Poradna duly
Jana Čurdová
@Bennca ja mela planovaneho u KP 39+0. Ted mam druhy planovany 38+5, ale mohla jsem mit i 39+2, mela jsem na vyber
Tak se hlasim doma z kontroly, nadale vse v poradku, prutoky i monitor, prdola dle mereni 35+3 cca 2530g, takze stale o cca 16dni mensi (37+5) ale za poslednich 14dni pribral opet 300g takze roste stale umerne a hold bude asi jen drobek, po vnitrnim vysetreni vse k porodu pripraveno, ze radeji ani nebude vice kontrolovat. Tak kdyby chtel jit na svet stejne jako sestricky tak me ceka porod patek/sobota
tak uvidime kdy bude chtit ven chlapec
Dekuju za rady s porodem KP. ![]()
A mam hned dalsi dotaz..
objevila se mi hroznaaaaa mykoza.. vubec na to netrpim.. ale ted se mi to uz vcera objevilo.. nemate nektera zkusenost? Nejaka ‚babska rada‘
Zitra jdu di poradny..tak to samozrejme budu resit… ale ted bych potrebovala radu…abych do zitra vydrzela.. ![]()
@Bennca probiotika si kup
@stiskoch no krásně Ti roste
My jdeme premerit v pátek, to uz budu 38+0.Vcera jsme byli v poradně, ale dovnitř mi Mudra nekoukala, jen venkovní pohmat a napsala, že hlavička naleha. Víc nevím.
Já byla včera poprvé na monitoru a prcek se tak mlel, že najít srdíčko a natočit ho byl fakt boj. Doktorka vzala stery, mrkla jestli je správne otočené, napsala mi železo a prý se ještě nic nechystá, jsem 35tt.
@Bennca píše:
@blumen a prosim..jak jsi to mela po cisari s kojenim?
Ja jsem v zahranici a po cisari mi ho hned prikozili a mela jsem ho u sebe. Kojeni bez problemu dva roky. Je jedno jak rodis, dulezite pak hodne pit a casto prikladat - problem mozna v CR
@Vrabuska tak pak písni jak to vypadá u tebe s mimčem ![]()
jojo hlavička naléhá, čípek téměř není a otevřená volně pro prst, pak ještě něco ale to už jsem nepochytila jak to dr. hrnula na sestru a přečíst v průkazce to nedokážu, má to nahrabané a ještě ve zkratkách, ale dle výrazu byla sama nálezem překvapena
ale můj gyn. je zvyklý že mi takhle tělo reaguje před porodem, tak snad i třetí bude krásný rychlý porod
a za dva dny domů
Jak to děláte že máte takhle pozdě váhový odhady.. Mě se ho poukouší udělat ale prostě to nejde prcek je zaraženej hlavičkou v pánvi takže poslední odhad z 30 týdne a to už sme 38
to je máte vejš nebo co..
@Sandy15 ty jo nevim, napasovaneho dole ho mam hodne take, samozrejme dr. rikala ze nejjistejsi to bude az ho zvazi po porodu, skrz uz hodne nizky odhad vahy v 31tydnu chodim na kontroly vahy a prutoku co tyden, ale nedela se na klasickem ultrazvuku, ale nejakem spesl, ani kazdy dr.ho u nas nedela, jen nekteri
Ja dnes byla po tydnu v poradne v nemocnici.. a utz mi vubec nedelali.. jen natocili monitor.. prohmatala mi bricho.. a…prijdte za tyden.. ![]()
@blumen dekuju za info…ja se budu snazit kojit…a v porodnici kde mam rodit pry jsou na kojeni pečlivy a snazi se.. aspon mi to tak tvrdi v predporodnim kursu.. tak uvidime 😊
@Bennca ja uz jsem v porodce a zitra cisar. Jsem zvedava, co tu bude zitra za sestry. Ty dnesni mi az na jednu moc sympaticke nebyly, ale nekdy zdani klame. A uz to kojeni znam, tak snad to pujde ![]()
@Sandy15 u me je taky spatne meritelny. 38+5 odjad max tri kila, merila ho asi 9× a ukoncila to 2700-3000g. Jenze u nas je hodne nesoumerny
ale v norme pry
uvidime zitra
@blumen tak drzim mooooooc pesti… a tesime se na info a fotku
![]()
Mám termín 25.11., ale první byl akutní císař a ted je KP a navíc mi zjistili vyhrezle plotýnky, takze i neurologicky jasnej císař. Jen nevím, jak vyjde termín. Jo a co se týče váhy, to beru hodně s rezervou. Den pred termínem prvního mi odhadli vahu na 3.2 kg a nakonec mel 3.97
Ale uz se těším, uz je to nekonečný, nespim, všechno bolí…
![]()