Poradna duly
Jana Čurdová
@Barunka456 sobota už je za rohem, tak třeba se cacorka rozhoupe
já v to doufám už delší dobu, ale zatím nic
ale to moje škvrně má ještě čas
@Ajka90 doufam ze se rozhoupe. Uz bych to mela rada za sebou.
a ty mas termin kdy??
@Barunka456 za týden 27.11.
tak právě doufám, že budeme mít ještě listopadové mimčo..
@Ajka90 tak to je taky za chvilku. No uvidime, kdy se rozhodnou vykouknout na svet. ![]()
@Barunka456 no ono pokud se jim dřív chtít nebude, tak s tím stejně nic neuděláme, protože pak ven stejně musí ať chtějí nebo ne ![]()
@Ajka90 aha, Škoda
já od rána spinim, tak se to dneska snad rozjede ![]()
@Ajka90 taky jsem se dnes budila a nemohla zaspat. Furt jsem koukala ven jestli uz se rozedniva a ono nic
no a pres den to asi dozenu ![]()
@Pavlyynka taky to tak vidím
manžel mě bere na oběd, tak trochu doufám, že kodrcava cesta autem by mohla popohnat prcka
nebo aspoň ten výborný oběd ![]()
I když jsem doufala, že to nějak dopadne, nakonec nás dnes nepropustili. Maxík od včera nepřibral, musíme se snažit víc. Asi mi upadnou bradavky ![]()
@Lea491 z toho si nic nedělej. Mě s holkou pousteli o den dyl taky protože nepribirala.. Hned jak se pricucla usnula, ať jsem dělala co jsem dělala. Nakonec mě pustili jen proto, že jsem ji prsa dávala snad co hodinu a půl a něco málo nabrala..
@Lea491 bradavky mazat bepantenem a nechat je větrat bez podprdy u mě to pomáhalo.. Tfuj tfuj ať jdete brzy domů
@Ajka90 Díky, snad už se to zlepší. Mažu, co to jde. Sestra mi ještě donesla vzorek Purelanu, ale zatím od večera necítím rozdíl, každopádně to střídám. Malej je naštěstí při chuti. V noci jsme dokonce kojili po hodině znova, takže si dal 2×20 gramů - což je náš mega rekord
Jen kdyby to tolik nebolelo, tak kojím třeba celý den v kuse ![]()