Poradna duly
Jana Čurdová
@Ajka90 ty jo, jsem to říkala, že tu zůstanu poslední
tak ať to dopadne a je to rychlé
![]()
@Majinka7 plodovka odchází na můj vkus až moc ve velkým
spodek trošku bolí a začala mě bolet záda
snad to stihnu ještě dnes ![]()
@Ajka90 Tak snad se to rozjede, ať neskončíš jako já na antibiotikách a oxytocinu
Ale pokud ti teče hodně, tak to snad bude v pohodě a kontrakce přijdou cobydup ![]()
@Ajka90 snad jo, datum by to byl krásný, ale hlavní je, že se to rozjelo samo, já dala dnes ten kopec, teď jsem do sebe nacpala tunu skořice, ještě dám horkou sprchu a zítra na kontrolu
tak ať ti to jde rychle a uz aby jste měli broučka u sebe, já si asi budu muset ještě chvilku počkat ![]()
@Majinka7 jsem zvědavá, chlapa jsem poslala dom, když zatím bez kontrakci. Otevřená jen na 3cm
tak snad se to rozjede abych to stihla do půlnoci ![]()
@Majinka7 @Ajka90 tyjo no super a na 3 pekny. U me dopo nebyla zadna zmena od prijeti. V 9 mi budou brat krev a vidim to na vyvolavani. Mam nepravidelny bolesti do zad mirne do podbrisku a na monitoru se to ani neukazuje a me se u toho krouti prsty u nohou ![]()
@Ajka90 @Pavlyynka tak já u sebe už nevím, je fakt, že plodovka mi neodtekla, ale všechno co popisujete mám a ne a ne se to rozjet ![]()
Tak děvčata, ve 21:13 se nám narodil Michal
je to chlap jak hora 3210g ![]()
@Ajka90 no tyjo to gratuluju moooc, hlavne zdravi. To je super. A ja tu budu buh vi jak jeste dlouho 2v1
pekne si odpocin
@Ajka90 píše:
Tak děvčata, ve 21:13 se nám narodil Michalje to chlap jak hora 3210g
Moc gratuluji, at jste zdravi a usmevavi co nejvice. ![]()
@Ajka90 @Pavlyynka @Lenikoule @Lea491 @Lisianne tak holky, asi v 11 když už jsem konečně usínala, ve mě něco ruplo a jak jsem si sedla na WC, už tekla plodovka a co jí bylo
do porodnice jsme s malinkými bolestmi přijeli o půlnoci, dostala jsem klystýr a pak už to byl fofr, porodila jsem v 1:43 naši krásnou Stazinku, sestřičky říkali, že jsme přijeli akorát, jinak by to bylo po cestě, fakt to bylo zase rychlí, během 15 min jsem se ze 4cm otevřela na 10 a skoro ani na lůžko nestihla vylest, malá byla venku na 2-3 zatlačeni
a ani šitá nejsem
Jinak z klystýru jsem vylezla v 1:20 a malá je v 1:43,ale míry vůbec netuším a fotil manžel, tak vám sem dám foto, až mi malou privezou