Poradna duly
Jana Čurdová
@Tesssa prave,ze doktorka u 4D neni
Coz me prekvapilo uz kdysi, kdyz jsem tam byla s prvnim prckem, ale to vse probehlo v poradku a bez problemu. Nakonec jdu az za dva tydny a spojim to s poslednim screeningem, protoze bych byla rada aby to delala doktorka a ne sestra.Tak jsem opravdu zvedava jak to nakonec dopadne
Nemela jsem moc silu to ani resit protoze v lete nezijeme v Praze tak jsem na ten screening jela skoro 4 hodiny z Lipna a byla jsem totalne nastvana a pak zase 4 hodky zpet..Takze jsem ji odmitla ze bych tam mela jit za 3 dny znovu a znovu k ni.
@Kika1990 tak to je super, ze OGTT v poradku ![]()
Ja to mam v ramci tehotenske klientske karty, kterou jsem ale samozrejme za 4 tis platila, takze to jsem byla take dost nastvana. Rekla mi ze muzu prijit v pondeli znovu(byla jsem tam ve ct),ze ho udelame znovu, ale s diky jsem ji odmitla a radsi si to zaridila tak ze ho udela az doktorka pri poslednim screeningu, abych alespon opravdu neco mela.
Ahoj, holky, tak dnes kontrola a dalsi odber na protilatky, jsem 25tt a zitra test na cukrovku
me se tam tak nechce. Jinak kontrola dopadla dobre, dr. mi merila hrdlo, pry je ukazkove
a miminko taky vporadku, dalsi kontrola az 11.9. A nakoupeno nemam vubec nic, jen jeden overalek v neutralni barvě, ale uz koukam po kocarku, postylce, abych mela prehled a od září zacnu pomalu chystat ![]()
@Majinka7 to zvládneš, je to lepší než mlíková polívka ze školní jídelny ![]()
Nevím jestli jsem to psala tady, ale mě řekli ať si vezmu sebou neslazený čaj a ten sajrajt mi vysypali do něj. Chutnalo to jak čaj z automatu.Jen to čekání je dlouhé ![]()
Držím palce ![]()
@Lenikoule no ja uz to mam dvakrat za sebou a jestli nezmenili slozeni nebo prichut tak to budu srkat 2 hodiny
coz nemůžu, mam na to urcity cas, myslim.Ach jo, poprve to bylo nejlepší, to jsem nevedela do ceho jdu
ale dekuju za podporu
musim to vydrzet, uz aby to bylo za mnou a s dobrym vysledkem. Jo a me nic nerikali, abych si sebou neco vzala, jak napotvoru jsem dneska flakala jidlo a uz ted mi je slabo, tak snad se jim tam zitra neslozim.
@Majinka7 určitě to bude v pořádku a zítra si dáš za odměnu něco dobrého ![]()
@Lenikoule Tak jsem to zvladla
ono mi taky nic jineho nezbyvalo, nakonec byli nejhorsi odbery, jak mi nejsou moc dobre videt zily, tak mi to brala sestra jen z te jedne velké a ruku mam ted pekne fialovou.
@Majinka7 auvajs,to chce sladkou odměnu ![]()
Teď už nás čeká jen porod, to budeme na cukrovku s radostí vzpomínat ![]()
@Lenikoule to jo
ale zas mam z dneska „zazitek“, meli jsme byt na test 4,prisli jsme 3,jedne mamince vysla mirne vyssi hodnota, tak dostala papir na diabetologii a te druhe nevim kolik vyslo, asi hodne, priznala se sestre, ze jeste v 9 vecer jedla studentskou pecet
takze jsem jim tam zbyla jen já ![]()
@Majinka7 bože to je vůl ta ženská
.Takže si měla VIP cukrovku, pěkný ![]()
@Lenikoule jj a jak na me byli vsechny sestricky hodny a príjemný, no nezavidím jim tu praci s lidmi. Treba vcera jsem se nestacila divit na gynekologii, ale nechci aby to vyznelo, že jsem rasistka, tak to radeji rozepisovat nebudu, ale jeden priklad, umis si ve 30 letech predstavit, ze cekas 10 dite? a to nebylo jedine na co jsem zustala koukat
jen jsem pani doktorce rekla, ze me rozhodilo, ze cekame treti, poprala jsem ji hezky den a pevne nervy, na to mi rekla, ze uz ji v ordinaci nic neprekvapí ![]()
@Majinka7 Já teda rasista jsem a těmhle lidem, bych po čtvrtém dítěti podvazovala vaječníky ![]()
10 děti je fakt masakr, to už ani nemá konreakce.To dítě z ní vypadne při čůrání ![]()
@Lenikoule ja mam i zname „cikany“,normalne chodi do prace, nemnozi se jak hlodavci, jsou uplne vpohode, ale to co jsem na te gynde videla znam fakt jen z televize nebo z tech prispevku co chodi po fcb
Je to hruza, ze s tim fakt nikdo nic nedela, ja tu holcinu s tema 10 detma asi znam a jestli je to fakt ona, tak tam na ní dost tlacila rodina, tak se asi uz podridila a jen rodí a rodí a to zacala v 19letech, ne uz od 15 ![]()
@Majinka7 však jo, když pracují a chovají se normálně, tak proti nim skoro nic nemám
. Holka je chudák, ale pěkně hloupá, když se k tomuhle nechá donutit ![]()
Ahoj holky, pustila jste se už některá do prani oblečků nebo jiného chystáni?