Poradna duly
Jana Čurdová
@Dunlin tak to je sila ja bych do toho nesla. Snad zneni nazor.
@Lenikoule píše:
@Majinka7 mě taky vevnitř nešťoural a to jsem se i oholila
Necháme se překvapit
Tak mě by zajímalo, jak ses oholila, pač já si tam ani nevidím, ani nedosahnu. A koukat u toho do zrcadla, tak se asi obrezu… 🙄 😁
Holt půjdu na sál já a můj bobr. ![]()
@lebambule ja to delala pred dvema dny u nasich na vane pac doma mame sprchovy kout a tam to uz vubec nejde. Na te vane to dalo zabrat ![]()
@Pavlyynka píše:
@lebambule ja to delala pred dvema dny u nasich na vane pac doma mame sprchovy kout a tam to uz vubec nejde. Na te vane to dalo zabrat
Ja mam vanu jako 🐮, ale prostě přes pupek si tam nedosáhnu a nevidím tam, nerada bych se vykrvila 😁
@lebambule ja to delala pred dvema dny u nasich na vane pac doma mame sprchovy kout a tam to uz vubec nejde. Na te vane to dalo zabrat ![]()
@lebambule
, dosáhnu celkem v pohodě, ale musím poslepu.Krev netekla, tak to beru jako úspěch ![]()
Tak dnes probehla posledni kontrola u dr. 36+3. Mala je v poradku, vse se ji libilo. Ma 2,5 kg. Jen mam nizky tlak. Dnes se mi rano spustila krev z nosu, bylo mi na omdleni, spatne jsem videla a sla mi silena bolest do zad. Nastesti jsem to vydychala, manzel dal obklad a po hodine uz mi bylo dobre. Ted se mi u dr udelalo zase nevolno. Takze si jdu koupit něco sladkyho na energii a sup domu.
@Dunlin ja dnes kontrola 37+2. Vse se zda byt ok.. maly porad KP..a mne tedy na vyber dali.. takze u me je cisar jasny.. pristi ctvrtek jeste kontrola..a uz bysme se meli domluvit na terminu a jak to provedem.. jestli spinal nebo celkova.🤔 🤔 🤔 🤔
Ja porad nevim..pro co se rozhodnout.. spinal je urcite setrnejsi, ale ja jsem posera..asi bych to radeji zaspala🤷♀️ 🙈 🙈 🙈 🙈
@Pavlyynka ta krev z nosu se mi spouští celé těhotenství, taky mám nízký tlak, tedy až na tuhle poslední kontrolu, ale je fakt, že vylezu schody a 5.min. jsem nepoužitelná, tak to mělo asi vliv
@Lenikoule tak to jsi dobrá, já poslepu taky něco opizlam, ale raději bych to nechtěla vidět, teď už na to kašlu, ještě jsem koukala na nohy, že bych je oholila, ale pak jsem to vzdala, jednak není léto, zas takovou srst na nich nemám a hlavně se neohnu, i když dám nohu nahoru
@Majinka7 no, jelikož nevím jak to tam dole vypadá, tak bych se dobrou nenazývala
a nohy mám taky v zimním režimu
Za pár dní už si na,, ní" uvidíme
a bude dobře ![]()
Holky já se rozhodla že půjdu porodu na proti
jak jste na tom vy?
Procházky, sex, koupel víno? ![]()
@Tesssa vino bych si dala 🤣 🍷…ale ja mam na porod jeste cas
@Tesssa no já ještě musím chvilku počkat, termín mám až na konci listopadu, ale plánují to stejně, potřebují porodit o víkendu, když doma bude manžel ![]()
Pri prvním epidural, do narkozy bych ani nemohla, celý dlouhý vysilujici den jsem dostavala napít, ted bude spinal, byla jsem tchyni poučena, ze je to šetrnější a hlavně ti ukážou prcka. Samotný zákrok příjemný opravdu není, dělají malý řez a roztahuji ho rukama, to ma prý taky nějaký důvody, vyndani dítěte bych přirovnala k trhání ctyrkiloveho zubu
Ale neboli to a uslyšís pláč a dítě ti daji k hlavě a můžeš si ho onuchat, ruce volný nemáš… Ale po měření a vážení atd. a po mém zasiti atd. mi ho dali do postele, na které mě vezli. Jenže jak fakt nic nemůžeš, taj ho prostě odnesou a starají se o nej a nosí ho na kojení. Ale dá se to