TP Listopad 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
213
8.11.19 10:30

@Sandy15 prej se casem nazor zmeni :mrgreen: ale taky bych to tak videla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1461
8.11.19 12:57

@Lea491 tak tfuj tfuj ať to jde jak po másle :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
161
8.11.19 14:13

@Ajka90 Díky, zrovna teď na víkend by se nám to hodilo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2499
8.11.19 14:23

@Lea491 já chci taky rodit o víkendu, ale až tak za 14dni :mrgreen: jinak přeji ať to jde rychle a moc tě miminko netrápí, pokud se to rozjede :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1461
8.11.19 14:25

@Lea491 no ja jdu v pondělí zase na kontrolu, tak jsem zvědavá co mi ted řeknou.. Opravdu mam u tohohle tehu pocit, že mimco prijde driv nez na termín, ale zatim to tak nevypadá :mrgreen: :lol: a to jsem schopná s dcerkou a pesanem byt pul dne na nohou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
742
8.11.19 18:43

@Lea491 Držím palce, ať to jde co nejrychleji :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
8.11.19 18:49

@Lisianne my necekame..ja cekam..🤣 Budu na to miminko sama. Bylo to neplanovane..a ‚tatinek‘ zajem nema. Ale mam kolem sebe rodinu, ktera se tesi..pratele :srdce: :srdce: :srdce:…takze to musim zvladnout. Je mi 40 a je to moje prvni tehotenstvi.. kdyz jsem zjistila, ze jsem tehotna..byl to sok. Deti jsem nikdy neplanovala..spis me zajimal sport..pratele..prace 🤣 to vse slo stranou a ted se uz mooooc tesim.. budu mit chlapecka :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
602
8.11.19 21:37
@Bennca píše:
@Lisianne my necekame..ja cekam..🤣 Budu na to miminko sama. Bylo to neplanovane..a ‚tatinek‘ zajem nema. Ale mam kolem sebe rodinu, ktera se tesi..pratele :srdce: :srdce: :srdce:…takze to musim zvladnout. Je mi 40 a je to moje prvni tehotenstvi.. kdyz jsem zjistila, ze jsem tehotna..byl to sok. Deti jsem nikdy neplanovala..spis me zajimal sport..pratele..prace 🤣 to vse slo stranou a ted se uz mooooc tesim.. budu mit chlapecka :srdce:

Tak to jo, to bude radosti z chlapecka. U nas rikaji holcicku. Dnes jsem byla na aro na konzultaci predoperac. Byla jsi tam uz? A ve FN olomouc pry co se tyce setrnosti k mimi je pry stejna spinal i celkova. Je to novy postup, kt. nedelaji vsude. Vse se pripravi predem tj. Cevka, desinfekce… Jak pak v narkoze zacnou, tak do 5 min.je mimi venku a pak davaji ty opiaty silne. Tak jdu asi do toho. Mimi stejne jen na chvili ukazou a jde se vazit atd. Bonduje pak s tatinkem mimo sal. Taky je fajn, ze se vyhnu pichani do zad a po procitnuti ucitim nohy. Taky mam zazadano o nadstandard, snad vyjde. Co ty? Uz jsi mela konzultaci na aru? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
8.11.19 21:44

@Lisianne me toto vse ceka v pondeli.. predoperacni vysetreni a vse mi reknou.. ja rodim v Moste a jak rikas.. priprava vseho pred uspanim..pak uspani (mne rekli 10min) ‚vyndaji‘ miminko..a pak mi nalozi silnejsi davku..a pokracujou v operaci
Pry by to melo trvat tak 40-50min. Ja budu mit u ‚porodu‘ kamaradku..a pry ji pak prave taky nechaji at maleho podepise a tak..
To jsem rada..ze zo mame takhle stejne 🤗 🍀 🍀 🍀 Mne na 1.screeningu rekli kluk..a od te doby mi nikdo o pohlavi nic nerikal..tak porad pocitam s tim klukem.. 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
602
8.11.19 21:50
@Bennca píše:
@Lisianne me toto vse ceka v pondeli.. predoperacni vysetreni a vse mi reknou.. ja rodim v Moste a jak rikas.. priprava vseho pred uspanim..pak uspani (mne rekli 10min) ‚vyndaji‘ miminko..a pak mi nalozi silnejsi davku..a pokracujou v operaci
Pry by to melo trvat tak 40-50min. Ja budu mit u ‚porodu‘ kamaradku..a pry ji pak prave taky nechaji at maleho podepise a tak..
To jsem rada..ze zo mame takhle stejne 🤗 🍀 🍀 🍀 Mne na 1.screeningu rekli kluk..a od te doby mi nikdo o pohlavi nic nerikal..tak porad pocitam s tim klukem.. 😊

Takze celkova, ze? Je fajn, ze kamaradka vas podpori, maleho pobonduje. Pry na to meli studii a pri te nove metode se skoro nic nedostane do mimi a neni pak chvili spavejsi. Pak jip a jestli fakt vyjde ten nadstandard budu vdecna za klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1461
8.11.19 23:40

Děvčata, jak to děláte nebo spíš co delate kdyz nemůžete spát.. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
8.11.19 23:42

@Lisianne jojo…celkova.. 🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
8.11.19 23:43

@Ajka90 to by me taky zajimalo…unavena jsem…ale usnout nee a neee 🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1461
8.11.19 23:48

@Bennca ja jsem právě vytuhla v 8 :mrgreen: :lol: vzbudila se po 10,kvuli záchodu, malá se prisourala z pokojicku do ložnice (kupodivu driv, nez normálně) no a uz nemůžu usnout.. :zed: do toho mě pálí žáha :roll: supr cupr kombinace :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1461
8.11.19 23:49

@Bennca ale ne, ze bych si chtela stezkvat :mrgreen: :lol: :mrgreen: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie