Poradna duly
Jana Čurdová
Dobré ráno
sice jsem zde psala jen párkrát ze začátku, ale poctivě sledovala a musím se vám pochlubit
naše štěstí Adélka 2.11. v 38+0tt s mírami 46cm a 2570g. Všem, které to máte ještě před sebou držím palce ![]()
Holky dnes je to 36+4 a ja locitam snad uz i minuty kdy mimco vyleze. Jsem doma sama, manžel jel s dcerkou na vikend k mým rodičům
abych si odpocinula, ale jak nejsem zvyklá být doma sama, je to nuda. Kdyby bylo aspon venku pekne ![]()
@D.r.a.n píše:
Dobré ránosice jsem zde psala jen párkrát ze začátku, ale poctivě sledovala a musím se vám pochlubit
naše štěstí Adélka 2.11. v 38+0tt s mírami 46cm a 2570g. Všem, které to máte ještě před sebou držím palce
Velka gratulace, je krasna Adelka. Preji jen usmev na tvari a zdravicko holcicce. ![]()
@D.r.a.n to je bobisek malinkej, velka gratulace. Uz chci aby taky vyzle. Dnes radi o 106 a zmizely me otoky uplne. My s manzelem dnes slavime první vyroci svatby ![]()
@Pavlyynka píše:
@D.r.a.n to je bobisek malinkej, velka gratulace. Uz chci aby taky vyzle. Dnes radi o 106 a zmizely me otoky uplne. My s manzelem dnes slavime první vyroci svatby
Taky u nas v brisku radime, prolehavam a premlouvam, navic musim neco dodelat do brigadky. Nastesti je to admin. prace, ale u toho stolu je to horsi nez v pelechu…jeste, ze manzel jel se synem k babi, skoro triletak taky prozene.
![]()
Holky tak uklidním vás. U nás se řádilo v břiše o 106 pořád - 24/7
až jsem si říkala, že se máme na co těšit
a teď ji musím budit jak je strašně hodná a jen spí a spí
a děkujeme za gratulace ![]()