Poradna duly
Jana Čurdová
@Ajka90 v praze u Apolinare. Tak taky dej vedet co novyho. Takze uz jsem tu zustala jedina prvorodicka vlastne, ze.
@Ajka90 v praze u Apolinare. Tak taky dej vedet co novyho. Takze uz jsem tu zustala jedina prvorodicka vlastne, ze.
@Pavlyynka mě už právě minulý týden vyšetřovala vnitrne a říkala, že se hrdlo zkracuje a uvidí se zítra, jak to bude vypadat
@Ajka90 děkuju,pak dám vědět, nevím kolik nás tu ještě zbývá odrodit, asi moc ne nebo holky nepisou, jen ctou
@Pavlyynka Měla jsem asi tři hoďky klidu, pak mi sestřička přivezla malého, takže maličko jsem si dáchla. Ale bylo to všechno tak intenzivní, že jsem stejně pořádně nezabrala ![]()
@Majinka7 Tak to se asi spíš mineme
Ale kdoví…
Tak se hlásím po kontrole, ozvy vporadku, hrdlo už téměř není, další kontrola za týden s tím, že možná přijdu možná ne ![]()
@Pavlyynka ani mi nemluv, jsem se včera zakoukala do filmu, co končil v jednu ráno a před 6 jsem už vstávala, abych vypravila děti do skoly
na monitor jsem byla objednaná na 8:15,ale nikdo tam nebyl, tak mě vzala dřív. A teď jen vydržet do pátku, kdy mi domu přijede manžel, zrovna to tak hezky vyšlo, že je v práci přes půl republiky ![]()
@Lea491 hele já si v porodnici nikdy neodpocla, když už jsem usla, vzbudilo mě miminko od jiné maminky, uklízečka, sestřička, atd. odjížděla jsem jak troska, do toho splašený hormony, pořád jsem brečela, jo na tohle období po porodu se fakt těším
ale třeba to tentokrát bude lepší
@Majinka7 jo ty mas vlastne uz deti, tak to je jina
tyjo to teeda obdivuju tebe i manzela, ze je takhle na cestach ale chapu prace je prace. U nas se da jit bez objednani a minule jsem byla objednana a stejne jsem hodinu cekala takze zitra jdu bez objednani na vyvolavaci cislo, vyjde to úplně nastejno. A chodim tak na 10. Az se vyspím. Ale tak ja nemam kam spechat. Manzel je do vecera v praci a vetsinou jdu nekam smejdit, s kamoskama na kafe nebo si jdu domu lehnout.
Hlásím, že mimčo už je celkem dole
otevřená na 2,5cm pokud to správně prelouskavam
jinak vse ok. V pondělí snad poslední kontrola.
@Ajka90 a to kdyz uz jsi takhle otevrena tak uz nemas tu hlenovou zatku nebo jo?
@Pavlyynka nevsimla jsem si, ze by mi hlenova zatka odchazela. Ani nevim jakou by mela barvu ![]()
@Majinka7 Mám tu na pokoji volnou postel, kdyby sis náhodou chtěla pospíšit
Nabídka platí do středy ![]()