Poradna duly
Jana Čurdová
@Majinka7 u nas jezdi z 99% doktor hned v sanitce co mam napozorovano, tim ze ji mame hned vedle a casto se prichomitneme k vyjezdu. No uvidime, treba se malemu nakonec nebude chtit pospichata jeste ho budu pozdeji premlouvat at vyleze ![]()
@stiskoch já doufám, že to nebude tak rychle a stihneme tu porodnici, ale připravuju se i na ten porod doma a volání zachranky
Tak kontrola v poradku u gyn., nalez se kousek posunul, k porodu vse pripraveno, tak jen cekat az bude chtit jit prdola ven, prevelena uz na stalo do porodnice na kontrolu v utety dopoledne kdy budou ozvy mimca, vysetreni a ja navic i kontrola prutoku a vahy, at si porodnice pry rozhodne sama jak postupovat dal dle vysledku…
@Majinka7 a je neco co chystas primo k porodu doma, co se fakt hodi? Beru ze by asi byli potreba pripadne rucniky ci ty jednorazove podlozky a deka na zabaleni miminka?
@stiskoch spíš se připravuju psychicky, že by to bylo zase rychle, ale ono toho moc nepotřebuješ, max nějakou deku pod sebe, ručník a něco, do čeho bys zabalila miminko, mě malého ze záchranky zabalili do deky a té hliníkové folie při převozu do porodnice a u mě to samé, tím, že mi neodešla placenta, jsem celou cestu měla pořád bolesti, takže s oblékáním se nikdo nazabyval a snažili se nás co nejrychleji dopravit do porodnice.Tam mi ty deky potom vrátili.
Ahoj holky. Snad nevadí, že se vetřu. Všem Vám držím palečky, já mám doma to nejcennější už 9 měsíců, ale mám doma nějaké věci, které už nevyužiji. Jde například o prsní vložky johnson, kojící čaje, případně mi napište zprávu. Jsem z Prahy. Ale můžu zaslat i zasilkovnou. ![]()
@stiskoch píše:
@Majinka7 a i ted zahanis poslicky vanou? Mam je prvne, u holek nebyli. zatim tedy jsem je vzdy zaspala ale ted me ta vana trochu desi.take jsem do ni lezla na zacatku porodu
Ja zahanim uz dva mesice. Ted i dvakrat denne nebo jen sprchou. To je jedine ucinne, co mi pomaha.
Ahoj holky..Dnes jsem byla v poradne u sve mudr.. (35+1) a namerila mi velikost plodu 34+4..je to o par dni..tak snad to neni nic hrozneho..vahu mi nerekla
Ja ji rekla..ze malo citim pohyby. a ona ma utz opravdu zadne pohyby nezaznamenala.. srdicko tlouklo..ale pohyby zadne.. byla z toho sama dost zaskocena a okamzite me poslala do nemocnice
Tam mi natocili ozvy..a vse se jim zda v poradku..a pustili me domu.. tak nevim..co si o tom myslet.. srdicko ok..pohyby minimalni
![]()
@Bennca a jindy je cítíš? Mohlo být jen ten den líné a dlouho spát, důvodů může být spousta a fakt teď nechci spekulovat proč se nevrti dostatečně. Mmchm, v tomhle stádiu už umějí spát tvrdě jako špalek
Nicméně, kdyby to pretrvavalo, chtěj to uvést do papírů a ať to doktoři řeší, i kdyby až po porodu. Pak je ještě možné, že čekáš velké dítě a nemá moc místa, to se pak ty pohyby fakt omezí a nejsou tak intenzivní. Držím pěsti a pokud je jinak vše ok, tak buď v klidu. Já mám opačný problém - mimous je o skoro 3 týdny menší a litá jak střela na všechny strany - i teď ![]()
@Bennca já měla u druhé dcery také málo pohybu, byla proste líná. Teď ji bude sest a je úplně normální. První dcera, to byla divočina a je teda splašena porad
, teď mam třetí mimi zatím v břiše, ale je taky dat živé, tak uvidime
já bych věřila doktorum, hlavně Te musí kontrolovat, ale ozvy jsou nejdůležitější… Kdy jdeš zase na ko?
Ahoj holky, vyvolavani nezabralo, takze jsem vcera sla na cisare a narodila se nam 2010 g vazici holcicka (37+0). ![]()