Poradna duly
Jana Čurdová
@Bennca oni mi kvuli tomu zevnimu hmatu museli dat infuzi na zastaveni děložní činnosti, takže meli pak cas mi pichnout spinal. Ale o tak to byl ficak. Sotva rozhodli, ze zevni hmat neuspesny, tak jsem za 10 minut lezela uz na sale s anesteziolozkou a ta me tam trapila asi 5 minut jen. Ale ja uz bych do spinalu fakt nešla, tento zážitek byl pro mě horsi, nez všechno okolo. Ale znam spoustu maminek, co si ho chvali. Ja nikdy vice.
@Dunlin píše:
@Bennca oni mi kvuli tomu zevnimu hmatu museli dat infuzi na zastaveni děložní činnosti, takže meli pak cas mi pichnout spinal. Ale o tak to byl ficak. Sotva rozhodli, ze zevni hmat neuspesny, tak jsem za 10 minut lezela uz na sale s anesteziolozkou a ta me tam trapila asi 5 minut jen. Ale ja uz bych do spinalu fakt nešla, tento zážitek byl pro mě horsi, nez všechno okolo. Ale znam spoustu maminek, co si ho chvali. Ja nikdy vice.
O tom zevnim hmatu jsem slysela. To musi bolet jako cert, ne? Jak se to provadi? A co ted jak uz se citis? Boli pirad brisko, jizva? Mazou to necim? ![]()
Holky, teď z jiného soudku než jen o těhotenství. Nějaké tipy co manželovi k Vánocům? Letos mě nic moc nenapadá ![]()
@Ajka90 Nevím, na kolik ti to pomůže, ale u nás to většinou jistí tričko nebo knížka.
@Lisianne popravde jsem to čekala horší, ale malou otočili v břiše po urcity bod a pak uz to neslo, a kdyz prestali, tak se vratila do puvodni polohy. Ale uz tam nemela misto a taky uz bylo min plodovky. ![]()
Jinak jizva boli, ja si mazu Hemagelem, ale uz jsem spala i na boku;) jo a doporucim nechat si napsat Espumisan po cisari.
@Ajka90 ty jo, mě napadají ponožky 😁 manžel začal běhat, tak asi nějaké sportovní oblečení, ale my si na nějaké dary nepotrpíme, kupujeme hlavně dětem. Pak ještě nějakou výbornou mega čokoládu, on ujíždí na sladkém, no a pak si tam může pod stromeček nacpat všechny naše děti, to jsou nejlepší darecci ![]()
Holky jak časté bolesti jste měli před porodem? já už rodila 2× a ani jednou to nebylo podle knížek, druhý porod překotný, ten začal poslickama a za 45.min. bylo hotovo
teď už mě několik hodin tvrdne a bolí břicho a já se bojím dát si sprchu a do porodnice jet, to se mi nechce, abych neplasila zbytečně, musí před porodem odejít zátka? u děti mi odešla, ale každý porod je jiný, ach jo
@Majinka7 zatka mi odesla az v porodnici po Hamiltonovi ted u treti, u prvni tak 14 dni pred a u druhe az u porodu, sprchu si dej, at víš.
@Dunlin asi to risknu tu sprchu, lepší dnes, když je manžel doma než zítra sama v domě
a ve výsledku budu přenášet ![]()
@Ajka90 Ten můj čte třeba rád Kotletu, což je naštěstí dost plodný autor, takže prázdno pod stromečkem není nikdy a občas zbyde i něco na narozeniny ![]()
@Majinka7 tak ja ani nevim, ze by mi zatka odešla, praskla mi voda a bylo
jinak taky kupujeme hlavne malé, a sobě jen decentně. Ta čokoláda bude asi letos taky pod stromeckem, začal se cpat sladkým ![]()
@Lea491 tak u nas to jisti komiks
jinak sportovni knihy o volejbale
![]()
U nas to jsou tento rok novy pola tricka uz to bylo treba a nemyho sluhu jeste dostane. Jinak jako kazdy rok trenky nebo ponožky. Bez toho vanoce nejsou
spis jsem zvedava co dostanu ja
o nicem jsem tento rok nemluvila.