Poradna duly
Jana Čurdová
@Ajka90 hlavně oni ty hračky kolikrat před Vánoci pěkně zdraží nebo už nejsou k dostání, tak si musím pospíšit, podle mého původního plánu jsem teď měla být v porodnici a nejdýl pozítří odchod domu
a pak jsem chtěla objednávat, teď to musím otočit
@Majinka7 to chápu, já zase měla naplánováno, že půjdeme na rozsvícení stromečku už všichni a ono prd
ještě, že holka si to nebude snad moc pamatovat..
@Ajka90 @Majinka7 Dobre rano, tak me prave odesla hlenova zatka. Dnes jsem spatne spala. Byla jse nejaka nervozni a v noci jsem mela strasne tvrdy bricho. Usla jsem nekdy poradne az ve 3 rano. Zadny bolesti zatim nemam.
@Pavlyynka aspoň se Ti to nějak posunuje kupredu
ale co vím, tak odchod hlenove zátky není podmínka aby porod přišel co nejdřív
každopádně lepší něco než nic
![]()
@Ajka90 no ja vim no, ale presne tak aspon se neco deje.
ale jak rikas nic to neznamena ![]()
@Pavlyynka stejne je to v pytli co, člověk se pozoruje pak teda něco přijde
Člověk je nateseny a v závěru zjistí, že to v podstatě nic neznamená
tohle je snad nejhorší na tom závěru těhu
@Ajka90 ani tak moc se nepozoruju ale to vis, ze kdyz me zacne hodne tvrdnout bricho, boli v podbrisku a polijeme poto tak si rikam jejda tak te by uz a ono to pochvilce prejde a objevi se to treba az zase druhy den. Tady to spineni a tu zatku si myslim ma zapricineni vcerejsi vysetreni. Ze to tam dr prostouchl a načal nejak. Nam maji dnes dovest novou lednicku. Tak na ni pockam a asi taky pujdu nakupovat darky.
@Pavlyynka je,co ja bych dala za odchod hlenové zátky
však uvidíš, třeba se to konecne rozjede, u mě se to po včerejší kontrole všechno sklidilo, i miminko je dneska v klidu, takže na porod to nevypadá a ani se tak necítím
Děvčata, tak jsem zabalila všechny dárky co jsem doma měla
bolí mě z toho akorát tak zadek ale ditku je to očividně jedno
![]()
@Ajka90 no tak to jsi sikovna. Ja dnes za totalniho lenocha vyvalena cely den na sedacce, nekolikrat jsem spala
manzel psal, ze dnes skončí driv tak asi uz vstanu a pujdu umyt nadobi a zadelat testo na palacinky. Zitra pujdu na ty nakupy.
@Majinka7 mala sebou porad mele ale jinak se nic nedeje. Ani uz nespinim.
@Pavlyynka to byl taky můj původní plán, že se dneska z gauče nehnu, ale vzdala jsem to
snad zítra to dodržím ![]()
@Pavlyynka říkají,že po odchodu hlenové zátky se do 2 dnů rodí, no ale některým těhotným odejde několik týdnů před porodem, tak si pak vyber, snad to u tebe bude ta první možnost ![]()
@Ajka90 fakt už máš zabaleno jo? tak to jsi dobrá, když mě by se zabaleny dárky hůř schovávali před dětma, takže to zase budu balit před štědrým dnem ![]()