Poradna duly
Jana Čurdová
@Pavlyynka u prvního těhu se doktorovi nelíbil monitor kdy se mimčo ani nehlo, dostala jsem nařízeno jít do cukrárny sníst něco sladkého a pak přijít.. Teď bylo zase aktivní až moc
každopádně, vnitřně mě nevysetrovali a jsem i ráda. Byla bych asi víc nervózní, že to na porod prostě nevypadá ![]()
Holky tak ještě sedím v nemocnici a čekám na druhý monitor už přímo v porodnici, ten mrnous se tak hýbal, že nešlo pořádně nic natočit, to byl mazec, pořád kopal, vrtěl se, utíkal
no mám se na co těšit, jestli mu to zůstane i po narození
jinak by mělo být vše ok, já i miminko, vyšetřovala mě vnitřně, ale nestourala se moc, hlavně kvůli tomu memu překotnému porodu a jsem na dva prsty otevřena, vše nachystané, ale kontrolu mám ještě psanou na pondělí. Odhad mimca je jenom 3,200g takže mrnousek, ale je to jen odhad a ještě nerodíme a už jsem se i zaregistrovala v porodnici, když už tu jsem ![]()
@Barunka456 to bude dobrý, neboj, já vím že se mi to říká, ale hlavní je, že tě nenechají trápit a rovnou ti řekli, že by tě ten císař nejspíš neminul, alespoň budeš mít broučka zítra už u sebe
![]()
@Majinka7 tak super
to vypadá dobře
taky se dneska mimčo děsně vrtelo na monitoru, byla jsem na něm skoro 3/4hodiny ale naštěstí se na konci asi na 5min uklidnilo ![]()
Jo a doporučení doktorky je, abych na nic nečekala a jela do porodnice jak začnou bolesti, abych nerodila cestou, jenomze díky těm mým poslicku to nepoznám, to jsem ji taky říkala ![]()
@Ajka90 jo tak to jsme tam byly stejně dlouho😁 jiná maminka co ji taky natáčeli zase měla spící miminko, takže ho sestřička chodila budit, jenom že ji to alespoň pěkně natočilo a už šla domů, já jdu až ve čtyři teprve na ten monitor
@Majinka7 taky dobrý, mě sestřička docela uklidnila tím, že když u prvního praskla voda a až pak se to rozjelo, je pravděpodobné, že i tentokrát mi praskne voda. Tak snad poznám porod ![]()
@Ajka90 je,tak to se mi nastalo ani u jednoho, že by praskla voda, vždy mi ji pichali
@Majinka7 tak si zajdi hezky na něco dobrého ať tam neumres hlady ![]()
@Ajka90 já mám právě strach už cokoliv jíst a pit aby neradil ještě víc 😁 teď jsem si z automatu koupila alespoň pití, ale mají jen nějakou bublinkatou slazenou minerálku, tak doufám, že po ní nezačne disco v břiše ![]()
@Majinka7 teda me se predminule taky peone vrtela ale nastesti se jim to libilo takze v pohode. Uvidime co bude zitra.
@Pavlyynka já tam měla hodně vynecháno, pak to chvilku vypadalo nadějně, ale jen chvilku, než se otočilo jinam, nevěřila bych, že tam má tolik místa, aby se tak stěhovalo
ale jestli to bude prcek, tak se už tolik nedivim
@Ajka90 ještě nevím, natočení nic moc, buď spalo nebo se stěhovalo, čekám na doktorku aby ho zkoukla a snad mě už pustí domu, teď se tu narodilo miminko a vedle se snad brzy narodí další, tedy podle zvuku co ta maminka dělá, tak už se těším, až tu budu hekat taky ![]()