Poradna duly
Jana Čurdová
@Bennca píše:
@Dunlin ja dnes kontrola 37+2. Vse se zda byt ok.. maly porad KP..a mne tedy na vyber dali.. takze u me je cisar jasny.. pristi ctvrtek jeste kontrola..a uz bysme se meli domluvit na terminu a jak to provedem.. jestli spinal nebo celkova.🤔 🤔 🤔 🤔
Ja porad nevim..pro co se rozhodnout.. spinal je urcite setrnejsi, ale ja jsem posera..asi bych to radeji zaspala🤷♀️ 🙈 🙈 🙈 🙈
Presne tak to mam ja, ale asi kvuli setrnosti vuci mimi zkusim spinal. Kdyby tam clovek chytil paniku, snad je moznost mu dat nejaky oblbovak… ![]()
@Dunlin píše:
@Bennca @Lisianne tak mě dneska termin na cisare nedali a nuti me porodit prirozene KP. Vubec mi nikdo nedal moznost volby. Jsem fakt znechucena.
To jako fakt? A kde jsi byla? Ja se cisare bojim moc, ale nechci mimi vystavit riziku napr. ze porod se sekne tj. Priduseni nebo od zname ma problem s kycelnimi klouby jak ho rvali…
@Tesssa
upřímně, dost by se mi hodilo vědět datum porodu, kvůli hlídání, i když děti už jsou dost samostatné a hlavně aby manžel nebyl pryč přes půlku republiky
@Lisianne @Dunlin ja jdu rodit do Mostu.. a taky se hrozne bojim.. bojim se cisare, ale i komplikaci pri prirozenem porodu.. 🙈 🙈 🙈 a ja si asi necham dat celkovou.. fakt nevim.. mam jeste tak tyden na rozmyslenou 🙈 🙈 🙈
@Bennca ja myslim, ze se boji kazda svym zpusobem. Nebojim se tolik komplikaci jako toho, ze to fakt boli a ze budu za hysterku 😅 ale rikam si, ze to zvladnu, ze to zvladla kazda. Hold ven musi. ![]()
@Dunlin píše:
@Lisianne Bulovka Praha
tak to je příšerné, to bych je vyměnila a šla někam kde to se mnou proberou a dají vybrat - KP je diagnoza na sekci. Já budu rodit ve FNOL (fakultka Olomouc) a nedám na ní dopustit. Vše se mnou dlouze probrali, dali na výběr. Syna jsem přirozeně rodila taky tam a opravdu super, věřím jim.
@Bennca píše:
@Lisianne @Dunlin ja jdu rodit do Mostu.. a taky se hrozne bojim.. bojim se cisare, ale i komplikaci pri prirozenem porodu.. 🙈 🙈 🙈 a ja si asi necham dat celkovou.. fakt nevim.. mam jeste tak tyden na rozmyslenou 🙈 🙈 🙈
taky se bojím, i když holky psaly uklidnující příspěvky. Já bych celkovou uvítala taky, ale pro malé je lepší ta lokální - není oblblé z narkozy prý… a chtěla bych to udělat pro mimi co nej…ach jo, to je dilema, taky mám cca týden. Tak at se dobře rozhodnem. ![]()
@Pavlyynka píše:
@Bennca ja myslim, ze se boji kazda svym zpusobem. Nebojim se tolik komplikaci jako toho, ze to fakt boli a ze budu za hysterku 😅 ale rikam si, ze to zvladnu, ze to zvladla kazda. Hold ven musi.
přesně toho se bojím i já
Ahoj ženy, snad nevadí když se k Vám přidám. TP mam 27.11.,ale už bych to ráda mela za sebou
![]()
@Lisianne píše:
@Pavlyynkapřesně toho se bojím i já
Ja se taky bojim..ze budu hysterka ![]()
@Ajka90 ahoj.. joo..to asi kazda..ale uz se nam to blizi.. 😊 🤜 🤛