Poradna duly
Jana Čurdová
@Pavlyynka @Ajka90 Tak to jsem, holky, proti vám asi zkrátka hodně nervní prvorodička
Ale uznávám, že to bude i tím, že jsem prostě na tak důkladnou péči od začátku zvyklá a jinak jsem to neměla možnost zažít. Kdyby jo, asi bych nevyžadovala víc
Ze začátku jsem si akorát říkala, jestli po mně jako budou chtít, abych se škrábala na kozu pokaždý až do porodu. Že to snad pak už s tím břichem a dalšími potížemi nedám… no ale dopadlo to i v těch 39+1, takže dobrý ![]()
Tak podle dnešní kontroly a monitoru to na porod vůbec nevypadá
termín sice až za 16 dní, ale i tak jsem měla pocit, že to přijde dřív a ono asi prd
![]()
@Ajka90 To nikdy nevíš. Mně zas doktorka říkala, jak to vypadá na prvorodičku pěkně včas připraveně… a vidíš, taky furt nic ![]()
@Ajka90 @Lea491 a kdy vlastne mate terminy? Ja mela furt takovy pocit, ze to prijde driv ale uz me to opustilo. Termin 23.11. a druha kontrola v porodnici zítra. Dva dny se zas citim úplně v pohode. Zachvilku se chystam se jit projit at nejsem cely den doma.
Ahoj holky, dnešní kontrola vporadku, jen nám miminko pořád utíkalo na monitoru, nevím kam se jako chtělo schovat, ale dařilo se mu to.Tlak mi klesl, takže doktorka i sestřička spokojene, hrdlo se zkracuje, takže už se to chystá k porodu, další kontrola za týden a chtěla by mě předat do porodnice, kvůli poslednímu překotnému porodu, ale to se vše uvidí až na další kontrole
@Lea491 to je sice pravda, ale je to druhý porod, tak by to mohlo být aspon na tom monitoru videt
@Pavlyynka 27.11. Takže jeste čas @Majinka7 to je dobře, ze je všechno ok, taky jsem dnes byla na kontrole ![]()
@Pavlyynka Já mám termín 14.11. a taky jsem měla pocit, že by to mohlo dopadnout dřív
Nu, ještě mám malou šanci. Ségra rodila prvního den před termínem a druhého týden před, takže genetické předpoklady k tomu jsou
Bohužel ale taky k císaři - v obou případech se jí porod zastavil a jelo se řezat.
Já doufala, že se další kontroly nedočkám.
Termín jsem měla 9.11 a pořád nic
,ani náznak. Ve středu snad už naposledy ![]()
@Dunlin píše:
@Lisianne popravde jsem to čekala horší, ale malou otočili v břiše po urcity bod a pak uz to neslo, a kdyz prestali, tak se vratila do puvodni polohy. Ale uz tam nemela misto a taky uz bylo min plodovky.
Jinak jizva boli, ja si mazu Hemagelem, ale uz jsem spala i na boku;) jo a doporucim nechat si napsat Espumisan po cisari.
Tak to jo, diky za tipy moc. Hemagel mazes od ktereho dne? Davaji ti jeco od bolesti? Ja jsem na bolest posera, ach jo. Espumisan je na co?
Ahoj holky tady Rozálka
11.11. 4:50
Váha 3,500 délka 50 cm
V 8 večer mi praskla voda, takže přesně na termín šikulka naše ![]()