Poradna duly
Jana Čurdová
@Majinka7 ty ji, tak teď mam pocit, ze tu vyvolávám paniku
to jsem nechtěla.. Pokud by měl lékař nějaké podezření určitě by to řekl
![]()
@Lea491 teď mi přijde, že mě svědí celé tělo
před týdnem si váhu a tlak doktorka na prohlídce podtrhla, ale teď už se to vrátilo do normálu, na váze jsem měla i malý úbytek, tlak taky ok, jen ty otoky
ale už se to krátí, i manžel mě uklidňoval, že za měsíc nás už bude 5 ![]()
@Ajka90 to asi ano, teď už byla doktorka s tlakem spokojená, ale mám na něj prasky, tak teď už jen vydržet do porodu
@Majinka7 Já jsem taky začala dost nabírat v posledních pěti týdnech, i kilo a půl za týden. A teď naposled jsem najednou nepřibrala nic, měla jsem dokonce o 300 g míň
Vy už máte teda zaděláno na pořádnou rodinku. My budeme 3 asi nejpozději koncem příštího týdne ![]()
@Lea491 to jo, když se narodila dcera, říkala jsem, že druhé ani náhodou, no ale říkala jsem to v době, když už jsem byla těhotná se synem a nic netušila
jsou od sebe 1,5 roku a když už jsem se smířila, že budou jen dva a my si s manželem začneme konečně užívat, když vyrostli (8 a 9 let) a ono bum, třetí na cestě, ale čtvrtý už fakt ne, to už bych nedala, tohle je konečná
@Lisianne gratuluji
a vám holky děkuji ![]()
Příspěvek upraven 15.11.19 v 20:30
@Majinka7 To věřím, že ti to stačí. Tak snad už to tentokrát vyjde, děcka budou za pár let hlídat nejmladší a vy si začnete užívat ![]()
@Lisianne gratuluju ❤️ tak to jste o hodinu starsi.. Peta je 9.06h ![]()
@Bennca píše:
@Lisianne gratuluju ❤️ tak to jste o hodinu starsi.. Peta je 9.06h
Jj, tak jsme to daly
pokousim se nahrat foto, ale nenacte se mi cela. ![]()
Tak jsem po kontrole, holky. Všechno v pohodě, akorát váhový odhad dělali dvakrát a stejně vyšel kolem 3800 g
V pondělí jdu znova a předběžně jsme domluvili termín vyvolávání na pátek 22.11. Vybrala jsem broučkovi nejzazší termín, ať má ještě čas se rozhodnout sám.
Ptala jsem se na to svědění břicha a nedělali z toho vědu, takže snad dobrý. Přiklonili se k tomu, že je kůže prostě hodně napnutá a citlivější.
@Lea491 tak supr.. Odhad tedy pěkný macík
ale i takové miminko se dá bez velkych problémů vytlačit
snad se prckovi bude chtit ven samo bez pomoci ![]()
@Ajka90 Doufám, že půjde sám. I sestra na monitorech říkala, jak je tam už tak tak natlačenej ![]()
@Lea491 to bude už za pár
ja jsem zvědavá na pondělní kontrolu.. Dcerka furt chodí kolem kolébky a fuet tam to mimco nemá
![]()
@Ajka90 Však se taky dočká
Mně přijde, že už tu postýlku máme taky nachystanou věčnost a furt nic ![]()
@Lea491 když jsem čekala dcerku, manžel (tehdy jeste přítel) za mé nepritomnosti (byla jsem pracovně týden válet šunky v Itálii
na konci prvního trimestru) vybavil pomalu celý detsky pokoj
to pak bylo dlouhé čekání