TP Listopad 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
602
9.11.19 11:07
@Dunlin píše:
@Lisianne @Bennca holky, mam vcera za sebou spinal a nikdy vic. Epidural i celkove uz jsem mela. Spinal vcera poprve. Hruza, bylo mi zle, nizky tlak, mrtvely mi ruce, buseni srdce, zvraceni… vse u porodu. Byla jsem unavena, usinala jsem tam. Moc jsem si manzela a malou neuzila.

Jejda, to je mi lito moc. A jak ted? Lepsi? Snad jo…davaji od bolesti neco doufam… Na 100% jdu do celkove. A proc jsi vubec sla na to? Ted uz budes s mimi a bude lepe :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
602
9.11.19 11:16
@Dunlin píše:
Ahoj, Holky, takže Lia se narodila 8.11. V 9.42. Miry 3580g, delku naměřili kvuli KP. Ve čtvrtek se mi v poradne rozběhl porod, nicméně do večera kontrakce presly, v pátek ráno se to rozbihalo znovu, ovšem pri vyšetření se zjistilo, ze uz ma nohy blbe a nepujde porodit, zkouseli zevni rotační hmat, ale ten se nepovedl, takže to včera skončilo akutním císařem.

Uz to ctu KP. Tak uz to mas za sebou aspon. Krasne jmeno. :srdce: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
602
9.11.19 11:24
@Bennca píše:
@Lisianne jojo…celkova.. 🙈

Ahojky, rikali ti v kolik hodin to bude? Jasne, prednost maji urgenty, ale aspon casovy ramec. Nastupujes taky den predem? Ja jo, casove rozmezi nevim, chlap prijede na 8.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1461
9.11.19 19:17

@Lea491 jak to s Tebou vypadá, rozjel se porod po Hamiltonu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
161
9.11.19 19:25

@Ajka90 Zatím jen planý poplachy. Berou mě zase poslíčky, že si ani ponožky nenavléknu, a pověsit prádlo byl taky výkon. Teplá voda je rozežene jen dokud v ní jsem, ale většinou si nakonec ulevím v pololeže. Na pravý kontrakce to zatím nevypadá :nevim: Ale nemožná jsem teda dneska pěkně :mrgreen: A stále odchází zátka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1461
9.11.19 19:31

@Lea491 no ale pokud to trva i kdyz vylezes z vody tak to jsou pravé kontrakce, ne :think: ja teda poznam prd, me u prvniho tehu praskla voda a poslicky jsem nemela vůbec :mrgreen: :lol: takze se trochu obávám, ze az to prijde, tak to nepoznám :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
161
9.11.19 19:36

@Ajka90 Já bych taky byla nejradši, kdyby mi prostě praskla voda, ať mám jistotu :lol: Mně to jako kontrakce nepřijde. Bolí to v kuse spíš jako menstruační pobolívání, žádné intervaly, nic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1461
10.11.19 01:15

@Lea491 tak to je pěkně na prd, co :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1016
10.11.19 01:42

@Bennca @jezz1e @stiskoch a všichni ostatní samozřejmě - představuji vám našeho Vojtěcha… Narodil se vyvolanym porodem 30.10.v 17.05- tableta v 8 ráno - nic, druhá ve 12 - trochu bolesti MS, v 1 dr pichla vodu a od té chvíle už to jelo. Poslední hodinu a půl jsem strávila sedmo na dně sprchového koutu s horkou vodou na břiše a vylezla jsem až s hlavičkou na cestě, byl to fofr. Na sál jsem doběhla ani nevím jak a porodila ve stoje u lehátka, bo tam už jsem nevylezla. Vyjel sám, jenom jsem si jednou zarvala jak zvíře a povolila se, aby mohl ven. Doktorka chytala, nikdo si nestihl ani vzít rukavice a cokoliv připravit. Já jim dám tlačení na lehátku :mrgreen: Malý měl 2,44kg a 48cm. V neděli nás pustili domů. Mám 3 kosmetické stehy, jinak jsem odcházela ze sálu v pořádku a hned mohla sedět. Nebudu vyprávět o nrprijemnostech(a ukrutnych bolestech z vyvolání), jaksi jsme si neporozumely s PA (srala mě slušně), odmítli mi dát tisíci prostředky, že nepotřebuji ještě (věděli líp než já bez prohlídky :zed:) takže jsem si to vyzrala až do dna. Ale zas jsem nakonec měla moc příjemnou doktorku, která se smála, že jsme si daly alternativní porod a viděla jsem jí poprvé až mezi nohama na lehátku, když držela v ruce pupecnik už bez malého, smála se na mě, představila se s tím, že jsme to nějak dřív nestihly a teď tedy na tom lehátku porodime aspoň tu placentu :mrgreen: Samozřejmě komplikovane, protože já to jinak neumím. Ta nepříjemná PA mi mackala břicho, až jsem se naštvala a vyhodila jí, ať na mě vůbec nesahá.. Každopádně, vše dobře dopadlo a tady máte výsledek :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1461
10.11.19 02:21

@Vrabuska gratuluji :kytka: malý je krásný :-) at dela radost :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
161
10.11.19 04:29

@Ajka90 To teda, teď už mě zas nebolí asi nic, takže já už nevím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
161
10.11.19 04:31

@Vrabuska Gratuluji k Vojtovi :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
10.11.19 07:39

@Lisianne nerekli mi v kolik to bude. Nastup taky den predem. Noo..jsem zvedava 🙈 🙈 🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
10.11.19 07:39

@Vrabuska gratuluju…🍀 🍀 🍀 ❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
10.11.19 07:43

@Dunlin gratuliju k miminku❤️ 🍀
Ted uz snad bude vse dobre.. :hug:
Ja pujdu urcite do celkove..
A to to pri akutnim nabidli spinal? Ja myslela..ze pri akutnim jedine celkova :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí