Poradna duly
Jana Čurdová
@Lisianne Ahoj.. tak to mame stejne.. 😊 🤗
Ja nastup 11.11.a 12.11.cisar..
Jeste mam do pondeli na rozmyslenou..jestli spinal..nebo celkova..
![]()
To moje dítko ma v brise snad teď diskotéku
az je mi to nepříjemné.. Omlouvám se, ze si stěžuji, ale mam všeho dnes uz plné kecky ![]()
Holky já vám nevím, to mě se teď zase strašně uklidnila už několikaty den mám klídek ![]()
@Tesssa ja taky..uz druhy den je lenoch…ale dnes jsem byla v poradne a vse bylo ok.. ![]()
@Ajka90 to je vpohode, já si stěžuji každý den myslim, že okolí už mě má plné zuby, tak se snažím to mírnit, ale je to děs, řekla bych, že z mých 3 těhotenství je tohle nejhorší. A mě pořád leží na mocaku, to je taky něco ![]()
@Ajka90 to je vpohode, já si stěžuji každý den myslim, že okolí už mě má plné zuby, tak se snažím to mírnit, ale je to děs, řekla bych, že z mých 3 těhotenství je tohle nejhorší. A mě pořád leží na mocaku, to je taky něco ![]()
@Ajka90 Normálka. Ještě je k tomu super navíc škytavka ![]()
@Tesssa Nechce se jí ven, takže dělá, že tam není ![]()
@Majinka7 já si moc nestezuji, beru to tak, ze to k tomu patří, ale dneska je to fakt děs.. kope strasne pod žebra.
at si lehnu, sednu nebo stojim dneska fakt perlí..
@Ajka90 Já jo, mně to škube celou pánví a k tomu se pak mladý pán začne časem vztekat… ![]()
@Bennca píše:
@Lisianne Ahoj.. tak to mame stejne.. 😊 🤗
Ja nastup 11.11.a 12.11.cisar..
Jeste mam do pondeli na rozmyslenou..jestli spinal..nebo celkova..![]()
![]()
Tak to jo, už se nám to blíží, to dáme - musíme.
Musíme se těšit na prcky a to okolo vytěsnit. Co čekáte? My holčičku.
![]()
@Ajka90 U nas kazdy vecer totalni party v brise. Dost neprijemny to je. Takze rozumim
Tak mám za sebou poslední návštěvu mojí doktorky a Hamiltona. Nebylo to nijak hrozný, spíš jen trochu nepříjemný. Každopádně mi nejspíš začala odcházet hlenová zátka a monitor mi pravděpodobně zaznamenal jednu, kontrakci, takže uvidíme, co se bude dít dál ![]()