Poradna duly
Jana Čurdová
Taky jsem dnes krásně usnula v 8, a to mě braly od odpoledne poslíčky jako zatím nikdy. No a teď budu taky koukat do noci
Já když nemůžu spát, tak si pustím film a něco zdlábnu a to mě tak unaví, že to většinou ani nedokoukám. Uvidíme, jak dneska ![]()
@Lea491 taky si vetsinou neco pustím ale usnu cca az za tri hodiny
, takze Hamilton nijak extra nezabral, že ![]()
@Ajka90 A zkusilas to v kombinaci s tím jídlem? Mě to vždycky hrozně zmůže ![]()
@Lea491 jojo, ale pak me pálí žáha jeste víc
i kdyz si dám renie. Takže vlastně je čekám, az se mi bude chtít spát
![]()
@Ajka90 Mně Rennie pomáhalo jen chvíli. Teď ho mám jen jako nouzovku do kabelky, kdybyže mě to chytlo třeba na nákupech. Gyndařka mi doporučila tekutý Gaviscon a na ten teda nedám dopustit. Jako nouzovka je dobrá i na špičku lžičky jedlá soda do deci vody ![]()
@Lea491 to vědět dřív, tak bych pořídila
ted už to tech par dní pretrpim
ty čekáš první ditko?
@Ajka90 První a asi i poslední
Sice se mi maminy v okolí smějou, že to říkám teď, ale až se oklepu z porodu, budu chtít další…
Ale jsem přesvědčena, že mi to fakt bude stačit ![]()
@Lea491
to znám
ja teda furt říkám, že dve a dost. Takže ted bude druhé a končím
![]()
@Ajka90 Chápu
Mě naštěstí i přítel podporuje, že jedno by nám mohlo stačit ![]()
@Lea491 to manžel říkal ze začátku taky a ted prý ještě do třetice
mít na tři nebo čtyři deti prostory, tak se asi nebráním
ale do naseho bytecku jsou dve akorát
![]()
Ahoj, Holky, takže Lia se narodila 8.11. V 9.42. Miry 3580g, delku naměřili kvuli KP. Ve čtvrtek se mi v poradne rozběhl porod, nicméně do večera kontrakce presly, v pátek ráno se to rozbihalo znovu, ovšem pri vyšetření se zjistilo, ze uz ma nohy blbe a nepujde porodit, zkouseli zevni rotační hmat, ale ten se nepovedl, takže to včera skončilo akutním císařem.
@Lisianne @Bennca holky, mam vcera za sebou spinal a nikdy vic. Epidural i celkove uz jsem mela. Spinal vcera poprve. Hruza, bylo mi zle, nizky tlak, mrtvely mi ruce, buseni srdce, zvraceni… vse u porodu. Byla jsem unavena, usinala jsem tam. Moc jsem si manzela a malou neuzila.
@Dunlin Tak to je škoda, že to byl tak nepříjemný zážitek. Nicméně malá je na světě, to je ten lepší bonus. Gratuluji ![]()
@Dunlin gratuluji
každý porod nemůže být hold procházka, hlavní je, že je malá na světě a obě jste (doufám) v pořádku
![]()