TP Listopad 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
213
21.11.19 21:00

@Majinka7 @Ajka90 tak to muj by do toho ani nesel :zed: :mrgreen: je to ten typ co se boji, ze se muze neco stat miminku :lol: no co s nim :nevim: :mrgreen: je tak hrozne na me opatrnej az je to nekdy napalici :zed:,ale ja vim, ze to mysli dobře milacek :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1461
22.11.19 06:29

@Pavlyynka to Ti rozumím, takový byl chlap u prvního těhu. Když jsem mu ale vysvětlila, ze nemá mimcu jak ublížit dal si říct :mrgreen: jinak by mě z té jeho péče asi kleplo. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4299
22.11.19 12:13

Ahoj holky! Tak malá je na světě 21.11. 2:25 :lol: :srdce: holcicka Barunka 3690g a 51cm. Je to kráska vlasatá :srdce:

V půl 12 mě vzbudila malá, měla hrozny kašel a já se divila, ze jsem tak spocena. Najednou au, kontrakce co dvě min, tak jsme se pobalili a jeli. V půl 1 v porodnici na 5 otevřená, pichli vodu, par kontrakci jsme počkali a najednou přišla jedna, která nechtěla zkoncit, už sem padala do mtlob opěrná o postel a oni ať si hned lehnu, jéje hlavička, tak sup tlačit. No dvě max tři zatlačeni a 2:25 byla venku :srdce: Mám 1 steh zvenku, vůbec mě pipina nebolí. Bolí mě hemeroid a břicho při kojení :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
22.11.19 12:21

@Kariss jezisi ta je krasnaaaa :srdce: moc gratuluju, hlavne zdravi prdelce :srdce: :mavam: pekny kus zensky. Super to ti to slo krasne, kezby to tak bylo i u nas vsech. :hug: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
161
22.11.19 12:22

@Kariss Tak to je docela paráda. Gratuluji k holčičce :kytka:
První dny mě při kojení taky dost bolelo břicho. Prý je to normální, děloha pěkně pracuje a čistí se. Ten hemoroid nezávidím, taky asi mám, ale naštěstí zatím moc problémy nedělá :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1461
22.11.19 12:31

@Kariss no jéje, ta je vlasata :srdce: gratuluji :kytka: je to kus ženské :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2499
22.11.19 12:39

@Kariss a pak že to nebude :mrgreen: je krásná :srdce: ta děloha se ti při kojení stahuje, proto tak bolí, ale za chvilku si na to ani nevpomenes a velká gratulace :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1461
22.11.19 18:34

@Kariss rodila jsi v těch nových boxech a je hodně mamin na oddělení? Cca 14 dní zpět mi sestra říkala ať se tam moc nehrnu, že je tam plno, tak zda už to trochu polevilo. Chtela bych na dvoulůžkový nadstandard :mrgreen: ale preziju i normální pokoj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
161
22.11.19 19:40

Ještě se zeptám zkušenějších. Holky, setkaly jste se s tím, že by se dělalo široké balení, přestože UTZ i vyšetření kyčlí vyšly normálně bez nálezu? :? Teď koukám, že máme v propouštěcí zprávě široké balení 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2499
22.11.19 19:48

@Lea491 jo,já to měla u obou dětí, taky měli kyčle vporadku, nevím proč to tak je, teď to určitě dopadne stejně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
161
22.11.19 19:57

@Majinka7 A balilas je poctivě, nebo třeba jen na noc? Mně se do toho moc nechce. Prcek bude mít prdelku jak čmelák a pořádně se nepohne :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1692
22.11.19 21:18
@Lea491 píše:
Ještě se zeptám zkušenějších. Holky, setkaly jste se s tím, že by se dělalo široké balení, přestože UTZ i vyšetření kyčlí vyšly normálně bez nálezu? :? Teď koukám, že máme v propouštěcí zprávě široké balení 8o

My byly teď na první kontrole u ortopeda a široké balení doporučil všem, i když byly kyčle v pořádku. Ale nebalím, malá bojuje s refluxem a nechci to zvednutím zadku ještě zhoršit. Dost nosím v šátku, snad to bude pro správný vývoj stačit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1692
22.11.19 21:24

@Kariss Gratuluji k princezně a rychlému porodu! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
161
22.11.19 22:12

@jezz1e Aha, v šátku se chystám nosit taky. Netušila jsem, že má správné ergonomické nošení pozitivní vliv na kyčle. Všude se spíš píše o tom, jak špatný vliv má nošení ve visítkách :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2499
23.11.19 02:50

@Lea491 u děti jsem balila poctivě, teď se zkusím víc informovat, jestli je potřeba mít to balení celý den a noc, ale určitě zase půjdu k tomu samému ortopedovi a pochybuji, že by zavedl neco jiného, je to stará škola :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí