TP Listopad 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1461
26.11.19 19:26

@Majinka7 rodiče si člověk fakt nevybere.. Ještě, že moji rodiče patří mezi ty,, normální,, :mrgreen: já jsem s mužem 5let, 2roky jako manželé a druhé dítko za rohem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
26.11.19 19:32

@Majinka7 jee taky ti odchazi tak taky super, ze se neco deje a ty mas kdy termin, nebo jsi měla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
26.11.19 19:34

@Ajka90 moje mamka je taky pohodova jedna velka srandistka ale umi byt i pekne prisna teda v dobe, kdy jsem byla ještě skolou povinna. Nasi jsou rozvedeni a vychází spolu suprove i s mamcinym pritelem jsou pratele. Tak ty mas termin zitra takze neboj taky to prijde ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2499
26.11.19 19:36

@Pavlyynka termín mám dneska, ale asi už nestíhám :mrgreen: jak usnou děti, půjdu si dát horkou sprchu a třeba se to hne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
26.11.19 19:40

@Majinka7 myslis,ze ta horka sprcha muze fakt tak zabrat? Ja mam problemy se svrbici se pokozkou po koupeli, takze kazda koupel je pro me hrozny muceni :,( tak me svrbi nohy a ruce, ze to je na bohnice :,( aai zkusim zitra ten fen jak kamoska :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1461
26.11.19 19:45

@Pavlyynka jojo taky mám takovou mamču, za nic bych ji nevymenila ale její táta (můj děda) byl jedno a to samé jako je teď můj tchán, ne-li horší :roll:
Termín sice zítra, ale vůbec to tak nevypadá a přemýšlím, zda si nechat udělat ve čtvrtek toho Hamiltona nebo počkat třeba do pondělí :think: :zed: vůbec nevím..

@Majinka7 pořád 4hodiny čas :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2499
26.11.19 19:45

@Pavlyynka já bych si nejraději dala vanu, ale ztratil se nám špunt a ještě neodtyka odpad :D horka voda ti bud zastavi poslíčky nebo naopak popozene porod, mám to odzkousene. a když by sis tam dala nějaký olejíček abys pak neměla suchou kůži, to by nepomohlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1461
26.11.19 19:47

@Majinka7 dávám si horkou vanu celé těhu a stále nic :lol: kde asi dělám chybu :lol: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2499
26.11.19 19:49

@Ajka90 tak jako může se to rozjet, ale moc tomu nevěřím :mrgreen: ale ráda bych porodila do čtvrtka, ať nemusím jet do poradny do nemocnice nebo aby mě ještě nevyvolavali

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2499
26.11.19 19:50

@Ajka90 asi už si tělo zvyklo :lol: mě to vždycky pomohlo na poslíčky a když už opravdu přišel porod, tak bolesti zesílili a to jsem poznala, že to poslíčci nebudou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
26.11.19 19:52

@Majinka7 my ani vanu nemame. Pouzivam specialni krem po koupeli ale moc to nepomaha. Uz mam vygoumano, ze nejlepsi je kratka sprcha s vlaznou vodou a jeste pred koncem si studenou vodou osprchuju nohy to pak nebyva tak strasny. @Ajka90 asi to zabira jak na koho :D ja si jdu udelat malinik mi holky doporucuji. Sex urco nebude do toho ten muj nepujde kor kdyz jsem mu rekla, te odesla zatka a vysvetlila mu k cemu slouží :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1461
26.11.19 19:52

@Majinka7 právě, pokud máš poslicky. Ale ty já ani u jednoho těhu neměla a zatím nemám :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1461
26.11.19 19:54

@Pavlyynka :lol: se hodně bojí co..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
26.11.19 20:06

@Ajka90 jooo je hrozne opatrnej na me. Ja mela poslicky pred mesicem mona i dyl to uz je a tri dny po sobe, tehdy mi zaclo tect i mlezivo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2499
26.11.19 20:19

@Pavlyynka tohle má dcerka nebo něco podobného, hrozně trpí na suchou kůži, hlavně v zime a po koupání se může uskrabat, co jí pomáhá je konopná mast, ale nezbaví se toho svědění úplně, jedině v létě, to je docela vpohode, takže musí mazat a mazat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí