TP Listopad 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
lebambule
30.10.19 09:02

Tak dnes kontrola, zítra začínám 37tt, stále konec pánevní, dítě mám skoro až v hrudníku 🤪 Nechtělo se prvnímu, nechce se druhýmu, vypada to na sekci 22.11. Tak zas docela hezkej datum. Uz aby to bylo, mám otekly ruce a v nich milion mravenců… Jak jste na tom, kolegyně?
Edit - odhad váhy tři kila :mavam:

• Citovat
  • Upravit
3752
30.10.19 09:11

@lebambule ja zitra zacinam 38.tt a taky stále KP. Zitra jdu na prvni kontrolu do porodnice, tak snad mi daji brzy termin, poslíčky uz mam celkem často a nerada bych jels na akutní sekci. Jinak prvni byla taky KP a tu jsem rodila normalne, druha takrka prekotny porod nastesti hlavou prvni, tak sekci jsem nemela, tak proc nevyzkouset vsechno. A pujdes do spinalni anestezie nebo celkove?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lebambule
30.10.19 09:15
@Dunlin píše:
@lebambule ja zitra zacinam 38.tt a taky stále KP. Zitra jdu na prvni kontrolu do porodnice, tak snad mi daji brzy termin, poslíčky uz mam celkem často a nerada bych jels na akutní sekci. Jinak prvni byla taky KP a tu jsem rodila normalne, druha takrka prekotny porod nastesti hlavou prvni, tak sekci jsem nemela, tak proc nevyzkouset vsechno. A pujdes do spinalni anestezie nebo celkove?

Spinal, u prvního jsem měla epidural, stále se věřilo, že nakonec porodim normálně… Spinal prej je lepší. Já bych normálně stejně nerodila, mám výhřez dvou plotenek. Naštěstí mám v porodnici tchyni, tak mám i takovej lepší pocit.
:oops:

• Citovat
  • Upravit
2499
30.10.19 10:59

Ahoj holky, dnes zase kontrola, na monitoru mírne vlnky a hlavička naléhá, Dr zkontrolovala polohu a 3× mi museli přeměřit tlak, měla jsem ho moc vysoký, ale to bylo tím, že jsem vyběhla schody, s posledním přeměřením se už doktorka spokojila. Otoky mám příšerný, ruce nohy, hrůza. Do termínu mi zbývají 4 týdny. Streptokoka naštěstí nemám, ale musím brát železo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5269
30.10.19 11:04

Tak jen s radosti hlasim ze alespon nejaka mala zmena. Zacina mi odchazet hlenova zatka :lol: coz neznamena ze neporodim az za tyden, ale potesilo mne to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5269
30.10.19 11:06

@Majinka7 zelezo jsem brala pri druhe, den po porodu uz byly vysledky ok a pak nebrala. Otoky nezavidim, nastesti neznam, tlak mam max ted 100/60 :mrgreen: mivam i nizsi a obcas dela problemy, ale kava to jisti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
30.10.19 11:15

@Majinka7 a ten test na toho streptokoka se bere zaroven na to zelezo? Ja vim, ze mi brala sestricka krev a pak mi rika dr, ze vysledky dopadly dobre i spatne. Ze spatne jsou ty cervene krvinky tak beru prasky na to zelezo. A ted jsem si říkala, ze se ji musim zeptat na toho streptokoka. Kontrola zitra termin 23.-25.11. otoky mirny, jen obcas nohy hodne kdyz dlouho sedim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5269
30.10.19 11:32

@Pavlyynka streptokokje ster z pochvy cca 35/36tyden u meho dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
30.10.19 11:39

Ja mam taky KP a ceka me cisar.. v kolikatem tt se asi holky dela planovany cisar u KP? Jako prvorodicka(stara prvorodicka 🤣 🙈) se hrozne bojim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
30.10.19 11:40

@stiskoch no tak to mi nedelala urcite. Zitra to na ni hned vybalim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
30.10.19 11:42

@Vrabuska hodne stesti 🍀 🍀 🍀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2499
30.10.19 12:05

@Pavlyynka ne,na železo mi brali krev asi před 14 dny, a před týdnem dělala stěr na streptokoka, to jsem byla ten 35tt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2499
30.10.19 12:10

@stiskoch no já právě že tlak vždycky nižší a teď tak vysoký, nevím přesně, ten první namereny byl přes 150/90 to jsem snad nikdy v životě neměla, většinou těch 110/70,ale já se teď zadychavam hodně často, bývá mi i špatně a do toho bolesti v podbřišku, tohle třetí těhotenství je snad nejhorší ze všech, na otoky jsem bohužel trpěla i u prvních dvou dětí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
602
30.10.19 13:28
@lebambule píše:
Spinal, u prvního jsem měla epidural, stále se věřilo, že nakonec porodim normálně… Spinal prej je lepší. Já bych normálně stejně nerodila, mám výhřez dvou plotenek. Naštěstí mám v porodnici tchyni, tak mám i takovej lepší pocit. :oops:

Holky, taky mame KP, nechci riskovat komplikace pri porodu tj. priduseni male atd.,ale dost se bojim sekce. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1692
30.10.19 13:40

@Vrabuska Pevně doufám, že už máš mimčo u sebe. Jestli ne, tak držím palce, ať máš příjemný porod :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí