TP Listopad 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1692
3.10.19 18:16

Ach jo, dnes kontrola 35+0 a mimčo odpovídá 32+5 (2070 g), za 10 dní přibralo jen 120g (přeměřeno x krát minule i teď). Takže mě doktor odeslal do porodnice s tím, že nejspíš bude muset jít ven dřív… :?
Tak nás čeká asi hektický víkend, abychom vše doladili. O tom, že přítel měl jet ještě příští týden na dovču, kam se fakt těšil, ani nemluvě :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
3.10.19 19:16

@jezz1e To bude určitě v pohodě. Hlavně oni ví co dělají. Důležitý je, že se to tak hlídá. Budu držet palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
3.10.19 19:20

Mimo jiné já byla dnes na kontrole 32+3 a malá má 1800g. Říkala minule, že to bude normální spíš menší miminko. Za 14 dní teď nabrala 300g. Za 14 dní další kontrola. A pak už kontroly v porodnici. n

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1692
3.10.19 19:30

@Pavlyynka Díky, taky věřím, že to bude v pořádku, 2 kg jsou podle mě už dobrá velikost, dýchací svaly prý běží a o termoregulaci se přinejhorším postará inkubátor. Jsem si dělala legraci, že nechci štíra a budu muset mimčo popíchnout trochu dřív, tak se mi to asi vrátilo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5269
3.10.19 19:35

@jezz1e drz se, je fajn, ze to hlidaji a kdyby neco tak uz jsou mimca relativne za vodou, ikdyz ten tyfen navic by byl uzasny (stejne jako u mne)
ja byla na kontrole 33+6 a vaha 1903g, takze asi hodne podobne tobe :roll: v tydnu ve stredu po 14dnech 35+6 mam opet dorazit na vahu a prutoky a k tomu kazdy tyden ted uz kontrola na monitorech skrz srdicko maleho prave skrz nizkou vahu uz v porodnici. Dnes jsem 35+0. Jako tretirodicka mam nalez cs3, otevrena na 1,5cm. Deloha trenuje min. 30-40× za den, nebolestive tedy, ted me poboliva leva strana podbrisku jako na ms, ale bricho neni tvrde, tak uvidim co v noci a kdyztak zitra chci jit radeji na gyndu, kterou mam kousek od domu. Nevim jestli bych uz ted mohla jet do male porodnice ve vyskove nebo jeste do Brna :nevim: Jeste ten tyden k dobru by byl uzitecny, pak uz budu naprosto klidna, snad vaha ukaze alespon tech cca 200g navrh.
@jezz1e a kdy mas jit do porodnice? Po vikendu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1692
3.10.19 20:19

@stiskoch No jo, to nám vychází téměř stejně :-) U mě je naopak čípek i děloha úplně v klidu. Napsala bych „hodně odpočívej“, ale s dvěma dětma to je asi utopie, co :lol: Tak budu držet palce, ať si mimčo počká na ten Vyškov :mavam:

V porodnici mě chtěli vidět v pondělí (monitor byl dnes OK), ale ukecala jsem je na zítřek. Můj doktor mi totiž vždy naměřil o pár dní menší mimčo než jinde, tak trochu doufám, že to tak bude i tentokrát a v porodnici mě uklidní, že ještě ten týden dáme a přítel bude moci přeci jen odjet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
4.10.19 11:37

Zdravím, termín máme 8.11.! :srdce: po sto letech snažení :lol: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
742
4.10.19 11:39

@MoXX ahoj, my 9.11 :D
Už se těším a zároveň mě chytá panika :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
4.10.19 12:11

@Lenikoule
Jsem na tom stejně, každopádně hodně štěstí a pevné nervy, to dáme :D a kluk, či holka? nebo oboje? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
742
4.10.19 13:58

@MoXX i tobě :D, kluka. A vy? Už máš všechno? Mě ještě chybí nachystat postýlku a vyžehlit zavinovačku do porodnice.Pak už jen veget a čekání :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1692
4.10.19 15:46

@stiskoch Tak co, byla jsi na gyndě nebo se děloha uklidnila?
U mě dnes v porodnici naměřili mimču ještě o chlup míň než včera - 2050 g, což odpovídá 5,5 percentilu, ale průtoky jsou OK. Byli celkem v klidu a prohlásili, že k vyvolání se přistupuje, až když se mimčo dostane pod 3 percentil a vyvolává se od 37 +0. Takže mám kontrolu za týden a kdyby nepovyrostlo, asi by naplánovali císaře na další týden. Přítel má tedy kliku a může si jet užít rozlučku s bezstarostným životem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
4.10.19 16:02

Ahoj holky, jste už na 100% rozhodnute pro jméno? :D :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
742
4.10.19 16:43

@Tesssa manžel říká, že jo. Já se stále smiřuju. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
4.10.19 16:53

@Tesssa ano, jsme… 🤗 🤗 🤗 Zatím nás nic lepšího nenapadlo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
4.10.19 17:43

@Tesssa ano,díky bohu byl to boj :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie