Poradna duly
Jana Čurdová
@Ajka90 tak prd jdem domů, kojení vporadku, žloutenka taky, ale pupík ne, dnes nám ho stříhali, takže domů až zítra, ale to už by mělo dopadnout
@Ajka90 tak teď jsem zjistila, že mam bradavky taky popraskané a já proč tak bolí
a to jsem větrala a nechávala oschnout ![]()
@Majinka7 nám stříhali naštěstí včera takže frcime domů
jen máme střední žloutenku, což mi dr řekla až dnes
tak nevím zda jí měl už před tím
každopádně se sám budí na jídlo takže pohoda. Zitra popadite domů, tak už bude klídek ![]()
@Ajka90 nj,co člověk nadělá, hlavně že jsou jinak v pořádku a my taky, ale je to zvláštní, že ještě před pár dny byli v bříšku ![]()
@Majinka7 to teda, už ani nevím jak to bylo ke konci otravné
![]()
@Majinka7 Zrovna nedávno jsem si říkala, jak to bylo hezký, když byli v bříšku. To jsem si stěžovala, jak se mi blbě spí… a teď bych tam prcka občas vrátila, abych se stihla najíst a vyspat
Ono to, že spí celou noc, ještě není výhra. Stejně jsem vzhůru při kazdým zavrtění a zakňourání. Ale tak furt lepší, než kdyby noc prořval ![]()
@Ajka90 Mně nakonec zachránily bradavky až stříbrné kloboučky. Bepanthen, Purelan, mast na bradavky z DM… všechno k ničemu. Stály teda dost, ale za ten klid mi to stojí.
@Lea491 já to div neobrecela v tu neděli, že ještě nerodíme a za 2dny jsem se div nerozbrecela, že v tom břichu už není, no hormony ![]()
@Majinka7 malemu pupek krvacel tri tydny a dalsi tri tydny hnisal. Ted uz vypada celkem k svetu, ale zahojeny uplne stale neni
@blumen ty jo, chudinek. To mu ho stříhali brzy, když mu to takhle dlouho krvacelo ![]()
@blumen no to je mazec, chudáček
nakonec nám ho včera stříhali a vše ok
Tak konečně jdeme domů
,sice máme trochu zvýšenou žloutenku, ale to není zas takový problém, který doma nevyřešíme.
@Majinka7 to jsme na tom stejně
malej už si pěkně rochnil celé dopo u okna když je tak krásně ![]()
@Ajka90 taky jsem se snažila malou dávat, ale víc se jí líbilo u prsa ![]()