TP Listopad 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2499
10.9.19 10:47

@Kika1990 jo a nikde jsem to pripominat nemusela, ja to mam treba hodne vyrazne oznaceno v tehu prukazce, takze v porodnici si to prectou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3752
10.9.19 10:47

@Kika1990 ja jsem A- a v každém těhotenství jsem dostala Anti-D injekci. Navíc manžel je A+. Ale nas kdysi dávno na škole učili, ze u prvního těhu to neni potřeba. Ale radeji se na to zeptej. Ja teda ty injekce dostala i u revize u zamkleho těhu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
10.9.19 14:10

Díky, holky, zeptám se na to… Právě nevíme, jestli manžel je + nebo -, tchýně si to taky nepamatuje 😅

Vy už jste byly na 3. Ultrazvuku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
742
10.9.19 15:22

@Kika1990 jdeme i s chlapem v pátek :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
10.9.19 15:47

@Lenikoule jupii, tak držím pěsti… :srdce: :srdce: :srdce: já jsem chtěla opět fotku, ale stejně jako při druhým ultrazvuku byla ta naše hvězda otočená zadkem a navíc měla ruce před obličejem, takže zase nic :nevim: Fakt nevím, po kom je tak stydlivá :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
742
10.9.19 16:18

@Kika1990 děkuji :srdce:,tak ať zkusí ultrazvuk přes záda :lol:,třeba bude něco vidět. Snad se prdelka otočí a ukáže se v plné kráse ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2499
10.9.19 19:29

@Kika1990 ja jdu zitra, chtela bych potvrdit pohlavi, jestli tam je opravdu holcicka, nakupuji ruzove veci :oops: :lol: a taky doufam, ze je vse ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
11.9.19 08:03

@Lenikoule No, říkal mně, že teď už si musím počkat do porodu, to mi jako nevadí, spíš jsem jenom chtěla nějakou památku 😅

@Majinka7 Určitě to je holčička :srdce: :srdce:, držím pěsti ať je vše ok :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
742
11.9.19 08:52

@Kika1990 Tak příští miminko se snad ukáže líp 😄

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
11.9.19 10:08

@Lenikoule Snad jo, teda v případě, že nějaký bude 🤣 🤣

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5269
11.9.19 11:44

@Kika1990 staci az ta po porodu, v zahranici se v tehu ani nedava
Mate krasne vahy deti, u mne po tretim premereni se spokojila s vahou 1530g s tim ze je to drobek tentokrat a mam se s dr. domluvit na jeste jedne kontrole vahy, hlavicka, nozicka sedela ale brisko bylo o tyden az dva mensi, dcerky meli v tomto tydnu jedna okolo 1800g a druha dokonce pres 2kg a zase strasili s velkym mimcem, obe tedy u porodu 38+1 3300g. Tak uvidime co kloucek, doma mam uz snad vse hotovo, jen smontovat postylky a naucit kocoura ze tam se neleze :D jinak nejake drobnosti. Taska uz taky radeji sbalena. Nastesti se uz otocil hlavou dolu, takze vydrzet min.36+1, snaf na dalsi kontrolr bude hezky pribiraz a mohu rodit v porodnici pobliz, kde to uz znam a byla jsem tam vzdy spokojrna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
11.9.19 16:43

@stiskoch Uff, to se mi ulevilo… Jinak co se týče váhy, tak si myslím, že je to ok.. třeba já jsem měla 2,70 a to mě mamka devět dní přenášela, já mám spíš strach, abych neměla čtyřkilovýho pucka 😅 seš dobrá, že už máš všechno hezky nachystané… Já jsem dneska objednala nějaký věci do postýlky a fusak do kočárku, pak nakoupím nějakou kosmetiku a věci do porodnice pro mě a už snad budu mít taky všechno 🙈 Budu ti držet pěsti, ať ti to všechno dobře dopadne, ale bude to dobrý, uvidíš… Už se těším, až si tady budeme psát, jak se prťata narodila 🤗 🤗

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
12.9.19 15:18

Ahoj holky..muzu se k Vam pridat? 😊 🤗 takhke ‚na posledni chvili‘? Ja mam TP 19.11. Vcera na utz ve 30tydnu (30+2) vazil maly 1410g.. a jak to tak procitam..tak si rikam..jestli neni moc malicky..🙈 😞 a je zatim polohou KP..tak doufam, ze se jeste otoci.. 🙏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
12.9.19 15:50

@Bennca jasnačka, že můžeš… Takže budeš mít chlapečka? :wink: Není moc maličký, určitě ještě vyroste, neboj se.. je to tvoje první mimčo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
12.9.19 15:56

@Kika1990 jj..prvni dite. Neplanovane😊 je mi 40 a nikdy jsem po detech moc netouzila.. spis jsem si..uzivala zivota. Ale stalo se..a ted jsem uz samozrejme hrozne moc rada a tesim se 😍 i kdyz budu na mimco sama.. 😊 A nemam samozrejme ve 40ti ani zadnou tehotnou kamaradku..s kym bych mohla probrat co a jak.. 😊 tak jsem rada..ze jsem tu narazila na tuto skupinku 💞

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí