Poradna duly
Jana Čurdová
@lebambule ja jsem hrozny posera…bojim se..tak prave nevim..jestli nebude lepsi..kdyz TO cele prospim.. 🙈
@Bennca píše:
@lebambule ja jsem hrozny posera…bojim se..tak prave nevim..jestli nebude lepsi..kdyz TO cele prospim.. 🙈
Kdybys rodila normálně, taky nebudeš spat.
Celkovou narkozou se připravís o první kontakt na sale, neuslysis zaplakani…
Ahoj, mám termín 14.11.
Na jednu stranu bych radši rodila dřív, tohle stadium už je docela nepohodlný. Na druhou stranu se děsím, kdykoliv mě něco zabolí, že snad už to není tady
Chystám se rodit v Náchodě. Máme to nejblíž a holky, co tam rodily v posledních letech, si porodnici docela chválí…
Tak se hlasim z porodnice, Matyas 47cm a cca 2900g, 22:46 jsem sla na zachod s tim ze zase zacinaji poslicci a 1:01 byl maly na svete, 23:50 kontrakce co 1,5-2minuty, ale jen stezi 30s, tak jsem psala sestre at vyrazi k nam pohlidat holky bezespechu, dosla asi za 10minut, chvili jsem vahala ale byly porad po necelych dvou minutaxh tak ze radeji pojedeme, jeate pri odjezdu z domu jsem si rikala ze to bude dlouha noc a po 15km proklinala kazdou sekundu kdy jeste nejsme tam a pri prijezdu cca 0:50 do porodnice se nestihlo nic, jen vysleknout kalhotky a vylezt na kozu, pri kontrakci prdla voda a maly se uz na druhou dral na svet,
@stiskoch Velká gratulace
no ještě, že jsi jela, jinak bys rodila v autě, z toho mám strach já, minule to byl fofr, tak teď si musím dát pozor a vyjet co nejdřív
@stiskoch gratuluji, at ditko dela jen radost
a byl to teda fofr. Mam trochu obavu abych ted pri druhém porodu stihla zajistit hlídání holky a pesana, nez odjedu do porodky, kdyby manzel byl v práci.
@Majinka7 tak to je dobře, že víš co chceš nebo nechceš u porodu. Ja rodila v Benešově, mam to nejblíž a byla jsem naprosto spokojená, takze jsem se nemusela dlouho rozmyslet
@stiskoch moc gratuluji, měla jsem to podobně u druhého porodu, tak snad u třetího ne, bo je stale KP. Užívej maličkého:)
Dekuji vsem holky ![]()
Na sale jsem hlasila ze 4te fakt nebude uz, tim jak sel strasne rychle a navic hlavicka zustala na pul venku na konci kontrakce tak to byl mazec do dalsi kontrakce nez vyklouzl cely, holky sly pomaleji a asi mel ten „tunel“ cas se lepe aklimatizovat a navic hlavicka vzdy vykoukla cela a cekalo se na raminka, ted to byla silena ostra bolest jak bylo vse napnute, ale tedy bez poraneni, jen pry nejake oderky co se neresi, anibalu cest a to jsem tentokrat zvladla jen 5cviceni
25.11. podle mě si to můžeš domluvit i u celkové, ale zas proc celková, není to tak děsný
Ale teda platíš si to, nevim přesně kolik, asi 1700 nebo tak…