TP Listopad 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1461
9.12.19 01:35

Hojda holky, tak jak válčíte :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2499
9.12.19 06:23

@Ajka90 ahoj,koukám 2hod ráno a nespíš, bylo kojení? :D jinak u nás dobrý, v porodnici malá vůbec v noci nespala a teď se vzbudí 2× a zase chrhi, takže se i vyspím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
161
9.12.19 12:02

Taky se teď budíme většinou dvakrát za noc. Horší je to navečer. Mám pocit, že nedělám nic, než jen kojím :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5269
9.12.19 13:29

U nas ted klidne 5*za noc :roll: a dopoledne temer prospi ale ja neusnu, tesim se az se to zase zmeni a bude v noci lepe zase spat, ale jinak treti hodne ditko :pankac: tak snad se to nezmeni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2499
9.12.19 15:32

@Lea491 jo taky to tak máme, nemůže se dojíst, ale pak se vzbudí třeba až za 3-4 hodiny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1461
9.12.19 16:49

@Majinka7 jojo bylo kojení. Malej se bude nepravidelně, někdy po hodině, někdy po třech nebo po čtyřech :mrgreen: :lol: takže se stihnu někdy i vyspat, pokud zrovna dcera nemá záchvat kašle :zed: jinak si snad nemůžu ani stezovat :mrgreen: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2499
10.12.19 08:49

@Ajka90 tak to je paráda, máme to stejně, usiname asi ve 22:00,pak se vzbudí 2× a už je ráno a kolotoč kolem vypravení děti do školy :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1461
10.12.19 12:15

@Majinka7 tak je super, že se budí jen 2× :) No já si teď celkem hovím. Mám tu mamču ještě do konce týdne, takže nemusím vařit :mrgreen: :dance: a pak má manžel dovolenou pomalu 3týdny. Jsem zvědavá, jak to pak bude až budeme s holkou a prckem sami :D se asi po… i když jsem ráda, že je tu nás teď víc, aby si holka zvykla na mimíska

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2499
10.12.19 12:56

@Ajka90 to se poddá, ale je fakt, že si člověk zajede nějaký režim a najednou je zase všechno jinak :D já mám teď manžela pracovně pryč, tak to musím zvládat sama, ještě že už mám větší děti, tak mi malou pohlídaji, když potřebuju něco udělat nebo dodelat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1461
10.12.19 15:15

@Majinka7 však jo, naštěstí máme tak nějak furt stejný režim i když je nás tu víc 8) :D tak jsem ráda, že to tak jde.. Malý velcí pomocníci jsou fajn :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1016
12.12.19 03:12

Ahoj Holky, máme po 6N, hurá. Bylo to peklo jak kvůli miminku, tak moje psychika, ale už se snad trochu rovname. Malý pěkně roste, občas už se i vyspím pár hodin v kuse a ti dva velcí pomáhají hlavně tím, že jsou moc hodní. Holka občas mimouse i vyveze ven, takže si můžu cumet do blba a trochu nabrat síly. Doma kulnicka na dříví, ale Vem čert, práce nemá nohy a počká :mrgreen: Mimous už začal trochu komunikovat a včera se poprvé usmál cíleně jak na mě, tak na dceru, když přišla domů, tak se tak dojimam jak to rychle letí. A už dodelame posledních pár plinek velikosti 0 a konečně mu budou vel 1 Oblečení velikosti 50 je už akorát a vsechna vyšetření jsou v pořádku, takže jsem ráda, že byl opravdu pouze malinký, ale jinak zdravý.
Všem přeji krásné dny, užívejte každou minutu, rychle to uteče :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5269
14.12.19 12:09

@Vrabuska to je super ze je vse ok. U nas uz mohu davat i plenky c.3, chlapec nam pribira az moc :roll: z 2,9 je na cca 4,8 a to ma 6tydnu teprve v utery, nejdelsi pauzu ma cca 3,5hodiny, jinak se budi cca po dvou hodinach ale uz si telo zvyklo a ani nemivam pocit velke unavy, doma uz vse jede tak nejak ve svych kolejich, uz stihly holky i par dni marodit doma ze skolky, tuk tuk maly nic nelapil
Jen mu ted vyskocila pupecni kyla tak doufam ze se zase sama zatahne jak zacne zapojovat svaly, u spousty deti to tak je tak snad i u nas
A matyas mi porad uz od porodnice dost chroti/chrape, kdyz usne tak dycha pekne, ale pri kojeni nebo kdyz je vzhuru a je aktivnejsi tak porad je slyset jak mu tam neco prekazi, jako by tam mel soplik a prefukoval ho, ale odsavacka nic nevytahne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
161
14.12.19 18:51

@stiskoch Mně Maxík taky jakoby chroptí, hlavně při kojení nebo když se rozruší. Bývá to ale prý tím, že ještě nemají dovyvinutý nosohltan či co :nevim:

Jinak my používáme plenky vel. 2 a občas látkuju. Na 14denní kontrole měl Max 3900 g, takže teď už bude mít přes čtyři kila, obzvlášť po tom spurtu tenhle týden :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1016
15.12.19 23:31

@stiskoch je to dost :mrgreen: Já odsala nudli a už je mu líp, dokonce u toho přestal ječet, asi se mu ulevilo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1461
16.12.19 08:56

Holky, nemáte některá zkušenost se zarustanim nehtů u palce? Koukala jsem včera malému na nehtiky u nohy a oba palce se mi zdají že zarustaji :roll: :( samozřejmě se zeptám i pedimudr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí