Poradna duly
Jana Čurdová
@Ajka90 u mě nic, jak jinak, teď me zase bolí břicho jako při MS, tak uvidím.
@Majinka7 u mě vůbec nic
ani při chůzi mě břicho neboli, jen prdelni sval nebo jestli je to kycel, netuším
![]()
@Majinka7 @Ajka90 my ted prisly z nakupu a trosku me bolelo chvilku bricho jako pri ms ale uz sedim a nohy natazeny a hned to preslo. Jinak cela den pohoda ![]()
@Pavlyynka taky jsem byla na větším nákupu, pak vaření, chvilka uddechu když šla dcera po obědě spát. Nakonec dvě procházky a blbnutí s holkou
a já se cítím úplně ok.
manžel mi připravil tašku, že večer určitě pojedu
že se s tím moc crcam
![]()
@Ajka90 me holky z prace každý den pisou, zr se s tim taky camrame
ja ted jeste do kufru hodila latkovy plynky a suchy sampon ![]()
@Pavlyynka
to máme stejně, kolegyně taky furt píšou.. Suchý šampon tam mám taky, ale látkové plenky ne(mam jich doma sice mraky na plenkovani) ale v porodnici jsem je měla kdykoliv jsem si pro ně zašla
jinak mě do kufru chybí zabalit jen župan a samozřejmě nabíječka na telefon
![]()
@Ajka90 @Pavlyynka dneska tam má asi prcek disco, pořád sebou mele, tlačí, šťoura mě do močáku, to není moc příjemné, v obchodě jsme taky byli, tam se mi udělalo zle, břicho bolelo, teď už je to zase ok, takže si jdu přichystat věci na zitrejsi poradnu
a tašku do porodnice jsme už pro jistotu dnes dali do auta
@Ajka90 já v 8:15,dobrý je, že na monitor objednává, ale teď se mi už 2× stalo, že v čekárně nikdo nebyl, tak mě vzala sestřička dřív, jestli do zítra neporodim, jsem zvědavá co mi řekne doktorka a jak to tam dole vypadá, doufám, že mě prohlídkou spodku načne a ještě zítra pojedeme směr porodnice ![]()
@Ajka90 ja se tentokrat neobjednavala takze zase pujdu tak cca mezi 9-10 a vyjedu si listecek. Pocitam uz i s vysetrenim, kdyz zitra mam druhy termin. Ja ty plinky tam radci dala nevim jestli budou treba nebo ne. Mam jednu tasku na porodni sal a malej kufr na sestinedeli a v postylce ma manzel nachystany obleceni pro malou az si pro nas pojede ![]()
Holky tak ja mam nachystanou taky tasku uz radsi na zitra. A jsem objednana taky na 8:15. Nejdriv monitor a pote opet prohlidka spodku. Jen jsem se vas chtela zeptat. Uz 2× se mi stalo, ze jak mi doktorka kontrolovala cipek atd. Tak me to docela dost bolelo. Nikdy pred tim se mi to u zadnych jinych doktoru nestavalo, kdyz mi kontrolovali spodek. Tak nevim jestli je to ted normalni nebo ne.
@Majinka7 já jdu v 7:45 ale minule tam nikdo nebyl čekala jsem cca 15min než přišla sestra
na monitor se těším a pochybuji, že mě bude vyšetřovat vnitřně, když mě vyšetřoval minule ![]()
@Barunka456 me delal naposled dr pred 14 dny a nerikam, ze to bolelo to ne ale prijemny to taky uplnr nebylo. Myslim, ze to je tim jak je to vse natekle. Teda aspon u me je veškerá krev snad ve spodku a v nohach ![]()
@Barunka456 řekla bych, že je to normální. Me to naposledy bylo taky nepříjemné ale nijak extra to nebolelo
@Pavlyynka me prave kontrolujou spodek vzdycky kdyz jdu na kontrolu. A prislo mi to docela divny, ze jedna doktorka uplne v pohode a dalsi tyden jina a mela sem co delat, abych nezarvala
tak sem si rikala, ze sem na sebe zvedava, jak budu rodit, kdyz me to boli uz pri kontrole ![]()