TP Listopad 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2499
7.11.19 13:25

@Sandy15 Tak Velká gratulace, já si ještě musím chvilku počkat, termín mám 26.11.,ale kdo ví, kdy to nakonec bude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
7.11.19 13:33

@Sandy15 moc gratuluju :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
7.11.19 13:36

Holky a taky jsou ty vase mimca ted ke konci takovy zivejsi? Asi je to spis tim, ze ma uz min misto a je to o dost vic citit kdyz sebou mele. Ale vecer mi dava fakr zabrat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2499
7.11.19 13:42

@Pavlyynka jako vrtí se furt, docela to i bolí, když se protahuje a tlačí mi na mocak, ale do žeber vůbec nekope, na rozdíl od jeho sourozencu :) ale já si to užívám jinak, otoky, ty jsou horší a horší, žáha, záda, únava, jo to těhotenství je opravdu nejkrásnější období života :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
161
7.11.19 13:43

@Pavlyynka Já mám šoumena od začátku, co se začal hýbat, ale poslední týdny jsou teda taky extrém. Až si říkám, že už snad hledá cestu ven, akorát skrz břicho :D Nejvíc blbne večer před poradnou a ráno ho pak sestra musí na monitor furt budit :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
7.11.19 13:45

@Lea491 Tak ať je vše v pořádku a jde tak jak má :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
7.11.19 13:46

@Majinka7 no curani to je hrozny chodim ted furt. Vrteni fakt az boli no :/ otoky mi opadly co z jsme s manzelem cumeli. Jen vcera mi zas vecer netekly nohy kdyz jsem 4 hodiny sedela u kamosky. Zaha nic a zada nekdy horsi nekdy nic. Ale kdo rekl, ze je to nejkrasnejsi obdobi zeny, to teda nevim 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
7.11.19 13:48

@Lea491 presne vecery jsou nejhorsi a taky mam pocit, ze mala chce vyskocit z bricha a ne ze spodku :lol: na monitor jdu v utery poorve tak jsem zvedava, beztak taky bude chrnet :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
161
7.11.19 13:49

@Tesssa Díky. Tobě taky přeju, ať nastane brzy obrat a máš to zdárně za sebou ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2499
7.11.19 13:51

@Pavlyynka si myslím, že to musel říct jedině chlap :mrgreen: já teď vnoci vstávám třeba 6-7× jak potřebuju na záchod, ale horší je se z té postele vyhrabat. A boty obouvám snad 5minut a to je ani nezavazuji :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
161
7.11.19 13:53

@Pavlyynka Jj, sestra říkala, že by měly monitory větší úspěch, kdyby si zvali maminky na noční :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
602
7.11.19 13:55

Holky, maminky, ktere uz jste, preji vse nej vam i miminkum, hlavne to zdravicko. Ja mam naplanovany cisar kvuli KP na 12.11. Snad do te doby vydrzim, ofiko termin 16.11. bojim, bojim, ale chci minimalizovat riziko spojene s KP. Pujdu do spinalu, i kdyz jsem plasan. Je setrnejsi pro mimi i mami. Mam bukly nadstandard, tak snad vyjde. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
161
7.11.19 13:56

@Majinka7 Já mám na všechny boty metrovou lžíci. Nerozvazuju :lol: Při vstávání z postele vypadám jako želva otočená na krunýř :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
602
7.11.19 13:59
@Bennca píše:
@Lisianne termin mam 19.11. Chodim do poradny vzdy ve ctvrtek..a naposledy mi rekli (31.10) at prijdu jeste 7.11.a ze domluvime termin..a domluvime i jak TO provedeme..kdy nastoupim..jak to probiha..jaka vysetreni musim mit.. 😊 🙈 🙈 🙈 🙈

Myslim na tebe, uz mas terminek? Jak ses rozhodla celkova ci spinal? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
7.11.19 14:13

@Majinka7 @Lea491 jj dlouha lzice je nejlepsi, tkanicky rozvazany a vcera ze me kamoska nemohla, ze mi lezou nohy pac nosim polobotky a vnich ponozky ty nizky vykrojeny. Ji rikam, ze kotnickovy boty jsou moc marocny na obouvani, ze to jeste tech 14 dni vydrzim q zima mi neni. Vstavani z postele je vella sranda kor kdyz je jeste plny mocak :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí