TP Listopad 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5269
16.10.19 13:57

@Majinka7 u nas jezdi z 99% doktor hned v sanitce co mam napozorovano, tim ze ji mame hned vedle a casto se prichomitneme k vyjezdu. No uvidime, treba se malemu nakonec nebude chtit pospichata jeste ho budu pozdeji premlouvat at vyleze :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2499
16.10.19 14:07

@stiskoch já doufám, že to nebude tak rychle a stihneme tu porodnici, ale připravuju se i na ten porod doma a volání zachranky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5269
16.10.19 18:25

Tak kontrola v poradku u gyn., nalez se kousek posunul, k porodu vse pripraveno, tak jen cekat az bude chtit jit prdola ven, prevelena uz na stalo do porodnice na kontrolu v utety dopoledne kdy budou ozvy mimca, vysetreni a ja navic i kontrola prutoku a vahy, at si porodnice pry rozhodne sama jak postupovat dal dle vysledku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5269
16.10.19 18:27

@Majinka7 a je neco co chystas primo k porodu doma, co se fakt hodi? Beru ze by asi byli potreba pripadne rucniky ci ty jednorazove podlozky a deka na zabaleni miminka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2499
16.10.19 18:53

@stiskoch spíš se připravuju psychicky, že by to bylo zase rychle, ale ono toho moc nepotřebuješ, max nějakou deku pod sebe, ručník a něco, do čeho bys zabalila miminko, mě malého ze záchranky zabalili do deky a té hliníkové folie při převozu do porodnice a u mě to samé, tím, že mi neodešla placenta, jsem celou cestu měla pořád bolesti, takže s oblékáním se nikdo nazabyval a snažili se nás co nejrychleji dopravit do porodnice.Tam mi ty deky potom vrátili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
711
16.10.19 22:30

Ahoj holky. Snad nevadí, že se vetřu. Všem Vám držím palečky, já mám doma to nejcennější už 9 měsíců, ale mám doma nějaké věci, které už nevyužiji. Jde například o prsní vložky johnson, kojící čaje, případně mi napište zprávu. Jsem z Prahy. Ale můžu zaslat i zasilkovnou. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85356
16.10.19 22:53

@Majinka7 tak si asi nedavej tu vanu 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85356
16.10.19 22:54
@stiskoch píše:
@Majinka7 a i ted zahanis poslicky vanou? Mam je prvne, u holek nebyli. zatim tedy jsem je vzdy zaspala ale ted me ta vana trochu desi.take jsem do ni lezla na zacatku porodu

Ja zahanim uz dva mesice. Ted i dvakrat denne nebo jen sprchou. To je jedine ucinne, co mi pomaha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
17.10.19 00:23

Ahoj holky..Dnes jsem byla v poradne u sve mudr.. (35+1) a namerila mi velikost plodu 34+4..je to o par dni..tak snad to neni nic hrozneho..vahu mi nerekla
Ja ji rekla..ze malo citim pohyby. a ona ma utz opravdu zadne pohyby nezaznamenala.. srdicko tlouklo..ale pohyby zadne.. byla z toho sama dost zaskocena a okamzite me poslala do nemocnice
Tam mi natocili ozvy..a vse se jim zda v poradku..a pustili me domu.. tak nevim..co si o tom myslet.. srdicko ok..pohyby minimalni :,( :,( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1016
17.10.19 00:50

@Bennca a jindy je cítíš? Mohlo být jen ten den líné a dlouho spát, důvodů může být spousta a fakt teď nechci spekulovat proč se nevrti dostatečně. Mmchm, v tomhle stádiu už umějí spát tvrdě jako špalek ;) Nicméně, kdyby to pretrvavalo, chtěj to uvést do papírů a ať to doktoři řeší, i kdyby až po porodu. Pak je ještě možné, že čekáš velké dítě a nemá moc místa, to se pak ty pohyby fakt omezí a nejsou tak intenzivní. Držím pěsti a pokud je jinak vše ok, tak buď v klidu. Já mám opačný problém - mimous je o skoro 3 týdny menší a litá jak střela na všechny strany - i teď :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3042
17.10.19 06:20

@Bennca já měla u druhé dcery také málo pohybu, byla proste líná. Teď ji bude sest a je úplně normální. První dcera, to byla divočina a je teda splašena porad :lol:, teď mam třetí mimi zatím v břiše, ale je taky dat živé, tak uvidime ;) já bych věřila doktorum, hlavně Te musí kontrolovat, ale ozvy jsou nejdůležitější… Kdy jdeš zase na ko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
17.10.19 06:22

@Vrabuska jj…jindy ho citim..ale nee nejak hodne.. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
17.10.19 06:28

@Elleník na KO jdu za tyden..23.10.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1692
17.10.19 13:53

Ahoj holky, vyvolavani nezabralo, takze jsem vcera sla na cisare a narodila se nam 2010 g vazici holcicka (37+0). :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
17.10.19 13:55

@jezz1e moooooocccc gratuluju..je krasna :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: 🍀 🍀 🍀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie