Poradna duly
Jana Čurdová
@Kika1990 me ho udelala ted doktorka na gynde, ale to jsem byla jen 33tt a to prcek vazil 2042g, jsem zvedava, jestli mi ji bude odhadovat i ke konci tehotenstvi, protoze u predchozich mi nikdy nerekla, kolik bude porodni vaha a do nemocnice na kontroly jsem nikdy nenadtoupila, rodila jsem v terminu
Holky a mate nektera otoky? ja bohuzel jo, mela jsem to u obou predchozich tehotenstvich a ted taky, stezi se nasoukam do bot, ty uz ani nezavazuju. ![]()
@Majinka7 Já mám otoky
Mám jediný boty co obuji - kecky, tak doufám aspoň ze do listopadu bude teplo ![]()
@Tesssa kdyby to nevypadalo ted na podzim divne, nosim i pantofle
no jeste mesic a pul vydrzet, pak zacne jina sranda ![]()
@stiskoch Ahoj, to je fajn, že kromě velikosti je vše v normě. ![]()
U mě to ráno skoro vypadalo, že půjdu domů, ale za hodinu naopak přišli, že budem raději vyvolávat ( průtoky hraniční a pořád příznaky preeklampsie) Takže teď mám preindukci a zítra ráno to asi vypukne ![]()
@Majinka7 Já ještě 4 týdny, strašně rychle mi to utíká
Už se moc těším
A co se týče porodu, jsem zvědava co mě čeká.
![]()
@jezz1e píše:
@Bennca Měla jsem to o víkendu podobně. Naštěstí mám doma angelsound, tak jsem ho zas vyhrabala a zkontrolovala aspoň srdíčko.
Uz jsem taky poridila Angelsounds…ale.nez jsem to srdicko nasla.. to byla doba a nervy 😊 🙈 🙈 🙈
@Majinka7 ja mam taky otoky.. a o kdyz to opravdu vypada blbe..tak nosim Crocsky..🤣 🙈
@jezz1e tak ať to jde jak po másle 🍀 držím palce
a pak hned fotku, jasný?
![]()
@Tesssa @Lenikoule @Bennca Dámy díky, zatím je klid, jasně že se hned pochlubim ![]()
@Bennca @Tesssa holky jestli cekate prvni nebo jste otoky před tím neměli, tak se po porodu neleknete, že to může být ještě horsi, jsem myslela, ze porodim a otoky zmizi a vypadala jsem jeste hur, sestricky mi dávali pod nohy židli při kojení abych je měla nahore
@jezz1e držim moc palce ať je všechno v pořádku! Prosím, když pak budeš mít chvilku, napiš jaký to tam v podolí je, jsem tam taky registrovaná tak ať vim na co se připravit ![]()