Poradna duly
Jana Čurdová
Děkuji ![]()
@Ajka90 hale není narvano, když sem rodila, říkali ze mají posteli
je tu klídek
my jsme na pokoji 3 a je to v pohodě ![]()
@Kariss tak super
ale asi se tam už nepotkáme.. Stále to u mě nevypadá ![]()
Ta nikdo nic novyho? My mame dnes termin. Včera mi bylo tak super, ze jsem ani nevedela, ze nejaky břicho mam. Dnes je to trochu horsi. Zase natekly nohy a mala me tak tlaci na levé strane, ale furt je to dobry a nic se zatim nedeje ![]()
@Pavlyynka kdyby mě večer neboli břicho z toho vecnyho trajdani, tak taky nevím, že nějaké mám
takže pořád nic..v pondělí se mi nechce na kontrolu
![]()
Taky mam dnes termin. A vubec zadna zmena. Citim se dobre. A v pondeli me ceka kontrola. Tak sem zvedava teda
![]()
@Barunka456 @Ajka90 tak to jsme na tom stejne, taky v pondělí kontrola pokud neorodime zitra ![]()
@Pavlyynka jako vubec by mi to nevadilo kdybych porodila zitra
ted uz je jen otazka, ktera z nas bude driv chovat mimco
![]()
Já mám termín až v úterý, ale od patka pořád bolesti, dneska i křížové, ale že by se to nějak víc rozjelo, to ne.
@Pavlyynka jj,minule jsem uz přemýšlela po 6 hodinách, že pojedeme do porodnice a najednou přestali, teď je mám celý den, ne tak silné, ale nepříjemné jsou, miminko o sobě dává vědět jako vzdy, takže nepanikařim, že by něco bylo špatně, ale bojím se, že to zase bude překotný porod, když se to tak dlouho připravuje
ale jinak poslíčky jsem měla i u dětí, jen teď mi to přijde nějak moc dlouhy to chystání těla na porod
@Barunka456 @Pavlyynka do půlnoci máte děvčata čas
aby bylo mimčo v terminu
jelikož mám termín až ve středu, tak si říkám, že mám vlastně ještě čas a pokud to nebude na termín tak začnu teprve plasit
![]()
@Majinka7 třeba se to rozjede ![]()
@Majinka7 já třeba vůbec poličky u dcery neměla a teď je taky nemám
čekám tedy, že prdne voda jako prvně ![]()