Poradna duly
Jana Čurdová
@Ajka90 nn prave se laduju v mekaci cheesburgrem a ledovou kavu
jela jsem nakupovat vanocni darky ![]()
@Ajka90 @Pavlyynka vubec
si z nás ti mrňouskové dělají srandu, už mi psali 4lidi jak na mě myslí a jestli už se náhodou něco neděje. alespon jsem konečně objednala dárky a zítra do té nemocnice, pochybuji, že by jsme vnoci jeli rodit ![]()
@Pavlyynka taky jsem jela s mužem ještě do Prahy pro zbytek dárků
![]()
@Majinka7 přesně, dělají si z nás pěknou srandu. Zítra se mi taky nechce na kontrolu
děs běs
Nikdo nic
já se psychicky připravují zítra na kontrolu
, kam se mi vůbec ale vůbec nechce.. ![]()
@Ajka90 to mi povídej, to já to ještě musím v té nemocnici najít, ještě, že se mnou jede manžel, kdo ví jak dopadnu, aby si mě tam nenechali
![]()
Tak jsem zkusila víno se skořicí a jediné co mě to udělalo je, že mě pěkně prohnalo na WC, takže tohle už zkoušet nebudu
a nějak mi došlo babské rady, sex zkoušet nebudem, když mi odchází ta zátka, teď tu uklízím, pak dám horkou sprchu a tím dneska končím
Holky tak me prave odesla hlenova zatka. Tak třeba se to konecne aspon trochu nekam posune
![]()
@Majinka7 já místo poradny jdu zítra na porodní sál
sestra neměla už volné místo
celý den jsem skoro procourala po obchoďáku, zabalila zbytek dárků a dala horkou vanu.. Prcek se jen mrska když sedím, jinak nic ![]()
@Barunka456 aspoň nějak se Ti to pohnulo kupředu ![]()
@Ajka90 jojo. Tak snad to nejak dopadne. Uvidim co mi reknou zitra na kontrole.
ceka me i ultrazvuk po delsi dobe. Tak sem zvedava
jak ta nase holka povyrostla.
@Barunka456 tak že by alespoň někdo?
mě odchází už od včera a pořád nic, dokonce i ty bolesti už nejsou a to jsem měla takovou radost, že třeba v noci pojedem
@Majinka7 @Barunka456 tak to jsem zvědavá která z nás porodí jako první ![]()
@Ajka90 taky se mi tam pěkně protahuje, už i děti mu říkají, ať už vyleze, každý ráno přiběhnou do ložnice, jestli jsem ještě doma
jako dřív nebo později stejně musí ven, ale nechce se mu
@Ajka90 já myslím, že ty
ještě minulý týden jsem si říkala, že to přijde každým dnem jak mě všechno bolelo a teď si říkám, že budu rodit až v prosinci ![]()
@Majinka7 no ja mam dneska jen obcasny tvrdnuti bricha. Tak uvidime, co nas ceka. Jestli se mimca rozhodnou jit ven nebo jeste zustanou
![]()
@Ajka90 joo taky sem zvedava ![]()