Poradna duly
Jana Čurdová
@Bennca no krasny tak super. Tak jsi to zvladla a uz se muzes jen radovat z miminka. Hlavne zdravicko ![]()
Dekujeme holky
je to krasny pocit.. rodila jsem cisarem.. v 9h me uspali..9.06 se maly narodil..9.35h me vzbudili… pak jsem lezela asi hodinu na ARO.. a pak uz na normalnim pokoji na gynde. Bricho boli 😊 🙈 odpol mi privezli maleho..ale kojeni se zatim nedari
@Bennca gratuluji ![]()
To byl tedy fofr. Určitě se brzy rozkojíš ![]()
@Ajka90 Pořád nic. V noci jsem se často budila, protože mě pobolívalo břicho, ale do rána to zase přešlo a spala jsem skoro doteď ![]()
@Lea491 to závidím, taky bych spala, kdybych mohla
ale mám smolíčka.. Dneska me bolí uz jen predstava, že jdu do ledničky nebo prochazka na wc
![]()
@Lea491 jojo, vcera jsem je namazala hrejivou konskou mastí a misto toho aby mi to ulevilo, jsem mysla, ze mi to ty záda propali
dneska nahrivam polštářkem, tak je to trochu lepší.. Jenze venku je hnusně a dcera má dost energie, jak nemůžeme být dlouho venku.. Uf uf.. I tak mám ale furt dobrou náladu
![]()
@Bennca moc gratuluju. Tak koukám, ze ne všude se leží pres noc na JIP. Kojeni neres, po cisari to bude stejne dyl trvat, tak se nenech vystresovat!
@Ajka90 Nezávidím. Dneska je ale teda fakt hnusně, počasí akorát na spaní. Já za chvíli budu lítat v blátě kolem koní. To mi většinou krásně pomůže k večerním poslíkům ![]()
@Lea491 jee to by si malá užila
v tomhle počasí chodíme cíleně do bahna a kaluží
jen pes z toho neni nadšený, ze musi,, mrznout,, v dešti
![]()