Poradna duly
Jana Čurdová
@Sandy15 Tak Velká gratulace, já si ještě musím chvilku počkat, termín mám 26.11.,ale kdo ví, kdy to nakonec bude
Holky a taky jsou ty vase mimca ted ke konci takovy zivejsi? Asi je to spis tim, ze ma uz min misto a je to o dost vic citit kdyz sebou mele. Ale vecer mi dava fakr zabrat ![]()
@Pavlyynka jako vrtí se furt, docela to i bolí, když se protahuje a tlačí mi na mocak, ale do žeber vůbec nekope, na rozdíl od jeho sourozencu
ale já si to užívám jinak, otoky, ty jsou horší a horší, žáha, záda, únava, jo to těhotenství je opravdu nejkrásnější období života ![]()
@Pavlyynka Já mám šoumena od začátku, co se začal hýbat, ale poslední týdny jsou teda taky extrém. Až si říkám, že už snad hledá cestu ven, akorát skrz břicho
Nejvíc blbne večer před poradnou a ráno ho pak sestra musí na monitor furt budit ![]()
@Majinka7 no curani to je hrozny chodim ted furt. Vrteni fakt az boli no :/ otoky mi opadly co z jsme s manzelem cumeli. Jen vcera mi zas vecer netekly nohy kdyz jsem 4 hodiny sedela u kamosky. Zaha nic a zada nekdy horsi nekdy nic. Ale kdo rekl, ze je to nejkrasnejsi obdobi zeny, to teda nevim ![]()
@Lea491 presne vecery jsou nejhorsi a taky mam pocit, ze mala chce vyskocit z bricha a ne ze spodku
na monitor jdu v utery poorve tak jsem zvedava, beztak taky bude chrnet ![]()
@Tesssa Díky. Tobě taky přeju, ať nastane brzy obrat a máš to zdárně za sebou ![]()
@Pavlyynka si myslím, že to musel říct jedině chlap
já teď vnoci vstávám třeba 6-7× jak potřebuju na záchod, ale horší je se z té postele vyhrabat. A boty obouvám snad 5minut a to je ani nezavazuji ![]()
@Pavlyynka Jj, sestra říkala, že by měly monitory větší úspěch, kdyby si zvali maminky na noční ![]()
Holky, maminky, ktere uz jste, preji vse nej vam i miminkum, hlavne to zdravicko. Ja mam naplanovany cisar kvuli KP na 12.11. Snad do te doby vydrzim, ofiko termin 16.11. bojim, bojim, ale chci minimalizovat riziko spojene s KP. Pujdu do spinalu, i kdyz jsem plasan. Je setrnejsi pro mimi i mami. Mam bukly nadstandard, tak snad vyjde. ![]()
@Majinka7 Já mám na všechny boty metrovou lžíci. Nerozvazuju
Při vstávání z postele vypadám jako želva otočená na krunýř ![]()
@Bennca píše:
@Lisianne termin mam 19.11. Chodim do poradny vzdy ve ctvrtek..a naposledy mi rekli (31.10) at prijdu jeste 7.11.a ze domluvime termin..a domluvime i jak TO provedeme..kdy nastoupim..jak to probiha..jaka vysetreni musim mit.. 😊 🙈 🙈 🙈 🙈
Myslim na tebe, uz mas terminek? Jak ses rozhodla celkova ci spinal? ![]()
@Majinka7 @Lea491 jj dlouha lzice je nejlepsi, tkanicky rozvazany a vcera ze me kamoska nemohla, ze mi lezou nohy pac nosim polobotky a vnich ponozky ty nizky vykrojeny. Ji rikam, ze kotnickovy boty jsou moc marocny na obouvani, ze to jeste tech 14 dni vydrzim q zima mi neni. Vstavani z postele je vella sranda kor kdyz je jeste plny mocak ![]()