Poradna duly
Jana Čurdová
@Lea491
mám zákaz, prý můžu až v pátek říkal manžel a jinak jsi tam spokojená? já tam rodila před 10 lety a byla jsem, ale neměla jsem jako prvorodička s čím srovnat
@Pavlyynka dřív nás těhotný taky neobjednávala, ale pak se stalo, že ji tam 4 budoucí maminky čekali na monitor, tak alespoň ke konci je to kvůli tomuhle na objednání, jinak ne, taky jsem si posedela v létě i 2 hodiny v čekárně ![]()
@Ajka90 tak to už se ti to dole taky pěkně chystá, já se musím podívat do průkazky co mi tam vůbec psala, minule jsem byla na prst otevřena, teď nic neříkala, jen že tam je ještě malinko hrdlo
@Majinka7 Já jsem moc spokojená. Všichni se starají a pomohou kdykoliv. O půlnoci jsme prcka koupali, když vytlačil smolku přes tři vrstvy oblečení
To jsem byla sestřičce fakt vděčná, že hned a bez kroucení očima přišla bezradný prvorodičce pomoct ![]()
@Lea491 tak to je super, ono člověk má sám se sebou a miminkem dost starostí a ještě kdyby byl protivný personal, to by moc nepřidalo a propuštění u tebe plánují na středu?
@Majinka7 Podle kojení, ale předběžně středa. Už se těším na vlastní režim ![]()
@Lea491 to je super. Toho se bojim trochu jaky budou v Praze, pac jen preci ty mensi mesta a mensi poridnice maji min maminek a miminek. Ale kamosky tam byly spokojenr, ze se mam na vse ptat a nebat se, ze by me odmitly nejak.
@Majinka7 jojo, už i vidim, že je brisko trošku níž a když kope do zeber, tak to není tak nepříjemné ![]()
@Kariss termin mam za 9 dní a první porod byl přesně na termín, tak trochu doufam, že ted to nebude jinak nebo o chvilku dřív
ty už to máš za pár, že ![]()
@Lea491 jo doma je to potom fajn, já první dítě uřvaný, doslova, ale určitě jsem na tom měla podíl i já jako prvnicka a druhý bylo úplně úžasný, malý mi spal celou noc, nebrečel, doufám, že to bude i s třetím takove
@Ajka90 taky mi přijde, že mi bříško kleslo a líp se mi dýchá
@Majinka7 mi prijde, že pomalu nedělám nic jiného než že žeru nebo dělám kraviny s dcerou
trocha vzrůša by se hodila
![]()