou byl výběr ze dvou vakcín, z čehož hradí pojišťovna jen tu základní na meningokoka. My nakonec zvolili Prevenar 13 za 1500 Kč. Na rotaviry jsme se vykašlali, tam to bylo myslím za 3300.
Trochu opožděně, ale přeci jen přeji též jen to dobré v novém roce
![]()
Malý 4 tydny a kousek
koníčky pase krásně, ani se moc nevzteka na bříšku. Mám pocit, že cíleně se směje jen na ségru
nebo to tak aspoň vypadá
@Ajka90 u nás je na malé vidět největší radost, když si rozepínám podprsenku před kojením 😁
@Majinka7 taky dobrý ![]()
Co se očkování týče, tak nechám dát to stejné co u holky a to je povinna hexa + navíc synflorix(pneumokoky) a rotateq(rotaviry). A musím říct, že jsme zatím spokojení
@Majinka7 Taky jsme si říkali, že se nejvíc směje, když ukážu podprdu. A jelikož máme chlapa, tak mu to už nejspíš i zůstane ![]()
Ahoj Holky, kdo jste po císaři - máte již zahojeno? Čím mažete jizvu? Já měsíčkovou mastí na bázi sádla a boky ještě dezinfikuju Detolem.Na kontrole po šestinedělí zjistila vpravo hematom, tak to trochu řeže a občas něco maličko vyteče, nic strašnýho. Jizva kratoucka cca 15 cm, vevnitř zhojeno. Ale je to už paráda, první měsíc to bylo peklo. ![]()