Poradna duly
Jana Čurdová
@Majinka7 rodiče si člověk fakt nevybere.. Ještě, že moji rodiče patří mezi ty,, normální,,
já jsem s mužem 5let, 2roky jako manželé a druhé dítko za rohem ![]()
@Majinka7 jee taky ti odchazi tak taky super, ze se neco deje a ty mas kdy termin, nebo jsi měla?
@Ajka90 moje mamka je taky pohodova jedna velka srandistka ale umi byt i pekne prisna teda v dobe, kdy jsem byla ještě skolou povinna. Nasi jsou rozvedeni a vychází spolu suprove i s mamcinym pritelem jsou pratele. Tak ty mas termin zitra takze neboj taky to prijde ![]()
@Pavlyynka termín mám dneska, ale asi už nestíhám
jak usnou děti, půjdu si dát horkou sprchu a třeba se to hne
@Majinka7 myslis,ze ta horka sprcha muze fakt tak zabrat? Ja mam problemy se svrbici se pokozkou po koupeli, takze kazda koupel je pro me hrozny muceni
tak me svrbi nohy a ruce, ze to je na bohnice
aai zkusim zitra ten fen jak kamoska ![]()
@Pavlyynka jojo taky mám takovou mamču, za nic bych ji nevymenila ale její táta (můj děda) byl jedno a to samé jako je teď můj tchán, ne-li horší ![]()
Termín sice zítra, ale vůbec to tak nevypadá a přemýšlím, zda si nechat udělat ve čtvrtek toho Hamiltona nebo počkat třeba do pondělí
vůbec nevím..
@Majinka7 pořád 4hodiny čas ![]()
@Pavlyynka já bych si nejraději dala vanu, ale ztratil se nám špunt a ještě neodtyka odpad
horka voda ti bud zastavi poslíčky nebo naopak popozene porod, mám to odzkousene. a když by sis tam dala nějaký olejíček abys pak neměla suchou kůži, to by nepomohlo?
@Majinka7 dávám si horkou vanu celé těhu a stále nic
kde asi dělám chybu
![]()
@Ajka90 tak jako může se to rozjet, ale moc tomu nevěřím
ale ráda bych porodila do čtvrtka, ať nemusím jet do poradny do nemocnice nebo aby mě ještě nevyvolavali
@Ajka90 asi už si tělo zvyklo
mě to vždycky pomohlo na poslíčky a když už opravdu přišel porod, tak bolesti zesílili a to jsem poznala, že to poslíčci nebudou ![]()
@Majinka7 my ani vanu nemame. Pouzivam specialni krem po koupeli ale moc to nepomaha. Uz mam vygoumano, ze nejlepsi je kratka sprcha s vlaznou vodou a jeste pred koncem si studenou vodou osprchuju nohy to pak nebyva tak strasny. @Ajka90 asi to zabira jak na koho
ja si jdu udelat malinik mi holky doporucuji. Sex urco nebude do toho ten muj nepujde kor kdyz jsem mu rekla, te odesla zatka a vysvetlila mu k cemu slouží
![]()
@Majinka7 právě, pokud máš poslicky. Ale ty já ani u jednoho těhu neměla a zatím nemám ![]()
@Ajka90 jooo je hrozne opatrnej na me. Ja mela poslicky pred mesicem mona i dyl to uz je a tri dny po sobe, tehdy mi zaclo tect i mlezivo.
@Pavlyynka tohle má dcerka nebo něco podobného, hrozně trpí na suchou kůži, hlavně v zime a po koupání se může uskrabat, co jí pomáhá je konopná mast, ale nezbaví se toho svědění úplně, jedině v létě, to je docela vpohode, takže musí mazat a mazat