Poradna duly
Jana Čurdová
@Lisianne mne mudr naplanuje cisare kvuli KP ve ctvrtek.. 🙈 taky si pripadam..jak pises..jako jit na porazku.. 😣 🙈
@stiskoch Tak ty to máš úplně za pár
. Já se už i začla těšit, žádnej strach.. No je to dobře zařízeny na tom světě ![]()
Dnešní návštěva u Dr. dopadla dobře, jen mi napsala léky na otoky, vypadám fakt hrozně a tlak je pořád vyšší. Pristi kontrola za týden a to už mě bude vyšetřovat vnitřně. Jinak mimco si krásně hovi hlavičkou dolů a šťoucha mě do močáku ![]()
@Majinka7 tez jsem dneska byla na kontrole. A vse ok, bez otoků, ditko hlavou dolů a kope pekne pod žebra
kdy máš termin?
@Bennca píše:
@Lisianne mne mudr naplanuje cisare kvuli KP ve ctvrtek.. 🙈 taky si pripadam..jak pises..jako jit na porazku.. 😣 🙈
to dáme, musíme
zítra tam jedu, tak uvidím. a budeš tam noc předem?
@Lisianne jasny..ze to dame 😊 🤜 🤛 tak dej vedet..na kdy ti to naplanovali.. 😊 🍀
Ja vubec nevim..jak tam budu.. nekdo rika noc predem.. nekdo rika, ze staci, kdyz od pulnoci nejis a muzes prijit az rano.. ![]()
@Ajka90 termín mám 26.11. tak jsem zvědavá, kdy to nakonec bude
@Bennca píše:
@Lisianne jasny..ze to dame 😊 🤜 🤛 tak dej vedet..na kdy ti to naplanovali.. 😊 🍀
Ja vubec nevim..jak tam budu.. nekdo rika noc predem.. nekdo rika, ze staci, kdyz od pulnoci nejis a muzes prijit az rano..
A kdy mas termin ofiko? Ja 16.11.nerekli ti to uz pri objednani? Kdy se to dozvis kdy mas dorazit tedy?
Budeme se podporovat, to dame!!!
![]()
@Lisianne termin mam 19.11. Chodim do poradny vzdy ve ctvrtek..a naposledy mi rekli (31.10) at prijdu jeste 7.11.a ze domluvime termin..a domluvime i jak TO provedeme..kdy nastoupim..jak to probiha..jaka vysetreni musim mit.. 😊 🙈 🙈 🙈 🙈
@Ajka90 chtěla bych Náchod, jinak stejně daleko mám i Hradec Králové a Trutnov, v HK jsem byla s druhým a nic moc, ale měli pěkný naval, zrovna se maloval Náchod, tak to mohlo být i tím a poprvé jsem rodila v tom Náchodě a byla jsem spokojená. Ted už vím do čeho jdu, tak si můžu trochu řídit porod sama, třeba jestli píchnout vodu, jakou polohu, atd.
Ja uz taky počítám ne dny, ale snad hodiny. A to jdu az 19.11.na řez kvůli KP a předchozímu akutnímu SC a taky kvůli neurologickému nálezu na páteři. Uz existuje nejaky analgetikum, který se uvolňuje přímo do rany a tak se prý sekce, resp. bolesti po ni lépe snáší. Ja ještě nevim, jestli do toho pujdu, zvladla jsem to jedniu, zvládnu to i podruhé. Tak se držme, baby! 💪
@lebambule a kdy mas termin..kdyz jdes na planovany 19.11?? 😊 a to analgetikum davaji jen u spinalu nebo i u celkove narkozy?? ![]()