Poradna duly
Jana Čurdová
@stiskoch Moc gratuluji k Matyáškovi. Nakonec koukám dorostl pěkně ještě v bříšku
A ukázal se jako typicky nedočkavý chlap ![]()
Nechci se chlubit ale ja uz to mam za sebou
den pred terminem se nam narodil prdolka 3160g ![]()
Ja uz nemuzuuuuuuuu 🤦♀️ 🤷♀️ 🤪 Uz fakt počítám hodiny, a přitom jdu az 19.11. Karpaly zlobí každým dnem vic, břicho snad roste pred ocima, jako ja si nechci stěžovat, ale víte jak ![]()
@lebambule co bych dala za termin 19.11.
ale úplně tě chápu. Já bych byla úplně v pohodě, kdybych doma neměla malou rošťandu
dává mi teď na konci těhotenství pěkně zabrat, držet s ní krok aby nebyla o nic ochuzena ![]()
@Ajka90 píše:
@lebambule co bych dala za termin 19.11.![]()
ale úplně tě chápu. Já bych byla úplně v pohodě, kdybych doma neměla malou rošťandu
dává mi teď na konci těhotenství pěkně zabrat, držet s ní krok aby nebyla o nic ochuzena
Mám čtyřleťáka s pichnutyma oběma ušima a atb, taky lahoda 🤪 naštěstí uz mu zabraly a zitra kontrola… Je fakt, ze jsem chvílemi tak hotová, ze se mi podařilo usnout přímo vedle bicích, do kterých triskal… V noci mě vzbudí špendlík, a tady kdyby jely tanky, tak jsem to zaspala ![]()
Jinak taky gratuluji tem, co uz porodily!
@Ajka90 píše:
@lebambule co bych dala za termin 19.11.![]()
dává mi teď na konci těhotenství pěkně zabrat, držet s ní krok aby nebyla o nic ochuzena
A kdy ze mas termín?
@lebambule se ctyrletakem se da aspon trochu domluvit, ale batoleti, ktere nema jeste dva roky a ma salmonelu to je teprve zuzo.
ono co si budeme nalhávat, i kdyby detem bylo 10 nebo 13, stejně kolem nich bude člověk i v těhotenství lítat
termín mám 27.11
![]()
@Ajka90 píše:
@lebambule se ctyrletakem se da aspon trochu domluvit, ale batoleti, ktere nema jeste dva roky a ma salmonelu to je teprve zuzo.ono co si budeme nalhávat, i kdyby detem bylo 10 nebo 13, stejně kolem nich bude člověk i v těhotenství lítat
termín mám 27.11
![]()
Taky ho mam 27.11., ale vzhledem ke KP jdi na cs toho 19. Musíme vydržet!!!
@Ajka90 píše:
@lebambule aha. Tak treba se prdolka na poedni chvili otočí
Stejně bych sla na sc. První dítě se narodilo akutním rezem a pak mám ještě změny na páteři po nehodě, takže neurolog vydal jasné stanovisko ![]()